Michałki 12.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Nas bardzo cieszy, że inne ludki z okolic Wrocławia również wybrali ten projekt My jeszcze wciąż domykamy sprawy działki (okolice Długołęki)...ale w 99% skłaniamy się ku Piwonii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_Skwarek 04.02.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 WitamJa podobnie jak Stalskie wreszcie dostał pozwolenie na budowę. Mam nadzieję, że na wiosnę ruszę z budową. W projekcie Piwoni Novej dokonałem niewielu zmian, najważniejsza to zmiana ogrzewania (zdecydowałem sie na ekogroszek), a co za tym idzie przeniesienie kotłowni do garażu, który wydłużyłem po pół metra z każej strony aby nie stracił na proporcjach i wydzieliłem kotłownię w tylnej części garażu, komin pójdzie po ścianie sypialni. Zlikwidowałem pomieszczenie gosp. z piecykiem na gaz uzyskałem w ten sposób większy przedpokój. Zastanawiam jeszcze czy budować kominek, bo mówiąc szczerze widziałem jak to wygląda w rzeczywistości po roku użytkowania i lekko sie przeraziłem, kominek okopcony ściana i sufit również. Mam wrażenie że to ładnie wygląda tylko na zdjęciach. Zmieniając temat, dziwi mnie, że tak mało ludzi buduje ten dom, bo w mojej ocenie to prosty i funkcjonalny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts