Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje mieszkanko - chwale sie :P

Recommended Posts

no boje sie, ale nie chcialam kupowac jakiejs badziewnej kanapy bo dziecko pobrudzi, potem bym nie zmienila na lepsza - chcialam docelowo tak jak mialo byc

przyjaciolka tez ma synka w wieku mojego, ma podobnie urzadzone mieszkanie i jest ok, fakt - raz naroznik zostal popisany dlugopisem ale dalo rade zmyc :)

a nie wiem czym sie go myje, chyba sciereczka z woda

kosztowal ok 2400-2600 - nie wiem dokladnie bo kupowalismy z fotelem i mielismy jakis rabat

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bardzo ładne wnętrza :-) podobają mi się kolory :-)

ciekawe jest to podłużne okno w salonie :-)

a możesz zdradzić gdzie kupiłaś ten stojak na papier toaletowy i czy możesz widziałaś taki ze stali matowej?

pozdrawiam

PS. I chyba powinnaś poprosić o przeniesienie tematu do wątku "zdjęcia domów" - tak jak pisała premium :-) na pewno by miał tam, większe wzięcie ;-)

Ptysiu!

Zerkam tak na Twoją umuywlkę i moją uwagę przyjagnela bateria. Sama o takiej mysle, ale z wykorzystaniem do wanny.

I tu moje pytanie:

- czy baterie kupilas na Allegro (bo tam tylko takową widzialam)? Chcialabym zobaczyc ją na żywca. Pochwal sie gdzie kupilas?

- jaki jest przeplyw wody, tzn pytam o cisnienie, wlasnie przy zastosowaniu jej do wanny. Nie chcialabym "lac" wody godzine :lol:

Poradź!

Takie baterie w Łodzi możesz obejrzeć w Ceramagu na Brukowej.

Pozdrawiam

ładnie :)

chciałem zapytać o stół, ale już widzę, że nie byłem pierwszy :wink:

a przez Łódź dzisiaj przejeżdżałem w drodze z Zakopanego do Gdyni - współczuję Łodzianom.

pralka rzeczywiście nie wymaga zabudowy - no pięęękna, poza tym w zabudowie gromadziłaby się wilgoć i szkodziłaby... zresztą już o tym było...