katja 28.10.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 dzień dobry od razu miłego weekendu życzę, bo zaraz poznikacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 .... ale to chyba nie aluzja do mnie J (patrz pod kreską ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 28.10.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Jerzysio, dopiero załapalam do kogo to było Katja, ja też jeszcze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.10.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 A wieczorem nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.10.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Jeśli chodzi o dostęp do internetu, to nie dość, że drogo to i fatalnie. DZiś znów przerwa od rana do wieczora, chwila połączenia, znów przerwa i znów połaczenie. Ch..... można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 30.10.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Witamy. Niedawno odkryliśmy Wasze forum i chętnie dołączylibyśmy do Waszego grona. Budujemy się w okolicy Olsztyna i niestety, nasza budowa trwa już sporo czasu. Mamy jednak nadzieję wkrótce się wprowadzić do naszego wymarzonego lokum. Chętnie podzielimy się z Wami naszymi doświadczeniami. Zawsze też możemy odczynić uroki. Z Waszych postów wynika, iż z kilkoro z Was to Warszawiacy. My jesteśmy rdzennymi Warmiakami i cieszymy się, że nie tylko nam podoba się ta piękna warmińska ( i mazurska ) kraina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.10.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Witamy nowych grupowiczów Zastanawia mnie ta liczba mnoga Jak mamy się do Was zwracać Tomaszu czy wiedźmo? Wiedźmo, czy rzucasz uroki również ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 30.10.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Liczba mnoga: bo jest nas dwoje. Ja ( Wiedźma ) piszę, niestety - nie jestem zbyt mocna w posługiwaniu się internetem. Owszem, uroki umiem rzucać, ale czynię to niechętnie i staram się nie praktykować ( zdecydowanie wolę "białą magię", ale urok zawsze można "odczynić" ). Moja "lepsza" ( "gorsza" ) "połowa" dzielnie mi sekunduje,stąd więc liczba mnoga. Nie "czaruje", ale za to rozumie te "diabelskie" wynalazki, stąd też mogę się z Wami jakoś ( lepiej lub gorzej ) komunikować. Serdecznie Was pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.10.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Wiedźmo /jakoś tak groźnie brzmi / cieszę się, że bedziemy mieli w grupie taką dobrą czarownicę Napiszcie, z której strony Olsztyna się budujecie. Mam nadzieję, że będziecie częstymi bywalcami w naszej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 30.10.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Wiedżmy potrafią na prawdę być bardzo..., bardzo.... dobre ; Bardzo bardzo rzadko korzystamy ze złej energii. Patrtząc na Miesiąc i na Słońce myślę, że nasze centrum życiowe będzie gdzieś na północ od Olsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.11.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Witajcie rdzenni warmiacy. Nas, flancowanych jest sporo, ale wiedźmy jeszcze nie mieliśmy. I chyba żadna grupa nie ma. Górą Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.11.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Witamy. Niedawno odkryliśmy Wasze forum i chętnie dołączylibyśmy do Waszego grona. Budujemy się w okolicy Olsztyna i niestety, nasza budowa trwa już sporo czasu. Mamy jednak nadzieję wkrótce się wprowadzić do naszego wymarzonego lokum. Chętnie podzielimy się z Wami naszymi doświadczeniami. Zawsze też możemy odczynić uroki. Z Waszych postów wynika, iż z kilkoro z Was to Warszawiacy. My jesteśmy rdzennymi Warmiakami i cieszymy się, że nie tylko nam podoba się ta piękna warmińska ( i mazurska ) kraina. witam nowych grupowiczów cieszę się, że do nas dołączacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Ttomek ...hieloł witamy, witamy i do grupy zapraszamy Pozdro 4ewry1 J Olsztyn Zatorze emigracja '82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 02.11.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Ttomasz: .... sie rozwijamy az milo pozdrawiam Wszystkich po dluzszym weekendzie oraz dluzszej nieobecnosci ... krotka relacyja jak zawsze : ... sobota z rana pakowanie sprzetu i na pluski ... jak zajechalem na trawie bylo bialo od mrozu wiec jak taklowalem zagielek musilem sobie pod pupe neopren podlozyc " coby obywatel wilka nie dostal ... " plywanie cuuuudne ... wialo jak diabli oraz slonko jk na hawajach ZIMNO przez pierwsze polk godziny mialem syndrom odmrozonych palcow u rak tzn szczypaly jak diabli ale po kilku slizgach sie zapomnialo i sie rozgrzaly ... moze sliwowica zaczela dzialac. no i kontuzja sie odezwala po hubertsie (nie nie nie spadalem, taka malutka dziewczynka mnie poprosila coby jej mocnosiodlo zapiac wiec tak jak stalem tak sie zebralem i zapialem konia az jeknal ... on jeknal ja jeknalem i mi cos traslo w dloni, pewnie jakismiesien nierozgrzany ...) ... pozniej szybciutko do domu bo dachowki leza i czekaja ... no i ukladalem ukladalem i ukladalem .... i zostalo tego co niemiara oczywiscie do ukladania wiec najblizszy termin ... oby jak najszybciej przed zima... zdazyc trzeba ... pozniej milutki wieczor z przyjaciolmi .. reszty nie pamietam i niedziela nastala ... a pozniej to tylko leniuchowanie leniuchowanie i leniuchowanie... az do dzis rana ... az kot sie zdziwil ze tak dlugo z nami a tu rano wstac trzeba coby sie polasic i ogonem w kawie moczonym biale sciany pomalowac .... coz jaki pan taki kot ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.11.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ...oj, zazdrość bierze na to żeglowanie.....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.11.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 dzień dobry, coraz nas więcej dzisiaj środa, a czuję się jak w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.11.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Katju, za kilka dni będziesz się czuła w czwartek jak w piątek A Marcelowi też zazdroszczę, choć na desce nigdy nie żeglowałem. Nie było okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.11.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ....a jutro to mnię rekuperatora bedom instalowywać i Dobranoc Grupo Ulubiona : ...niechaj sen spokojny Wasze umysły utrudzone dniem codziennym ukoi i odpoczynek da spełniony ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.11.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Śpij spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.11.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 mroźne choć gorące dzień dobry dni się u nas juz budzą w rytmie skrobania szyb samochodowychliscie spoglądaja na ludzi od dołu, podziwiajając bierzniki butów, a nie jak dawniej ich fryzury... jesień, zima brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts