Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak walczyć z kotami

pytalski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 293
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie odwracam kota ogonem tylko po prstu pisze jak to REALNIE WYGLĄDA. Rozumiem, że ktoś chodzi i sprząta liście, patyki i td. I chwałą, ale sprzątnie np. siuisek kota, bo nie ma jak. O to mi chodzi. Nie jesteśmy w stanie tak naprawdę w 100% zagwarantować, że gdziekolwiek dziecko będzie się bawiło to będzie tam sterylnie czysto. I to nawet nie chodzi o sam piasek. Tak samo możesz być dzieckiem na spacerze, przewróci się na trawę czy podniesie jakiś patyk. Jasne jest, że dabmy o to, zeby nasze dzieci wychowywały się w dobrych, bezpeicznych i czystych warunkach, ale są rzeczy, których po prostu nie przeskoczymy, a nie zmakniemy przeciez naszych krasnali w złotych klatkach, mimo, że wiele osób by tak zrobiło - to nie jest aluzja. :lol:

Ależ ja o tym pisałem już znacznie wcześniej, niejako powtórzyłaś moje słowa :). Cała sprawa rozbija się jednak o to, iz ktoś tutaj podważył moje prawo do własności. Napisał mniej więcej tak - dlaczego ludzie którzy kupili działkę wydaje im się, że są na niej Panami (nie chce mi się szukać tego). Niejako zasugerował tym samym, iz za grube pieniądze kupiłem działkę, po której może biegać każdy zwierz bo to nie jest moje. Ciekawe w takim razie kogo to jest?? ANONIM??

Nie można być bardziej naiwnym myśląc ,że jak się kupi kawałek ziemi to jest się jej właścicielem - natura nie uznaje własności...

BTW gratuluje socjalistycznych , wyidealizowanych przedszkoli ja niestety trafiłem do takiego z Misia....

Nie przedszkole jest winne - tylko twoja wychowczyni i rodzice :) Skoro masz takie traumatyczne przeżycia z dzieciństwa to ci wybaczam :)

Względem prawa jest się właścicielem. A ty ze swoim filozoficznym podejściem marnujesz się tutaj.

Wielu jest takich. którym wydaje się ,ze są włąścicielami czegokolwiek po wykryciu nowotworu już im się nie wydaje...kup sobie armatke FLAK 20mm będziesz ostrzeliwał przelatujące klucze nad Twoją działką...

Co do przedszkoli to tatuś Alfred Speer też tłumaczył pociechom,że wcześniej to tylko pieknie było....

kakusi jak ci ręce opadaja to idź do lekarza. Nie widziałem, że dla Ciebie wystarczy pogróżka żółta kartką aby wyeliminować cię z otoczenia. To takie łatwe??

Geno zaprawde filozof z ciebie marnujesz sie. Najlepsze jest to, że gadasz nie na temat, ważne aby się uaktywnic :) A więc aktywuj się, a może i do aktywu zapisz.

Jest tak miło,że się po prostu dobrze bawię a Ty możesz dorzucić swoje trzy grosze o wojskowość - to kiedys był temat na topie jak walczyć kotami....Co do bycia w temacie to chyba dosyć sobliwe jest aby na forum budowlanym w ogóle zakładać temat o kotach...głównie chodzi mi o topic wymiana doświadczeń...

Założe się ,że jeżeli byłbyć kapralem to kazałbyc podwładnym biegać w OP-1 przy 30 stopniowym upale...

hmm, amdam zaczyna przeginać. Żółta kartka dotyczyła tego, że mogę zacząć ostro przeklinać (choć robię to niezwykle rzadko). No i mnie usuną na jakiś czas z forum, a lubię tu spędzać czas. Powiem Ci jednak jedno:współczuję Twojej rodzinie.

chyba przesadzacie z kolegą amdamem.

Niektórzy po prostu nie mają sie gdzie i z kim kłócić i chyba lepiej jest właśnei dla niego i jego otoczenia, że prowadzi taką ostrzejsza wymianę zdań przez internet. tutaj jest bezpiecznie, nie ma niezdrowych emocji i można sobie powiedzieć co się chce.

Po co sie tym przejmować.

Temat z kotami to tylko taka przykrywka, równie dobrze można zacząć koeljny temat i pisać właściwie to samo co tutaj było pisane, bo o tych kotach to sie skończyło chyba juz na 1 stronie. Reszta jest poświecona na dialog.