Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli chodzi o dostęp do internetu, to nie dość, że drogo to i fatalnie. DZiś znów przerwa od rana do wieczora, chwila połączenia, znów przerwa i znów połaczenie. Ch..... można dostać.

Witamy. Niedawno odkryliśmy Wasze forum i chętnie dołączylibyśmy do Waszego grona. Budujemy się w okolicy Olsztyna i niestety, nasza budowa trwa już sporo czasu. Mamy jednak nadzieję wkrótce się wprowadzić do naszego wymarzonego lokum. Chętnie podzielimy się z Wami naszymi doświadczeniami. Zawsze też możemy odczynić uroki. Z Waszych postów wynika, iż z kilkoro z Was to Warszawiacy. My jesteśmy rdzennymi Warmiakami i cieszymy się, że nie tylko nam podoba się ta piękna warmińska ( i mazurska ) kraina.

Liczba mnoga: bo jest nas dwoje. Ja ( Wiedźma ) piszę, niestety - nie jestem zbyt mocna w posługiwaniu się internetem.

Owszem, uroki umiem rzucać, ale czynię to niechętnie i staram się nie praktykować ( zdecydowanie wolę "białą magię", ale urok zawsze można "odczynić" ). Moja "lepsza" ( "gorsza" ) "połowa" dzielnie mi sekunduje,stąd więc liczba mnoga. Nie "czaruje", ale za to rozumie te "diabelskie" wynalazki, stąd też mogę się z Wami jakoś ( lepiej lub gorzej ) komunikować. Serdecznie Was pozdrawiam. :D

Witajcie rdzenni warmiacy. Nas, flancowanych jest sporo, ale wiedźmy jeszcze nie mieliśmy. I chyba żadna grupa nie ma. Górą Mazury :D

Witamy. Niedawno odkryliśmy Wasze forum i chętnie dołączylibyśmy do Waszego grona. Budujemy się w okolicy Olsztyna i niestety, nasza budowa trwa już sporo czasu. Mamy jednak nadzieję wkrótce się wprowadzić do naszego wymarzonego lokum. Chętnie podzielimy się z Wami naszymi doświadczeniami. Zawsze też możemy odczynić uroki. Z Waszych postów wynika, iż z kilkoro z Was to Warszawiacy. My jesteśmy rdzennymi Warmiakami i cieszymy się, że nie tylko nam podoba się ta piękna warmińska ( i mazurska ) kraina.

witam nowych grupowiczów :D

cieszę się, że do nas dołączacie :D

Ttomasz: .... sie rozwijamy ;-) az milo

pozdrawiam Wszystkich po dluzszym weekendzie oraz dluzszej nieobecnosci ...

krotka relacyja jak zawsze :

... sobota z rana pakowanie sprzetu i na pluski ... jak zajechalem na trawie bylo bialo od mrozu wiec jak taklowalem zagielek musilem sobie pod pupe neopren podlozyc " coby obywatel wilka nie dostal ... "

plywanie cuuuudne ... wialo jak diabli oraz slonko jk na hawajach ZIMNO

przez pierwsze polk godziny mialem syndrom odmrozonych palcow u rak

tzn szczypaly jak diabli ale po kilku slizgach sie zapomnialo i sie rozgrzaly ... moze sliwowica zaczela dzialac.

no i kontuzja sie odezwala po hubertsie (nie nie nie spadalem, taka malutka dziewczynka mnie poprosila coby jej mocnosiodlo zapiac wiec tak jak stalem tak sie zebralem i zapialem konia az jeknal ... on jeknal ja jeknalem i mi cos traslo w dloni, pewnie jakismiesien nierozgrzany ...)

... pozniej szybciutko do domu bo dachowki leza i czekaja ... no i ukladalem ukladalem i ukladalem .... i zostalo tego co niemiara

oczywiscie do ukladania wiec najblizszy termin ... oby jak najszybciej przed zima... zdazyc trzeba ...

pozniej milutki wieczor z przyjaciolmi .. reszty nie pamietam :p i niedziela nastala ...

a pozniej to tylko leniuchowanie leniuchowanie i leniuchowanie...

az do dzis rana ... az kot sie zdziwil ze tak dlugo z nami a tu rano wstac trzeba coby sie polasic i ogonem w kawie moczonym biale sciany pomalowac .... coz jaki pan taki kot !

Katju, za kilka dni będziesz się czuła w czwartek jak w piątek :D

A Marcelowi też zazdroszczę, choć na desce nigdy nie żeglowałem. Nie było okazji. :(