katja 13.10.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 wiesz, mam to samo jakiś jesienny marazm, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.10.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 chyba cos w tym stylu.... a powinnyśmy brać przykład z Marcela (on taki energią buhający jest ostatnio): 6.00 post we wątkach 7.00 post wew polityce 8 00 odpowiedź na post, bedący odpowiedzią na twój post we watkach 9 00 itd ...a w przerwach - czas wolny, kawke wypić, sniadanko zjeść, kotka pogłaskać... taktykę przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.10.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 który Marcel? nasz Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.10.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 ...no marcel , nasz sama popatrz 1. w soborte wstane o 6 rano ( w ciagu godziny uloze 2000 dachoweczek) i bede czekal na dowoz reszty ...jak dowioza reszte uloze w niedziele 2. w piatek juz spakuje samochod coby raniutko ok 7 lub 8 pedzic na wode. 3. poplywam do 11 ewent 12 ..... 4 pozniej mam wazna wizyte ktora moze sie przeciagnac w czasie lub skonczyc w niedziele 5. w niedziele jesli beda dachowki wstane o 6 zeby ulozyc reszte 6. o 7 lub 8 popedze na wode 7. w ostatecznosci jakbym mial problemy ze zgraniem godzin to w sobote popedze na jezioro linowskie coby tam pupe pomoczyc. zeby sie wyrobic na 11 lub 12 .... 8. mam nadzieje ze nic nie stanie mi na przeszkodzie gdybym musial zreformowac grafik zadan .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.10.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 aaa... myślałam, że taki aktywny na forum siem zrobił idę do wnętrz, bo może coś przegapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 13.10.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 katja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no wiesz ty co ????? a z energia mam tak zawsze ... tylko nie zawsze plan mam taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.10.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 znaczy nadmiar masz? tylko nie zawsze jest wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 13.10.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 katja:ze nadmiar mam ... ? o tak ... ... bo jak nie ma wiatru wiec rower musze koniecznie w nastepnym roku sprawic sobie .... i bardzo nie lubie tracic czasu ..... nawet 1 minutki dlatego zawsze o 7 w sobote zone z lozka zrywam ...i ja namawiam na plywanie .... a jak widze takie prognoza jak na ten weekend to hohoho.... adrenalina i ... jeszcze cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.10.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 ... a co ona na to? biedna kobieta i tak co tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 13.10.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 moja zona co na to ????? "widzialy galy co braly" ... tak zawsze mowi jak ja cos krece nosem a ze tak mowi to ja juz nie krece a jak tak mowi to wiec lepij nic nie mowi... poza tym zarazilem ja tym ....wiec potrafi czerpac z tego radosc.... biedna ???? niesadze 2,5 ha droga nie chodzi a iorac pod wzglad drozenie ziemii to codziennie jak sie budzi jest bogatsza .... i tak co tydzien i w urlop i w kazda wolna chwile ... (no chyba ze nie wieje to jest przerwa na grabienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.10.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 ...biedna, miałam na myśli, że tak z łóźka, w sobotę, o 7 ale jeżeli kocha to co ty, to pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.10.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 ...nie, no jak się wstaje o 6 rano, to wew sobotę można chyba do 9 ? ..czy nie wypada J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.10.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 co kto lubi ptasiom grypom straszom, a ja sie nie szczepiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 13.10.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Jerzysio :ja codziennie wstaje o 6 z roznica ze wsoboty dla przyjemnosci .... Katja:troszke mi jej czasem zal tak rano tym bardziej ze woda coraz zimniejsza ale jak pozniej widze ten usmiech to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 13.10.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Ja też się zaczynam bać ptasiej grypy - Amerykanie coraz bardziej straszą pandemią, nie szczepiłam się bo to na co choruję to zawsze jest angina ale teraz to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.10.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ptasiom grypom straszom, a ja sie nie szczepiłam my tez nie ale pocieszam się tą myślą, że ptaki wędrowne migrują na południe, więc jakby co, to z rumunii jej (grypy) do nas nie przywloką... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.10.2005 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ptasiom grypom straszom, a ja sie nie szczepiłam my tez nie ale pocieszam się tą myślą, że ptaki wędrowne migrują na południe, więc jakby co, to z rumunii jej (grypy) do nas nie przywloką... dzień dobry dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.10.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 maksiu, ale z ciebie ranny ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.10.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 maksiu, ale z ciebie ranny ptaszek ranny nie ranny.... piatek to trzeba zrobic co jest do zrobienia i weekend za pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.10.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 ... piatek to trzeba zrobic co jest do zrobienia i weekend za pasem co racja, to racja ja mam nadzieje zacząć łykend gdzies kole poludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts