aneska 17.10.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 sliczne są i tak apetycznie wyglądają.... (swoim też cyknęlam fotkę) http://foto.onet.pl/upload/39/68/_542846_n.jpg ... a dzisiaj w nocy, a właściwie nad ranem, ma przymrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.10.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witam Olsztyńską W temacie grzybów, dwa maślaki wczoraj na działeczce, w tym tylko jeden bez wkładki. Nie wystarczy na zupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 U mnie już był przymrozek w zeszłym tygodniu. Liście dyni były czarne i zwinięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 18.10.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 dzien dobry oj milutki byl weekend .... dachowka nie ulozona bo jak wstalem rano to mgla byla ze reki nie widzialem wiec przelozylem na inna pore ale dachoweczka mniam ...slicna jest zaliczylem hubertusa ... bardzo mila impreza nawet nie wiedzialem ze na mkoniu to mozna tak szybko jechac ale namowic sie nie dalem coby wsiasc na niego po hubertusie jeszcze udalomi sie w sobote na jeziorze klewkoskim poplywac .... mile zakonczenie dnia a niedziela ..... byla dla NAS ... oj powialo zone mi wywialo na srodek plusznego za duzy zagielnalozylem wiec ona na moim sprzecie a ja cale jezioro wplaw ciagnac za soba sprzet oj do dzisiaj kazdy miesien czuje ale warto bylo a pole jak slicznie zaorane ..... oj dopiero teraz widac wielkosc areału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 ... dobry, dobry Marcel, masz pierwsze miejsce w aktywnosci fizycznej w naszej skromnej grupie olsztyńskiej Hubertus ... a kto był lisem? Ja bardziej statycznie korzystam z uroków jesieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 18.10.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 hubertus .... lisem byl gosc na takim niewyglednym koniku ale co uciekal oj oj pierwszy raz tak zbliska widzialem a w niedziele znalazlem maslaki oraz 2 sowy (kanie) a znajomi cale wiadra podgrzybkow oj wysyp znow jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.10.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 wysyp jest tam, gdzie nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 18.10.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 wysyp jest w warminskich lasach .... a bedzie pewnikiem wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.10.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 W najbliższy weekend chyba nie pojadę. Szkoda, ale ...Obiecuję opisać historię mojej "komturii" i nie zaniedbać grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.10.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 dzień dobry Państwu ... a u nas dzisiaj słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.10.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 ....a u nas nieeeeeee ...i zimno, brrrrrrr MD 4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 dzień dobry W najbliższy weekend chyba nie pojadę. Szkoda, ale ... Obiecuję opisać historię mojej "komturii" i nie zaniedbać grupy. nieuświadomionym radzę zajrzeć do działu Dzienniki Tomku, trzymamy za słowo, masz nasze duchowe wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 ....a boć Komtur nasz, skromność ślubował , tedy rozgłosu nijakiego nie pragnie J ...pisz, pisz, Tomeczku, ku potomności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 19.10.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 nie chce zapeszac ... ale jak tak dalej pojdzie to znow bedziemy miec udany weekend .... oczywiscie pod wzgledem wiatrowym .... co prawda w piatek juz w dzien czyli o 6 rano temperaturka -1 , ale za to w sobote i niedziele z poludnia do nas troszke cieplutkich mas powietrza nawieje i bedzie nawet do 15 stopni .... ale bez slonka niestety wiec Pluski welcome to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.10.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 na ten weekend to mnie warszawska prognoza interesuje chcę spełnić swój obywatelski obowiązek , więc żeby zdążyć przed zamknięciem lokalu, trzeba by wcześniej wracać w niedzielę, szkoda dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 19.10.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 ... no warszawska prognoza to mnie nigdy nie interesowala .... ale pewniejakies wiadomosci jak zwykle na jej temat cos sklamia obowiazki obowiazkami a wiatr zajac wiec moze i ucieknie mnie tam dnia nie szkoda tym bardziej ze dzien na warmii dniowi w wawie nie rowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.10.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Sam nie wiem, jechać na weekend samemu, czy zostać w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichociemny 19.10.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Sam nie wiem, jechać na weekend samemu, czy zostać w Warszawie? Jest jeszcze trzecia opcja, zapraszamy do Kaszubenlandu Chocia grzybków brak, ale Słońce ciągle świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.10.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 dzień dobry a dlaczego kapitanie jesteś cichociemny?czyżby bananik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 dzień dobry szkoda mazurskich jesiennych widoków, teraz jest najpiękniej ale w Warszawie też znam parę urokliwych miejsc o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts