sawieri 23.09.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam serdecznie mam problem chce sie zając rozmnażaniem wrzosów poprzez ukorznianie czy zna sie ktoś na tym jesli tak to prosze o instrukcje jak postepować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 23.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Wiesz co Sawieri, Mirek Lewandowski już o tym pisał tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=76965 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawieri 23.09.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Jesli wiecie jak pielegnować wrzosy prosze o rady o linki do stron o wlasne spostrzezenia poparte doswiadczeniami chetnie skorzystam bo jestem poczatkujacy w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 23.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Jesli wiecie jak pielegnować wrzosy prosze o rady o linki do stron o wlasne spostrzezenia poparte doswiadczeniami chetnie skorzystam bo jestem poczatkujacy w tej dziedzinie Ano dlatego też napisałem o sposobie amatorskim. Ukorzenianie z sadzonek jest ciutek trudniejsze dla amatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts