Betucha 04.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witajcie sąsiedzi ja moich polecic niestety nie moge ale podobno Pan Peczynski z Wójtowa buduje dobre i solidne domy miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ...witajcie, witajcie... najlepszego na ten 2010 MR4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 08.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wszystkiego Dobrego! mam nadzieję że to będzie lepszy rok, dobrze że stary sobie poszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 zima trzyma.....to tylko -10, ale jest zimno okropnie, i zero słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 12.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Odkopałem się i pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 12.01.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 to super! Rusek mam pytanie do Ciebie: czy istnieją jakieś łagodne środki, koleżanka wspominała o syropie? dla kota który można mu podać żeby mnie nie drapał i go pieknie uczesać? obawiam się że znowu mu się zaczna robić kołtuny a chcę mu oszczędzić wizyty u weta celem obstrzyzenia. a kizior zdecydowanie nie lubi czesania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 14.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Katrina, niestety środki uspokajające są w jurysdykcji wetów. Stosuj tran (z apteki ) dla kota, ma on zbawienny wpływ na sierść. Systematyczne przycinanie pazurków się kłania, co by futrzak nie drapał Pozdrawiam ciepło ( dzisiaj o 6.30 minus 22oC) brrrrrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 14.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 taki zwykły tran dla ludzi? a jak go dawkować?bedę dzwonić do weta w sprawie tych specyfików, mam nadzieję że coś maja u mnie rano było - 20 brrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 15.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Oczywiście zwykły (dla ludzi) tran z apteki, dawka to ok 1/4 dawki dla dziecka. Efekt powinien być po 2-3 tygodniach. Pozdrawiam Dzisiaj rano to tylko minus 14oC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konti 16.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam gorąco Grupę Olsztyńską!!!Jestem zupełnym nowicjuszem na forum Muratora ale to się zapewne zmieni,ponieważ przymierzamy się silnie do budowy domu.I stąd moje pytanie czy jest ktoś w naszym woj. warm-mazur. kto zamieszkuje w domku o nazwie PLEJADA z pracowni Domus`a??Strasznie spodobał nam sie ten projekt i szukamy takiego domku gdzieś w pobliżu,żeby można było zobaczyć go "na żywo".Może ktoś ma sąsiada z takim projektem;)Bardzo będę wdzięczny za podpowiedź w tej sprawie.Pozdrawiam/Konti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 19.01.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witaj Konti! w końcu jakaś budowa będzie w naszej olsztyńskiej grupie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 24.01.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 hej! mam nadzieję że nikt nie zamarzł.... u mnie -20, po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 17.02.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Oj mocna spadliśmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 17.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Trafia mi sie okazja kupienia mieszkania 40m2 w starym budownictwie w Olsztynie z tak zwaną bonifikatą 80%. Czy ktos moze wie lub słyszał ile moze na Zatorzu kosztować m2 mieszkania. Na rzeczoznawce musze czekac minimum 3 miesiące. Chciałbym szacunkowo sobie juz policzyć - zgóry dziekuje - mazowszanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 20.02.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 hej! jak na to Zatorku to w mojej dzielnicy...nie śledzę już cen mieszkań, wszystko zależy pewnie jaka ulica, okolica, w jakim stanie mieszaknie jest, może najpierw spradź orientacyjnie ceny na gratce, co jakis czas przegladam, zawsze było sporo mieszkań z Zatorza, ceny nie są zbyt wysokie jak na mieszania w Olsztynie, gdyż nie jest to dzielnica willowa, ale ma swoje piękne miejsca. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 01.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Hoopka i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 01.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 wieje jak cholera, od srody ma być zima, nie podoba mi się to pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.03.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Miło zajrzeć w stare progi Pozdrawiam w oczekiwaniu na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebxyz 09.03.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzień dobry.Pragnę się przywitać ze wszystkimi Forumowiczami i zasilić olsztyńską grupę budującą. Jest to mój pierwszy wpis, ale czytelnikiem forum jestem od około dwóch lat, czyli od rozpoczęcia budowy. Z żoną budujemy się w gminie Stawiguda.Pozdrawiam Sebxyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.03.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Miło zajrzeć w stare progi Pozdrawiam w oczekiwaniu na wiosnę ...bardzo miło pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts