jkrosnia 22.09.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Proszę o pomoc. Kupiłem iglaka (choinkę) w doniczce i wsadziłem do ziemi. Po tygodniu zuważyłem że na jednej z gałęzi zaczynają brązowieć igły. Proszę o informację co mam zrobić aby zatrzymać ten proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta123 02.10.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Na mojej sosence w ogródku też pojawiły się brązowiejące igły i to nawet spora ilość, tak od środka drzewka, a na zewnątrz wyrastają dalej zielone igły. Co się dzieje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 u mnie tez tak jest na dwoch swierkach. oststnio pryskalam magusem nie wiem jaki bedzie efekt, wczesniej previcurem i topsinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Na mojej sosence w ogródku też pojawiły się brązowiejące igły i to nawet spora ilość, tak od środka drzewka, a na zewnątrz wyrastają dalej zielone igły. Co się dzieje???? Jesień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Na mojej sosence w ogródku też pojawiły się brązowiejące igły i to nawet spora ilość, tak od środka drzewka, a na zewnątrz wyrastają dalej zielone igły. Co się dzieje???? Jesień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts