aneska 25.10.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 ja też przestałam nadanżać juz jakiś czas temu, a szczególnie rozumieć do czego one (watki znaczy) donżom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.10.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 służą chyba ćwiczeniu kondycji, biegając wciąż do piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 25.10.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Sławku, super ta twoja "stodoła" i tak w ogóle fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.10.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Sławku, super ta twoja "stodoła" i tak w ogóle fajne zdjęcia dziękuję akurat uczę się wklejać zdjęcia do wizytówki . powoli już wychodzi . tylko jeszcze są trochę za duże. na wykend będę znowu na Warmi . jest piękna kolorowa jesień . zrobię zdjecia na nowy album " jesien " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 wreszcie udało się , .na tym zdjęciu to ja przy " kamyczku " , który wykopaliśmy latem . pozdrawiam wszystkich z grupy olsztyńskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.10.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 ładny ten twój "kamyczek" nosisz go na szczęście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.10.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 ...tylko musi uważać jak odkłada go na stolik Pozdro 4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.10.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 dzień dobry kamyk ładny, ale mosteczek ładniejszy Pozdrawiamy Sławku U nas ciepło, ale tak wieje, że liści coraz mniej na drzewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.10.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 dobry wieczór a tu coś na miłe zakończenie dnia: http://www.muglets.com/1gti uwaga! wciśnięcie odpowiednich klawiszy zapewni pyszną zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 26.10.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 dzień dobry kamyk ładny, ale mosteczek ładniejszy Pozdrawiamy Sławku U nas ciepło, ale tak wieje, że liści coraz mniej na drzewach mam nadzieję ,że liście jeszcze będą . kolory jesieni w tym roku są przepiękne . no i trochę słoneczka też by się przydało . aaa grzyby też są . bardzo dużo opieniek .a co do mostku : budowałem go sam i wg. własnego projektu a właściwie wizji .a przechodzi nie nad wodą tylko nad starym okopem poniemieckim . dwa modrzewie , parę desek , dwa młode świerki z lasu no i efekt widoczny . a ten kamień to mi 70 tyś . lat temu ktoś podrzucił , i pewno dlatego nie taki piękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAAS 26.10.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 dobry wieczór a tu coś na miłe zakończenie dnia: http://www.muglets.com/1gti uwaga! wciśnięcie odpowiednich klawiszy zapewni pyszną zabawę Witam. Rzeczywiście, milutka zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.10.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ....eeeeeee tam .... po wczorajszym to nawet mi się nie chce pi ..... tfu, tfu chciałem powiedzieć mówić J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.10.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 eeee Jerzysio, wyluzuj ja też czuję się zawiedziona, ale poniewaz i tak, jako skromny obywatel, zrobiłam co mogłam uczestnicząc w wyborach, więc teraz pozostaje mi, jak i wielu innym, stanowisko obserwatora. wkurzanie sie i rozdzieranie szat nic nie pomoże. poprostu zobaczymy jaka będzie ta IV RP. pozdrawiam słoniecznie, bo u nas chmury ustepują miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 dzień dobry wesoło rzeczywiście nie jest nawet tutaj w podziemiach KTOŚ buszował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ....jusssssssssssssssssssssssssssssssssssszzz ...a co tam za oknem u Ciebie, azali słoneczko promieńmi swemi łaskocze wszelakie żyjatka uczciwie swą pracę wykonująć, ili jeno nieśmiało zza chmur wystaje J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.10.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 to do mnie pytanie? jeżeli tak, to raczej to drugie: nieśmiało wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.10.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Wczoraj mi wcięło internet. Chyba zmienię kabelek na innego dostawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.10.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 a teraz kto Ci dostarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.10.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 UPC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 ...dzień doberek Katja to do Aneski Tomek wyrazy współczucia ...i MW 4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts