Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to super!

Rusek mam pytanie do Ciebie: czy istnieją jakieś łagodne środki, koleżanka wspominała o syropie? dla kota który można mu podać żeby mnie nie drapał i go pieknie uczesać? obawiam się że znowu mu się zaczna robić kołtuny a chcę mu oszczędzić wizyty u weta celem obstrzyzenia. a kizior zdecydowanie nie lubi czesania....

Witam gorąco Grupę Olsztyńską!!!

Jestem zupełnym nowicjuszem na forum Muratora ale to się zapewne zmieni,ponieważ przymierzamy się silnie do budowy domu.

I stąd moje pytanie czy jest ktoś w naszym woj. warm-mazur. kto zamieszkuje w domku o nazwie PLEJADA z pracowni Domus`a??Strasznie spodobał nam sie ten projekt i szukamy takiego domku gdzieś w pobliżu,żeby można było zobaczyć go "na żywo".Może ktoś ma sąsiada z takim projektem;)Bardzo będę wdzięczny za podpowiedź w tej sprawie.

Pozdrawiam/Konti

• 4 weeks później...
Trafia mi sie okazja kupienia mieszkania 40m2 w starym budownictwie w Olsztynie z tak zwaną bonifikatą 80%. Czy ktos moze wie lub słyszał ile moze na Zatorzu kosztować m2 mieszkania. Na rzeczoznawce musze czekac minimum 3 miesiące. Chciałbym szacunkowo sobie juz policzyć - zgóry dziekuje - mazowszanin

hej! :wink:

jak na to Zatorku to w mojej dzielnicy...nie śledzę już cen mieszkań, wszystko zależy pewnie jaka ulica, okolica, w jakim stanie mieszaknie jest, może najpierw spradź orientacyjnie ceny na gratce, co jakis czas przegladam, zawsze było sporo mieszkań z Zatorza, ceny nie są zbyt wysokie jak na mieszania w Olsztynie, gdyż nie jest to dzielnica willowa, ale ma swoje piękne miejsca.

pozdrawiam!

• 2 weeks później...