niktspecjalny 22.09.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Wiem ,że to niemożliwe ale tak sobie pomyślałem ,że tak nieoficjalnie to by było zajefajnie tylko mie tu nie startujcie z propozycją zaproszenia was do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 No to zacznij organizować spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a czemu nie? zapraszaj Forumowiczow (no nie wszystkich ) ale calkiem sporo mozna zobaczyc raz do roku na spotkaniu w siedzibie Muratora (w marcu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 mówiłem..... mniej oficjalnie.Na to oficjalne przyjdzie jeszcze czas. Nie mam jeszcze swojego domku i mówiłem ,żebyście nie startowali do mnie z organizowaniem tego spotkania. łokropne mecy ucha z Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Może byc spotkanie na budowieWręczysz każdemu po łopacie i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Możesz też zrobić sesję objazdową po forumowiczach Bierz urlop i w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Możesz też zrobić sesję objazdową po forumowiczach Bierz urlop i w drogę no u mnie to nie ma jeszcze gdzie gosci tak wielkich podejmowac Ty Sis to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Możesz też zrobić sesję objazdową po forumowiczach Bierz urlop i w drogę no u mnie to nie ma jeszcze gdzie gosci tak wielkich podejmowac Ty Sis to co innego Ale u mnie nie ma jeszcze gościnnego i goście na materacach sypiają , to ja nie wiem czy tak wypada Ale materace wygodne , żeby nie było że ja niegościnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Możesz też zrobić sesję objazdową po forumowiczach Bierz urlop i w drogę no u mnie to nie ma jeszcze gdzie gosci tak wielkich podejmowac Ty Sis to co innego Ale u mnie nie ma jeszcze gościnnego i goście na materacach sypiają , to ja nie wiem czy tak wypada Ale materace wygodne , żeby nie było że ja niegościnna wypada, wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Może byc spotkanie na budowie Wręczysz każdemu po łopacie i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Możesz też zrobić sesję objazdową po forumowiczach Bierz urlop i w drogę to mi się bardziej podoba.Zaczne od Ciebie.Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Możesz też zrobić sesję objazdową po forumowiczach Bierz urlop i w drogę no u mnie to nie ma jeszcze gdzie gosci tak wielkich podejmowac Ty Sis to co innego Ale u mnie nie ma jeszcze gościnnego i goście na materacach sypiają , to ja nie wiem czy tak wypada Ale materace wygodne , żeby nie było że ja niegościnna wypada, wypada. TO KIEDY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Możesz też zrobić sesję objazdową po forumowiczach Bierz urlop i w drogę no u mnie to nie ma jeszcze gdzie gosci tak wielkich podejmowac Ty Sis to co innego Ale u mnie nie ma jeszcze gościnnego i goście na materacach sypiają , to ja nie wiem czy tak wypada Ale materace wygodne , żeby nie było że ja niegościnna wypada, wypada. TO KIEDY? jeżeli chodzi o mnie ja moge już dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja to wystarczy, że wyjdę do sklepu to spotykam kilku forumowiczów w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Możesz też zrobić sesję objazdową po forumowiczach Bierz urlop i w drogę no u mnie to nie ma jeszcze gdzie gosci tak wielkich podejmowac Ty Sis to co innego Ale u mnie nie ma jeszcze gościnnego i goście na materacach sypiają , to ja nie wiem czy tak wypada Ale materace wygodne , żeby nie było że ja niegościnna wypada, wypada. TO KIEDY? jeżeli chodzi o mnie ja moge już dzisiaj To gdzie i o której ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Możesz też zrobić sesję objazdową po forumowiczach Bierz urlop i w drogę no u mnie to nie ma jeszcze gdzie gosci tak wielkich podejmowac Ty Sis to co innego Ale u mnie nie ma jeszcze gościnnego i goście na materacach sypiają , to ja nie wiem czy tak wypada Ale materace wygodne , żeby nie było że ja niegościnna wypada, wypada. TO KIEDY? jeżeli chodzi o mnie ja moge już dzisiaj To gdzie i o której ? myślalem ,że u Ciebie...ups ale nr. Tośmysie dogadali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.09.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja to wystarczy, że wyjdę do sklepu to spotykam kilku forumowiczów w realu. ja to mialam pomysl zeby potem podjechac do Ciebie i zapukac Ci w okienko...ale obawialam sie ze mozesz miec groznego psa wiec juz siedzialam cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 22.09.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Moze u mnie?? Byle nie wszyscy na raz. Moze partiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Moze u mnie?? Byle nie wszyscy na raz. Moze partiami A ja nie należe do żadnej partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Hmmm...kole Ciebie jest niejaki Zwierzyniec słynący ponoć ze smacznego piwa i piknych okolic... Jakiś czas temu byłem w Poniatowej(służbowo) - w sumie niedaleko. A i pewne piękne miasteczko znane z miodów pitnych bliziutko więc w sumie można by tu coś tam...choć na wielocypedach troszku daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts