ar2 23.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Dla lubiących TV w dobrej jakości, informuję iż 12 października ruszy nowa platforma cyfrowa, która wprowadzi ożywienie na naszym rynku, na którym ceny są zbyt drogie a jakość beznadziejna, może w końcu C+ i CP wezmą się do pracy. Pierwsze kanały w wysokiej rozdzielczości w Polsce już 12 października! Po więcej informacji zapraszam na http://www.hdtv.com.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 wczoraj słyszałam cosik na ten temat w TVN-e , czy to znaczy ,że można będzie oglądać tv w czasie nierzeczywistym do programu ???? że mogę np Teleekspress obejrzć o 18,oo a nie o 17,00 kiedy jest na żywo ? czy coś pokręciłam i wybiegłam za mocno przed szereg??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.09.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Jak ogladam na monitorze program TV i zatrzymam to po pewnym czasie moge ogladac dalej bez zadnych strat , czy to jest to ?Oczywiscie HDTV to inne zagadnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar2 23.09.2006 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Te funkcje, które opisujecie to VOD (Video on demand) czyli wideo na żądanie, dzięki któremu zamiast iść do wypożyczalni ściągamy sobie film na dysk twardy dekodera i możemy go obejrzeć w przeciągu np. 24H Druga z funkcji w przypadku platformy n, nazywa się PVR (personal video recorder) i służy do nagrywania wybranych programów, np. rano zaznaczamy z listy programowej, że chcemy mieć np teleekspresss i film o 20 i jak wracamy o 23 to włączamy sobie w dowolnej kolejności. Szczegóły dotyczące tych funkcji zostaną podane później gdzieś w granicach listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 czyli dekoder z funkcją video ......czyli trzeba sobie wcześniej ,np rano zaprogramować żeby teleekspress został nagrany ? to ja chyba wybiegłam w przyszłośc ,bo myślałam ,że można będzie wybrać programy , które już były i je odtworzyć ale bez wcześniejszego zaprogramowania z mojej strony dzięki za info acha .....czy to jest kwestia tylko dekodera czy telewizor też musi być z jakąś specjalną funkcją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar2 23.09.2006 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Jest prawie tak jak piszesz, różnica jest taka, że aby nagrać na video lub dvd teleekspresss to trzeba było gmerać się z ustawieniami, co nie było łatwe. Teraz ma być tak, że wyświetlasz program na dziś i zaznaczasz "ptaszkami" co chcesz i tyle... Wybieranie, będzie dotyczyło filmów (VOD) lecz, też będzie jakiś czas oczekiwania na ten film... (np 12h, aż film "zawita" na dysku dekodera) Wszystko jest kwestią dekodera, wersja obsługująca te dodatki (które będą oddzielnie płatne (VOD)) będzie kosztować 449. jeśli nie masz anteny to oczywiście jeszcze antena do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 23.10.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Z tego co rozumiem, że na dzień dobry płacę 99,00+60,00 za antenę i póniej min. 20zł/mies. Dobrze rozumuję? Czy muszę mieć telewizor z HDTV czy może byc "klasyczny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 25.10.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 N - włącz cierpliwość ...... http://www.telewizjanowejgeneracji.pl/2006/10/15/co-mi-sie-w-n-nie-podoba/#comments tu opinie pierwszych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 03.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Słuchajcie jakby ktoś chciał kupić n telewizje w Łodzi , to polecam Piotrkowska112 tel 633 33 88 , super szybko i profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar2 06.11.2006 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 może być klasyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts