tomek1950 25.09.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Obecnie na grzyby, ewentualnie ryby, spacery po lesie... to tylko do "komturii". Jutro tam jadę, więc witaj Miejsca sporo, możesz z rodziną. kiedyś trzeba skorzystać TO NA CO CZEKASZ, JESZCZE KILKA DNI JESTEM W "KOMTURII" I MAM CHWILOWO DOSTĘP DO INTERNETU!!!! (POŻYCZONA TAKA WKŁADKA DO LAPTOPA ŁĄCZĄCA Z INTERNETEM) PCI/MCIA BLUE CONNECT to jeden ze sposobów łączenia bezprzewodowego z netem. Do jakiego "bractwa" należysz? To fota Z LIW 2006,jesteś tu może?Gdzie mam przyjechać ?: Nidzica,Płowdiw,Karłów,Grunwald a może do Liw. To urządzenie które mam to PCMCIA EDGE/GPRS/UMTS. Nie moje, pożyczone. Chciałem sprawdzić, czy w tej głuszy gdzie jestem bedzie działać. Do bractwa nie należę. Tytuł jest honorowy, nadany przez Redakcję i jestem z niego bardzo dumny zwłaszcza, że moja mazurska chałupka awansowała do rangi komturii, czyli krzyżackiego zamku pozdrawiam teraz już wiem ....Nie gniewaj sie nie mialem takiego celu ,żeby Cie obrazić.Zapraszaleś do :"TO NA CO CZEKASZ, JESZCZE KILKA DNI JESTEM W "KOMTURII" i nie wiedzialem ,że idzie o chatke na mazurach,,,jak i nie zauważylem podpisu nadanego pod nickiem.Sorki To może jednak byś wpadł? Jestem sam, chata wolna to jest komturia. Mam tylko pożyczonego wraz z wkładka do laptopa psa. Spory, wielkosci i kształtu podobny do setera irlandzkiego ale całkiem czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dolny, oczywiście że Dolny- jest najładniejszy Wiem ,że jest ładniejszy ale jeszcze trzeba tak przyciagnać ludzikow z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Dolny, oczywiście że Dolny- jest najładniejszy Wiem ,że jest ładniejszy ale jeszcze trzeba tak przyciagnać ludzikow z forum. może załatwisz zniżki na prenumeratę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 po tym wszystkim nawet nie wypada,żeby kontynuowac ten watek. już nie chce nikogo widziec bo nikt nie chciałby widziec mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 27.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 po tym wszystkim nawet nie wypada,żeby kontynuowac ten watek. już nie chce nikogo widziec bo nikt nie chciałby widziec mnie. Nie przesadzaj chciałes dobrze ,nic sie takiego nie stało a poza tym chłopaki nie płaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 po tym wszystkim nawet nie wypada,żeby kontynuowac ten watek. już nie chce nikogo widziec bo nikt nie chciałby widziec mnie. Nie przesadzaj chciałes dobrze ,nic sie takiego nie stało a poza tym chłopaki nie płaczą Ej! Chłopaki NIE PŁACĄ! A swoją drogą zajrzyj "niktspecjalny" na " pomoc wakacyjną" i po prostu przyjeżdżaj! A nie kombinuj jak kuń pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 po tym wszystkim nawet nie wypada,żeby kontynuowac ten watek. już nie chce nikogo widziec bo nikt nie chciałby widziec mnie. Nie przesadzaj chciałes dobrze ,nic sie takiego nie stało a poza tym chłopaki nie płaczą Ej! Chłopaki NIE PŁACĄ! A swoją drogą zajrzyj "niktspecjalny" na " pomoc wakacyjną" i po prostu przyjeżdżaj! A nie kombinuj jak kuń pod górkę A niby z kim mam tam pojechać? i to jeszcze pod namiot!! no chiba ,że nie pokumałem o co Ci idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 28.09.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 po tym wszystkim nawet nie wypada,żeby kontynuowac ten watek. już nie chce nikogo widziec bo nikt nie chciałby widziec mnie. Nie przesadzaj chciałes dobrze ,nic sie takiego nie stało a poza tym chłopaki nie płaczą Dokładnie. Chciałeś dobrze, wyszło jak zawsze. Popatrz na naszą piłkę nożną. Jest identycznie. I co? I nic. Grają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 po tym wszystkim nawet nie wypada,żeby kontynuowac ten watek. już nie chce nikogo widziec bo nikt nie chciałby widziec mnie. Nie przesadzaj chciałes dobrze ,nic sie takiego nie stało a poza tym chłopaki nie płaczą Dokładnie. Chciałeś dobrze, wyszło jak zawsze. Popatrz na naszą piłkę nożną. Jest identycznie. I co? I nic. Grają dalej. fajne.Coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 po tym wszystkim nawet nie wypada,żeby kontynuowac ten watek. już nie chce nikogo widziec bo nikt nie chciałby widziec mnie. Nie przesadzaj chciałes dobrze ,nic sie takiego nie stało a poza tym chłopaki nie płaczą Ej! Chłopaki NIE PŁACĄ! A swoją drogą zajrzyj "niktspecjalny" na " pomoc wakacyjną" i po prostu przyjeżdżaj! A nie kombinuj jak kuń pod górkę A niby z kim mam tam pojechać? i to jeszcze pod namiot!! no chiba ,że nie pokumałem o co Ci idzie? Al o so chozi? Jaki namiot? Jakie k...wy? Ja nic nie wiem? :-D Ja mam pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 po tym wszystkim nawet nie wypada,żeby kontynuowac ten watek. już nie chce nikogo widziec bo nikt nie chciałby widziec mnie. Nie przesadzaj chciałes dobrze ,nic sie takiego nie stało a poza tym chłopaki nie płaczą Ej! Chłopaki NIE PŁACĄ! A swoją drogą zajrzyj "niktspecjalny" na " pomoc wakacyjną" i po prostu przyjeżdżaj! A nie kombinuj jak kuń pod górkę A niby z kim mam tam pojechać? i to jeszcze pod namiot!! no chiba ,że nie pokumałem o co Ci idzie? Al o so chozi? Jaki namiot? Jakie k...wy? Ja nic nie wiem? :-D Ja mam pokoje. to ty mi powiedz ?A tych pań mi nie doczepiaj .Czyli gówn....wiemy obaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Dyć przeca godom - zajrzyj na "pomoc wakacyją " i wal jak w dym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Dyć przeca godom - zajrzyj na "pomoc wakacyją " i wal jak w dym . jeden już walił i nic mu z tego nie wyszło .dzieki serdeczne za "opiekuńczość".Pojade jednak pod namiot do teściowej na dzialke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Dyć przeca godom - zajrzyj na "pomoc wakacyją " i wal jak w dym . jeden już walił i nic mu z tego nie wyszło .dzieki serdeczne za "opiekuńczość".Pojade jednak pod namiot do teściowej na dzialke. A teściowa jak panimajem nie "na 102"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.09.2006 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dyć przeca godom - zajrzyj na "pomoc wakacyją " i wal jak w dym . jeden już walił i nic mu z tego nie wyszło .dzieki serdeczne za "opiekuńczość".Pojade jednak pod namiot do teściowej na dzialke. A teściowa jak panimajem nie "na 102"? Widzisz to zależy od autobusu.Bo jak szybko jedzie to i tak sie w nim nie wyśpisz.Nio nie ma takiej szansy.A teściowa nawet też czasami gdyby coś niżej niż 102. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Cosik nie jarzysz... teściowa na 102 tzn 100m od domu 2m pod ziemią. Nie wiedziałeś? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.10.2006 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Cosik nie jarzysz... teściowa na 102 tzn 100m od domu 2m pod ziemią. Nie wiedziałeś? :-D No według ciebie ja zawsze nie jarze.To po co mnie calyczas pytasz?Sprawia ci to przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.10.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Cosik nie jarzysz... teściowa na 102 tzn 100m od domu 2m pod ziemią. Nie wiedziałeś? :-D No według ciebie ja zawsze nie jarze.To po co mnie calyczas pytasz?Sprawia ci to przyjemność? Nie! No Tyś kolega niejakiego L? Zaraz się tam obrażać - widocznie nasze fale sie trochę różnią, więc nie będę więcej przeszkadzał. Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.10.2006 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Cosik nie jarzysz... teściowa na 102 tzn 100m od domu 2m pod ziemią. Nie wiedziałeś? :-D No według ciebie ja zawsze nie jarze.To po co mnie calyczas pytasz?Sprawia ci to przyjemność? Nie! No Tyś kolega niejakiego L? Zaraz się tam obrażać - widocznie nasze fale sie trochę różnią, więc nie będę więcej przeszkadzał. Narka co ty pieprz......!!!!!! jakiego "L"?Co tym razem chcesz mi wcisnąc????Teraz to mnie nawet obraziłeś.Widać jednak to lubisz. Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.10.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 jak w temacie watku mały dobrze gadasz.Jak zresztą zawsze.Zaczne kolekcjonować twoje przycinki i to we wątkach ,ktore zupelnie odbiegają od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts