rusek007 10.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Pozdrawiam wszystkich w słoneczny dzionek Witam nowego forumowicza, zwłaszcza, że buduje sie w mojej gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Miło zajrzeć w stare progi Pozdrawiam w oczekiwaniu na wiosnę ...bardzo miło pozdrawiam wszystkich Agnieszka ... w oczekiwaniu na tę wiosnę chyba sobie poczytam nasze stare posty, bo już ponad 5 lat wspólnie ją wypatrywaliśmy i zaklinaliśmy. Sebxyz, witaj! Stawiguda to ulubiona gmina naszej grupy Sporo osób budujących w Stawigudzie się tu przewinęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebxyz 10.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Trafia mi sie okazja kupienia mieszkania 40m2 w starym budownictwie w Olsztynie z tak zwaną bonifikatą 80%. Czy ktos moze wie lub słyszał ile moze na Zatorzu kosztować m2 mieszkania. Na rzeczoznawce musze czekac minimum 3 miesiące. Chciałbym szacunkowo sobie juz policzyć - zgóry dziekuje - mazowszanin Witam. Nie wiem, dlaczego masz czekać 3 miesiące na Rzeczoznawcę. Obracam się w tym gronie zawodowym i wygląda to tak, że umawiacie się odnośnie ceny za operat szacunkowy i najdalej za tydzień masz operat. Sprawa wygląda inaczej, jeżeli obecny właściciel chce swojego Rzeczoznawcę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 10.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 i to jeszcze jak ulubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 10.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a mi szpachlarz spierdzielił...przymierzam się do łazienki na dole - żona juz wybrała płytki ..... Jakby ktos potrzebował glazurnika to moge polecić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 20.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Hej chyba wiosna przyszła, w końcu nie ma mrozu w nocy , śnieg topnieje, pora umyć okna bo swiata przez nie nie widać...... pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.03.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Miło zajrzeć w stare progi Pozdrawiam w oczekiwaniu na wiosnę ...bardzo miło pozdrawiam wszystkich Agnieszka ... w oczekiwaniu na tę wiosnę chyba sobie poczytam nasze stare posty, bo już ponad 5 lat wspólnie ją wypatrywaliśmy i zaklinaliśmy. (...) Witaj Kasiu, ależ ten czas szybko leci... juz pięć lat??? ...Komtura mi tu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 oj brakuje, trzymał nas w ryzach , a teraz towarzystwo się rozpierzchło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAKA OL 31.03.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 WITAM WSZYSTKICH. KATJA WIEC ZDRADZISZ GDZIE MASZ TEN DOM NAD NARIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 03.04.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://i43.tinypic.com/16iv1gw.jpg życzę Wszystkim!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 08.04.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Pozdrowienia dla Grupy w słoneczny dzionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karina K. 09.04.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam! Pozdrawiam Grupę Olsztyńską. Powoli zmierzamy z mężem do budowy własnego domu w okolicach Olsztyna. Papierologia załatwiona - jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy, która doprowadzi nasze lokum do SSZ. Jeśli ktoś z Was ma zaufaną ekipę, to chętnie skorzystamy z podpowiedzi A może ktoś buduje lub budował w okolicy dom wg projektu "Dom w cyniach 2 - http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-cyniach-2/m471db0fc62d97 " ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 09.04.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Moge polecić swoich wykonawców, jeżeli jesteś zainteresowana daj znać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 10.04.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Hejsprawdzam czy są tu jacyś inwestorzy startujący z gruntu w okolicach Olsztyna.Ja właśnie ruszyłam - podkłady betonowe wylane. Bałagan na działce że hoho.jestem na etapie poszukiwania dachówki (reszta już zakupiona).Miejscowi sprzedawcy już objechani - może ktoś ma pomysły lub aktualnie kupuje i może służyć radą w tej kwesti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 ....hielołłłłłłłłłłłłłłłl....ktoś tu bywa ??????PzdrJ...a co tam nowego w Olsztynie, mam 1/2 bliźniaka do opchnięcia na Dajtkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 27.04.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 heloł!!!się zdziwiłam że się ktoś odezwał, w Olsztynie zielono, wiosennie, w końcu.....byłam niedawno w okolicach Poznania i im pozazdrościłam tej wiosny, ale i u nas jest! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 12.05.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Pozdrowinka dla grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 03.06.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 witam Wszystkich, jeśli ktoś tu zagląda jeszcze, rozsypała się nam grupa....W Olsztynie dawno nie widziane słońce, podobno będzie lało, aż nie chce się uwierzyć jest tak pogodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfin-nn 12.06.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów. Remontujemy stary poniemiecki dom. Ma byc' pięknie,...jak dożyjemy efektów remontu. Jak, na razie , dużo niegatywnych doświadczeń...Czy jest ktoś z Braniewskiego? Może by tak stworzyć " białą listę" fachowców. Ja, niestety, mam kandydatow tylko na "czarną" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.06.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ...to może parę fotek na ten dom ?tzw. mur pruski ?W jakich klimatach remontujecie ?PzdrJ PS.... nooooo i kassssssssssssssssssssssssy życzę ( nie fiskalnej ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts