martadela 22.09.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Od kilku miesięcy błąka się przy ul.Bajana, gdy o niego rozpytywałam powiedziano mi że pilnuje budowy hali przy tej ulicy. Tym czasem hala już funkcjonuje, a pies nadal się błąka, marnieje, jest wychudzony - pomimo usilnego dokarmiania ze strony sąsidów. Pies jest ładny taki w typie owczarka niem., jest nieufny w stosunku do ludzi i psów. http://img217.imageshack.us/img217/728/dsc04794iq6.jpg http://img160.imageshack.us/img160/9038/dsc04791mk4.jpg Pilnie potrzebuję jakiekolwiek pomocy gdyż jedna z pań dokarmiających go nie może już dłużej patrzeć na jego tułaczkę i chce zadzwonić do schroniska....obawiam się że tam będzie jego koniec:( . Postaram się zrobić mu zdjęcia i obejżeć go dokładniej, jeżeli uda mi się go złapać zabiorę go do weta.... Więcej nie mogę zrobić sama mam 2 psy plus Kaukaza który mieszka u mojej mamy. Wrocławianie .... pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 22.09.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Halo Wrocław?! Nikt nie potrzebuje psa.... do pilnowania budowy, i domu, do kochania. Taki pies to świetna sprawa, jak ci smutno.. przyjdzie się przytulić, przyniesie zabawkę... puści bąka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 24.09.2006 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Nie widzialam go juz 1,5 dnia.... bardzo się martwię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 może go ktoś przygarnął.Mieszańce berneńczyka i wilczura to najwspanialsze psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 25.09.2006 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Właśnie wróciłam ze spaceru... jest ... pewnie poszedł gdzieś na dziewczyny Leży w swoim ulubionym miejscu, i wciąż czeka na dom. Ja w środę wyjeżdżam służbowo na 1,5 tyg... nie będę wstanie się nim zająć. Martwię się bo to już październik... czas szybko leci... niedługo zima i mrozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts