Jezier 22.09.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja to mialam pomysl zeby potem podjechac do Ciebie i zapukac Ci w okienko...ale obawialam sie ze mozesz miec groznego psa wiec juz siedzialam cicho Miałaś dobry pomysł bo psa u mnie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.09.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Obecnie na grzyby, ewentualnie ryby, spacery po lesie... to tylko do "komturii". Jutro tam jadę, więc witaj Miejsca sporo, możesz z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 ja to mialam pomysl zeby potem podjechac do Ciebie i zapukac Ci w okienko...ale obawialam sie ze mozesz miec groznego psa wiec juz siedzialam cicho Miałaś dobry pomysł bo psa u mnie brak. Jezier nie odzywasz się cosik...a winogrona dojrzewajš... . Pozdrowienia dla żonki i dzieciaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.09.2006 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Hmmm...kole Ciebie jest niejaki Zwierzyniec słynący ponoć ze smacznego piwa i piknych okolic... Jakiś czas temu byłem w Poniatowej(służbowo) - w sumie niedaleko. A i pewne piękne miasteczko znane z miodów pitnych bliziutko więc w sumie można by tu coś tam...choć na wielocypedach troszku daleko. Poniatowa jest od mojej działki 15 km.Zwirzyniec duzo dalej ale mówiąc ,że piwo jest smaczne......pauza.Ale za to okolice ok.W Pszczelej Woli atrakcji nie ma ale samo miasteczko przyciąga swoją tradycją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.09.2006 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Obecnie na grzyby, ewentualnie ryby, spacery po lesie... to tylko do "komturii". Jutro tam jadę, więc witaj Miejsca sporo, możesz z rodziną. kiedyś trzeba skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Hmmm...kole Ciebie jest niejaki Zwierzyniec słynący ponoć ze smacznego piwa i piknych okolic... Jakiś czas temu byłem w Poniatowej(służbowo) - w sumie niedaleko. A i pewne piękne miasteczko znane z miodów pitnych bliziutko więc w sumie można by tu coś tam...choć na wielocypedach troszku daleko. Poniatowa jest od mojej działki 15 km.Zwirzyniec duzo dalej ale mówiąc ,że piwo jest smaczne......pauza.Ale za to okolice ok.W Pszczelej Woli atrakcji nie ma ale samo miasteczko przyciąga swoją tradycją. Byłem tam na oczyszczalni 3 dłuuugie dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 A w uroczym Kazimierzu można sobie zostać na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 A w uroczym Kazimierzu można sobie zostać na dłużej... To może spotkanko forumowiczow w Kazimierzu, to by mi pasowałao, mam całkiem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.09.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ja na razie spotkałem dwie urocze koleżanki z forum. Mam nadzieję spotkać osobiście więcej osób. Kazimierz to fajne i sympatyczne miejsce, tylko trochę tłoczne. Jednak myślę, że indywidualne odwiedziny są najmilsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.09.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Obecnie na grzyby, ewentualnie ryby, spacery po lesie... to tylko do "komturii". Jutro tam jadę, więc witaj Miejsca sporo, możesz z rodziną. kiedyś trzeba skorzystać TO NA CO CZEKASZ, JESZCZE KILKA DNI JESTEM W "KOMTURII" I MAM CHWILOWO DOSTĘP DO INTERNETU!!!! (POŻYCZONA TAKA WKŁADKA DO LAPTOPA ŁĄCZĄCA Z INTERNETEM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Obecnie na grzyby, ewentualnie ryby, spacery po lesie... to tylko do "komturii". Jutro tam jadę, więc witaj Miejsca sporo, możesz z rodziną. kiedyś trzeba skorzystać TO NA CO CZEKASZ, JESZCZE KILKA DNI JESTEM W "KOMTURII" I MAM CHWILOWO DOSTĘP DO INTERNETU!!!! (POŻYCZONA TAKA WKŁADKA DO LAPTOPA ŁĄCZĄCA Z INTERNETEM) PCI/MCIA BLUE CONNECT to jeden ze sposobów łączenia bezprzewodowego z netem. Do jakiego "bractwa" należysz? To fota Z LIW 2006,jesteś tu może?Gdzie mam przyjechać ?: Nidzica,Płowdiw,Karłów,Grunwald a może do Liw. http://images4.fotosik.pl/140/65ae04d7c744c734.jpg pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A w uroczym Kazimierzu można sobie zostać na dłużej... To może spotkanko forumowiczow w Kazimierzu, to by mi pasowałao, mam całkiem blisko Ja jestem za Nigdy tam nie byłem a podobno ładnie tam jest To kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To może spotkanko forumowiczow w Kazimierzu, to by mi pasowałao, mam całkiem blisko Ja jestem za Nigdy tam nie byłem a podobno ładnie tam jest To kiedy?? a o jakim Kazimierzu mowa?Dolnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To może spotkanko forumowiczow w Kazimierzu, to by mi pasowałao, mam całkiem blisko Ja jestem za Nigdy tam nie byłem a podobno ładnie tam jest To kiedy?? a o jakim Kazimierzu mowa?Dolnym? A co to za różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 wiec juz siedzialam cicho Wcale nie prawda Ja mialam przyjemnosc poznac kilkoro Forumowiczow . Co jeden to lepszy hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To może spotkanko forumowiczow w Kazimierzu, to by mi pasowałao, mam całkiem blisko Ja jestem za Nigdy tam nie byłem a podobno ładnie tam jest To kiedy?? a o jakim Kazimierzu mowa?Dolnym? A co to za różnica? mówisz ,że masz blisko.Jest jeszcze Pomorski i Biskupi, jeżleli dobrze pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 wiec juz siedzialam cicho Wcale nie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.09.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Obecnie na grzyby, ewentualnie ryby, spacery po lesie... to tylko do "komturii". Jutro tam jadę, więc witaj Miejsca sporo, możesz z rodziną. kiedyś trzeba skorzystać TO NA CO CZEKASZ, JESZCZE KILKA DNI JESTEM W "KOMTURII" I MAM CHWILOWO DOSTĘP DO INTERNETU!!!! (POŻYCZONA TAKA WKŁADKA DO LAPTOPA ŁĄCZĄCA Z INTERNETEM) PCI/MCIA BLUE CONNECT to jeden ze sposobów łączenia bezprzewodowego z netem. Do jakiego "bractwa" należysz? To fota Z LIW 2006,jesteś tu może?Gdzie mam przyjechać ?: Nidzica,Płowdiw,Karłów,Grunwald a może do Liw. To urządzenie które mam to PCMCIA EDGE/GPRS/UMTS. Nie moje, pożyczone. Chciałem sprawdzić, czy w tej głuszy gdzie jestem bedzie działać. Do bractwa nie należę. Tytuł jest honorowy, nadany przez Redakcję i jestem z niego bardzo dumny zwłaszcza, że moja mazurska chałupka awansowała do rangi komturii, czyli krzyżackiego zamku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Obecnie na grzyby, ewentualnie ryby, spacery po lesie... to tylko do "komturii". Jutro tam jadę, więc witaj Miejsca sporo, możesz z rodziną. kiedyś trzeba skorzystać TO NA CO CZEKASZ, JESZCZE KILKA DNI JESTEM W "KOMTURII" I MAM CHWILOWO DOSTĘP DO INTERNETU!!!! (POŻYCZONA TAKA WKŁADKA DO LAPTOPA ŁĄCZĄCA Z INTERNETEM) PCI/MCIA BLUE CONNECT to jeden ze sposobów łączenia bezprzewodowego z netem. Do jakiego "bractwa" należysz? To fota Z LIW 2006,jesteś tu może?Gdzie mam przyjechać ?: Nidzica,Płowdiw,Karłów,Grunwald a może do Liw. To urządzenie które mam to PCMCIA EDGE/GPRS/UMTS. Nie moje, pożyczone. Chciałem sprawdzić, czy w tej głuszy gdzie jestem bedzie działać. Do bractwa nie należę. Tytuł jest honorowy, nadany przez Redakcję i jestem z niego bardzo dumny zwłaszcza, że moja mazurska chałupka awansowała do rangi komturii, czyli krzyżackiego zamku pozdrawiam teraz już wiem ....Nie gniewaj sie nie mialem takiego celu ,żeby Cie obrazić.Zapraszaleś do :"TO NA CO CZEKASZ, JESZCZE KILKA DNI JESTEM W "KOMTURII" i nie wiedzialem ,że idzie o chatke na mazurach,,,jak i nie zauważylem podpisu nadanego pod nickiem.Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To może spotkanko forumowiczow w Kazimierzu, to by mi pasowałao, mam całkiem blisko Ja jestem za Nigdy tam nie byłem a podobno ładnie tam jest To kiedy?? a o jakim Kazimierzu mowa?Dolnym? A co to za różnica? mówisz ,że masz blisko.Jest jeszcze Pomorski i Biskupi, jeżleli dobrze pamietam. Dolny, oczywiście że Dolny- jest najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts