Ptysia 11.10.2006 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 no boje sie, ale nie chcialam kupowac jakiejs badziewnej kanapy bo dziecko pobrudzi, potem bym nie zmienila na lepsza - chcialam docelowo tak jak mialo byc przyjaciolka tez ma synka w wieku mojego, ma podobnie urzadzone mieszkanie i jest ok, fakt - raz naroznik zostal popisany dlugopisem ale dalo rade zmyc a nie wiem czym sie go myje, chyba sciereczka z woda kosztowal ok 2400-2600 - nie wiem dokladnie bo kupowalismy z fotelem i mielismy jakis rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 a co to jest za materiał? Skóropodobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 11.10.2006 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 skora ekologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 a czy narożnik jest z funkcją spania? Meble wygodne? Jenki, coraz bardziej się na takie napalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 11.10.2006 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ma funkcje spania a czy wygodny to nie wiem, wiele na nim nie siedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.10.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 musze wydrukowac i pokazać mężowi...naprawdę jest super...tylko troche sie boję o tego naszego krasnala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 bardzo ładne wnętrza podobają mi się kolory ciekawe jest to podłużne okno w salonie a możesz zdradzić gdzie kupiłaś ten stojak na papier toaletowy i czy możesz widziałaś taki ze stali matowej? pozdrawiam PS. I chyba powinnaś poprosić o przeniesienie tematu do wątku "zdjęcia domów" - tak jak pisała premium na pewno by miał tam, większe wzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 11.10.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ptysia, stół i krzesła wygladaja super.Mozesz jesszcze napisać jakie wymiary ma stół przed i po rozłozeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 11.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 całkiem ładne to Twoje mieszkanko. Na razie "życia" w nim brakuje ale myśle ,ze to kwestia czasu. Możesz zdradzić jak duży jest Twój salon, ile ma szerokości i długości. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 11.10.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ptysiu! Zerkam tak na Twoją umuywlkę i moją uwagę przyjagnela bateria. Sama o takiej mysle, ale z wykorzystaniem do wanny. I tu moje pytanie: - czy baterie kupilas na Allegro (bo tam tylko takową widzialam)? Chcialabym zobaczyc ją na żywca. Pochwal sie gdzie kupilas? - jaki jest przeplyw wody, tzn pytam o cisnienie, wlasnie przy zastosowaniu jej do wanny. Nie chcialabym "lac" wody godzine Poradź! Takie baterie w Łodzi możesz obejrzeć w Ceramagu na Brukowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 11.10.2006 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Iwonesca ten stojak jest w kazdym markecie budowalnym oraz na allegro, do wyboru do koloru MałaR. wymiary stolu: 160-208 / 75 / 95 Waleriana, salon ma ok. 25m2, ale nie pamietam w tej chwili jakie ma wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 11.10.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Takie baterie w Łodzi możesz obejrzeć w Ceramagu na Brukowej. dzieki wielkie, z przyjemnoscia obejrze sobie. Ale jak sobie pomysle o ul. Brukowej, sam wiesz co sie tam dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Calta 11.10.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ptysia, a jakiej firmy są te piękne krzesła i stół, możesz zdradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 11.10.2006 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 meble Forte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 11.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 a możesz zdradzić gdzie kupiłaś ten stojak na papier toaletowy i czy możesz widziałaś taki ze stali matowej? moze taki Ci sie spodoba: http://multizakupy.pl/produkt_80_190_150-10426-nazwa_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 11.10.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Dziękuję za szybką odpowiedź. Salon mimo iż nie jest zbyt duzy wcale nie wygląda na tyle... wygląda na wiekszy Czekamy na więcej zdjęć, bo jest na co popatrzeć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.10.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ładnie chciałem zapytać o stół, ale już widzę, że nie byłem pierwszy a przez Łódź dzisiaj przejeżdżałem w drodze z Zakopanego do Gdyni - współczuję Łodzianom. pralka rzeczywiście nie wymaga zabudowy - no pięęękna, poza tym w zabudowie gromadziłaby się wilgoć i szkodziłaby... zresztą już o tym było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laurka 12.10.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Super! Śliczne! Mam takie same krzesełka, ale niestety moja córcia sie do nich zabrała i wykonała ,, długopisowe grafiti"- naszczęście tylko na jednym. Bardzo podobają mi sie okienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 laurka, a czym zmyłaś te grafiti? Widać coś? Ja cały czas obawiam sie właśnie maluchów przy takich meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laurka 12.10.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Niestety nie udało mi sie zmyc , chyba ze jest jakis sposób na ,,tusz długopisowy'' I tak długo udawało mi sie Ją upilnowac, ale dzieciaczki i tak znajda chwilke nieuwagi naszej i już maja wizje artystyczne, tylko dlaczego wybieraja meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts