animuss 27.01.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, bardzo proszę o pomoc przy identyfikacji poniższego pokrycia dachowego. Dziękuję [ATTACH=CONFIG]301296[/ATTACH] Ayoya przeprowadziłem śledztwo z wujkiem G. i tak to wygląda . Lokalizacja: Spławie Szczepankowo dom, wybudowany w Roku 2009 przez tą Firmę : http://www.mytkowski.pl/Kontakt Możesz zadzwonić do wykonawcy . Ktoś chciał zbliżenie proszę . http://i.imgur.com/fUpRDqM.jpg Z bliska jednak trochę nierówności widać Edytowane 27 Stycznia 2015 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ayoya 27.01.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dziękuję, na pewno się zorientuje.W kwietniu ruszam z budową domu 'Dom w Czarnuszce 2' i poszukuję pokrycia dachowego dającego efekt 'lustra' . Jestem wręcz oczarowana takim dachem... choć wiem, że cenowo nie wygląda to już tak atrakcyjnie.Roben Monza Tobago również mnie zaciekawił... Jeszcze dużooooo przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 27.01.2015 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dziękuję, na pewno się zorientuje. W kwietniu ruszam z budową domu 'Dom w Czarnuszce 2' i poszukuję pokrycia dachowego dającego efekt 'lustra' . Jestem wręcz oczarowana takim dachem... choć wiem, że cenowo nie wygląda to już tak atrakcyjnie. Roben Monza Tobago również mnie zaciekawił... Jeszcze dużooooo przede mną... Przeczytaj jeszcze to http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/3322351,nietypowy-proces-w-poznaniu-trafili-do-sadu-bo-sasiadow-oslepia-ich-dach,1,id,t,sa.html?cookie=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ayoya 28.01.2015 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Przeczytaj jeszcze to http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/3322351,nietypowy-proces-w-poznaniu-trafili-do-sadu-bo-sasiadow-oslepia-ich-dach,1,id,t,sa.html?cookie=1 Oglądałam nawet reportaż więc jestem na bieżąco. Cóż... do czego ludzie się teraz nie doczepią ? Dla chcącego zawsze powód się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 28.01.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Oglądałam nawet reportaż więc jestem na bieżąco. Cóż... do czego ludzie się teraz nie doczepią ? Dla chcącego zawsze powód się znajdzie. To może podpytaj Twoich sąsiadów ,co sądzą o takim pomyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zduni 30.01.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 czy mógłby ktoś podrzucić zdjęcie dachu w kolorze antracyt z brązową obróbką albo rynnami. bardzo jestem ciekawy jak to wygląda w praktyce a nie mogę się doszukać. najlepiej na domu z pełnym piętrem ale nie będę wybrzydzał dziękuję z góry za każde zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 30.01.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Ayoya przeprowadziłem śledztwo z wujkiem G. i tak to wygląda . Lokalizacja: Spławie Szczepankowo dom, wybudowany w Roku 2009 przez tą Firmę : http://www.mytkowski.pl/Kontakt Możesz zadzwonić do wykonawcy . Ktoś chciał zbliżenie proszę . http://i.imgur.com/fUpRDqM.jpg Z bliska jednak trochę nierówności widać ile bierzesz za godzinę pracy? Znalazł bym Ci kilka zleceń detektywistycznych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 30.01.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ile bierzesz za godzinę pracy? Znalazł bym Ci kilka zleceń detektywistycznych ) Animuss , bierz od sztuki , nie na godzinę. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 30.01.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Animuss , bierz od sztuki , nie na godzinę. Jan Może faktycznie przesadziłem z tym śledztwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.02.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Na moje oko będzie to Smaragd Braasa. Smaragd prezentuje świetnie ale wygląda inaczej. To kilka zdjęć z jednej z moich realizacji taką dachówką. Kosz wykonany jako imitacja kosza na "nokach" - dachówki na styk. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz79 03.02.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ładny dom, ale dachówke bym wybrał inną może warto pomyśleć nad doborem czegoś ciekawszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dort 03.02.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 super:) bardzo mi się podoba, jak będzie już wszystko zrobione to efekt będzie jeszcze lepszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurek_kiler 04.02.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Daszek skończony. Dachówka Meyer holsen. Kołnierze fakro do dachówek płaskich. Niestety przy oknach dachowych się unoszą. Podejrzewam, że dachówki nie zostały od dołu zeszlifowane. Chyba, że tak ma być? czyli to jest tzw kołnierz "EZV-F" Fakro ? ta tez mam MH ale "głęboką czerń" ale jeszcze bez okien, wlasnie się zastanawiam nad ilością okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 05.02.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 czy mógłby ktoś podrzucić zdjęcie dachu w kolorze antracyt z brązową obróbką albo rynnami. bardzo jestem ciekawy jak to wygląda w praktyce a nie mogę się doszukać. najlepiej na domu z pełnym piętrem ale nie będę wybrzydzał dziękuję z góry za każde zdjecie Pomyśl nad czarnym mat do antracytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz79 08.02.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ma ktoś dachówkę staroklasztorną Creatona, bo chciałbym zobaczyć jak się komponuje na domu takim standardowym proszę o jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dort 13.02.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 super to wygląda, ale i tak wszystko zalezy od całości kompozycji, co i jak się ze sobą zestawi, ja natomiast lubuje czernie, i tak jak powyżej jestem nimi zachwycona:) też chce położyć dachówkę Titania w czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz79 13.02.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ale do domu z bali taka dachówka Creatona to strzał w dziesiątke moim zdaniem i przy okazji mój wymarzony projekt super jest styl staroklasztorny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JendrzejJawor 13.02.2015 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Andrzej Wilhelmi bardzo fajnie ta dachówka wygląda z odległości, mi się bardzo podoba, a i kolor jeden z moich ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.02.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Tak jak wspomniałem to specyficzna dachówka. Ta ma kolor tekowy ale zmienia się on w ciągu dnia w zależności od nasłonecznienia, kąta padania promieni od tekowego do antracytowego przez mocno świecący co akurat inwestorom bardzo się podobało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukbud 21.02.2015 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Zastanawiałem się nad tą dachówką wybór padł jednak na Meyer Holsen Piano. Wyszło całkiem ładnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts