kolo195 04.04.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Czy moglibyście wklejać zdjęcia swoich dachów z podpisem z czego są zrobione. Myślę, że byłby to post znacznie ułatwiający wybór pokrycia dachowego. Sama jestem przed dachem i tak chetnie bym popatrzyła na rózne, piekne dachy. widziałaś dachy z wióra osikowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.04.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 kolo - skończ już z tą reklamą wióra... To nie miejsce na takie wciskanie komuś czegoś. Domyślam się, że pracujesz w firmie w Suwałkach, która takie dachy wykonuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robasek73 05.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja też swój daszek mam zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 05.04.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Mam wrażenie jakby komin "wchodził" w kosz. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robasek73 05.04.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 żaden komin nie wchodzi w żaden kosz.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 07.04.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Mój prawie ukończony daszek- dachówka Braas bałtycka (grafit).https://picasaweb.google.com/Zulkowski/Dach# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 10.04.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam. Czy ktoś z Was ma dach pokryty dachówką Braasa bałtycką w kolorze brązowym lub kasztanowym bądź romańską w kolorze kasztanowym? Bardzo proszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 10.04.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Mój prawie ukończony daszek- dachówka Braas bałtycka (grafit). https://picasaweb.google.com/Zulkowski/Dach# Piekny dach i piekny dom. Ale ten dach musial cie kosztowac uaaa . Dom pieknie wyglada z tym dachem (wlasnie dlatego, ze nie jest to plaska dachowka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 11.04.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Piekny dach i piekny dom. Ale ten dach musial cie kosztowac uaaa . Dom pieknie wyglada z tym dachem (wlasnie dlatego, ze nie jest to plaska dachowka). Dziękuje za miłe słowa Co do kosztów to nie jest aż tak strasznie,bo gdybym pokrył blachodachówką to miałbym sporo odpadu, więc wolałem trochę dołożyć i mieć to co mi się podoba. Materiał na cały dach o pow. 300m2 wyniósł mnie około 32-33 tyś zł ( 4 okna dachowe plastikowe fakro 78x140, wyłaz dachowy, ok 45 arkuszy blachy płaskiej planja, dachówka, rynny vawin kanion, łaty, kontrłaty, deska czołowa, wkręty, gwoździe i inne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabrot 11.04.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam super dach a mam pytanie ta cena 33tys.to jest cena z robocizną czy bez?. Jak bez to proszę powiedz ile zapłaciłeś za robotę a czy podbitki też masz zrobione jak nie to z czego zamierzasz je robić z blachy czy z plastiku?. Z jakich okolic miałeś wykonawców swojego dachu i czy jesteś zadowolony z ich pracy?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popiz 11.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Robocizna 40 zł za m2,a podbitkę będę montował sam i pewnie plastikową, a co do koloru to jeszcze nie wiemy. Z pracy dekarzy jestem bardzo zadowolony, woj podlaskie, konkretnie to Białystok. Jeszcze niedawno nie mogłem sobie darować, że tyle kasy pójdzie na dach, ale dzięki Waszym słowom myślę, że było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo1200 21.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Z żoną od miesiąca zachodzimy w głowę, jaką dachówkę wybrać - w grę wchodzi ciemna. Biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny, jesteśmy bliscy wyboru Siriusa antracyt angoba. Czy możecie umieścić jakieś zdjęcia, dobrze pokazujące ten kolor (najlepiej z już z elewacją). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkraszan 24.04.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witamczy ktos w Krakowie/Wieliczce lub okolicach wie gdzie moge zobaczyc na dachu dachówke Brass czarna Celtycka orac Koramic E88 (czarna) (ewentualnie w innym kolorze, jednak najlepiej byłoby zobaczyc czarna)- dziekuje za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barszczu 30.04.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 A to mój nowy, niedawno skończony daszek. Ok. 280 m, na jednej z fotek widok z drugiej strony, jeszcze nie ukończony. Jak Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 30.04.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Barszczu, czy będziesz ocieplał z zewnątrz ?. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barszczu 30.04.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Barszczu, czy będziesz ocieplał z zewnątrz ?. Jan. Nie. To jest mur 1-warstwowy z ytong energo 36,5. Tylko na tej części elewacji na środku będzie ok 5 cm wełny pod deski elewacyjne (wełna jako wypełnienie dla łat pod elewację) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 01.05.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 To dobrze , bo już się martwiłem , że będziesz musiał przerabiać krycie przy zwyżce aby uniknąć mostków. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barszczu 01.05.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 To dobrze , bo już się martwiłem , że będziesz musiał przerabiać krycie przy zwyżce aby uniknąć mostków. Jan. Pewnie martwiłeś się o te boczne trójkątne ścianki? Tam jest 20 cm wełny + osb + klej, siatka klej i w to wcięta jest obróbka blacharska, a na to przyjdą łaty drewniane, miedzy nimi wełna na to membrana paroprzepuszczalna, kontrłaty i deska elewacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 01.05.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Właśnie tak. To ok. Jeśli mogę doradzić , to nie zjedż deską za nisko. Niech lepiej będzie przestrzeń dla spływu śniegu, tak na wys. wydry. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barszczu 01.05.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Właśnie tak. To ok. Jeśli mogę doradzić , to nie zjedż deską za nisko. Niech lepiej będzie przestrzeń dla spływu śniegu, tak na wys. wydry. Jan. A ile ma wydra w kłębie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts