Ptysia 06.11.2006 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 o matko, nie mam pojeciajaki plaster miodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 06.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 o matko, nie mam pojecia jaki plaster miodu? plaster moidu to wypełnienie drzwi. Może być lite drewno, płyta wiórowa otworowana, płyta wiórowa cała lub właśnie plaster miodu pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 07.11.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam i gratuluje ślicznego mieszkanka Własnie przygladam sie projektowi kuchni, układ mebli podobny troche do mojego.Super, ze zdecydowałas się na piekarnik w słupku-niezwykle praktyczne rozwiazanie.Wydaje mi sie jednak, ze blat pomiedzy piekarnikiem a płyta jest troszke a krótki, jaką szerokośc szaki bedziesz tam miała, 60 czy 45?U mnie jest 45 i to stanowczo za mało wyjmujac cokolwiek z piekarnika zawsze mam za malo miejsca i wszystko stawiam na płycie... Niemniej całość ogromnie mi się podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 07.11.2006 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 miedzy piekarnikiem a plyta jest szafka 60 ale wydaje mi sie ze bede wykladac na blat za plyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 15.11.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 dzisiaj doczekalam sie mojej kuchni jest pieeeeeeeeeeeeeeekna, nie sadzilam ze bede miec taka kuchnie, normalnie kocham ja bardziej niz salon nie da sie calej kuchni objac z jednej strony http://i26.photobucket.com/albums/c138/Ptysia/mieszkanie/DSCF4208.jpg z drugiej http://i26.photobucket.com/albums/c138/Ptysia/mieszkanie/DSCF4209.jpg i z poobcinanymi bokami bo chcialam zlapac cala http://i26.photobucket.com/albums/c138/Ptysia/mieszkanie/DSCF4210.jpg pod ta jedna samotna szafka bedzie jeszcze polka ciemna gruba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 15.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 WITAJ PTYSIU , bardzo ładne masz mieszkanko , mam pytanie odnosnie drzwi , napisalas ze masz z firmy Dre , a te z okraglym bulajem to tez sa z dre?? bo na ich stronie ich nie ma , drugie pytanie mam odnosnie kuchni czy ona jest czarna czy to takie przeklamanie?? czy robil ja stolarz na zamowienie czy jakas firma i zainteresowaly mnie te szuflady w tej srebrnej ramce jak to jest zrobione?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 16.11.2006 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 co do drzwi, to tez z bulajem tez sa z dre i sa na ich stronie a kuchnia jest z Ikea, kolor to czarno-brazowy a fronty tych szuflad to to czarny plastik w aluminiowej ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 17.11.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ptysiu piękną masz kuchnię. Mnie zainteresowała lodówka. Ta wnęka jest na kostki lodu ? Jeżeli możesz powiedz ile kosztowała i jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 17.11.2006 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 ta wneka to podajnik do napojow, z tylu jest rurka i wkladasz ja do soku czy wody, a od przodu podstawiasz szklanke i leci strasznie wygodne - nie trzeba otwierac lodowki, soku.. a firma to Gorenje my ja kupilismy w sklepie internetowym za ok. 2800, w Media Markecie kosztowala 3300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 20.11.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ptysiu dziękuję zaodpowiedż.A jak to się po soku czyści ?Bo po wodzie oczywiście nie trzeba ,ale po soku chyba tak.Ja też zastanawiam się nad kupnem takiej lodówki dlatego interesują mnie takie różne rzeczyCzy ma szufladę z temp. zerową?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etrala 20.11.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pieknie !! Najbardziej podoba mi sie kuchnia - szkoda tylko , że jest otwarta na salon, wszystkie hałasy i smrodki będą w salonie, ale i tak jest sliczna. Czy to jest zwykły MDF, czy fornirowany ?? Łazienka też ładna, mamy ten sam mebel z umywalką z Leroy'a , też chcemy dokupić wysoką szafkę na kosmetyki. Fajny komplet w salonie i stół z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 20.11.2006 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Roszponka, ja po soku robie tak, ze jak sie skonczy sok w butelce czy kartoniku to wlewam do butelki wode i jakby przeczyszczam ta woda a szuflada zerowa, nie wiem - jakas tam ma etrala, nie pytaj mnie jaki to MDF, nie wiem a nie zaluje ze jest otwarta na salon, nie przeszkadza mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 19.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ptysia, tak fajnie zapowiadająca się galeria zamarła? Chwal się dalej Jak wygląda kuchnia w trakcie mieszkania, pokój synka? No i salon! Czekamy niecierpliwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 19.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 aha, skoro już mieszkacie, napisz, co z tą "nieszczęsną" umywalką. Może uspokoisz nieco innych A jak podłoga w kuchni - nie rysuje się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renost 19.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 też jestem ciekawa, jak się użytkuje, jak z fugowaniem, plamami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts