Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byle śniegiem nie dowaliło zbytnio bo do chałupy nie dojadę :o

Dzień dobry! Dziękujemy za miłe przywitanie i pozdrawiamy wszystkich budujących, wybudowanych i zamierzających się wybudować:D . My jesteśmy na etapie wykończenia. Mamy nadzieję, że nasz dom przed Gwiazdką będzie w stanie na tyle wykończonym, aby w nim spędzić Święta. Na razie wzruszyłam się widząc pierwszy ogień palący się w naszym niewykończonym kominku. Co do pogody: nie mam nic przeciwko zimie, ale na razie czaruję i odczyniam uroki, żeby pogoda się utrzymała w stanie niezmienionym, bo musimy jeszcze wylać schody przed drzwiami wejściowymi. Ale taka zima: min. - 5, słoneczko i trochę śniegu nie byłaby chyba zła. Jak myślicie? Takie ośnieżone drzewa, jeziora skute lodem, no i jakaś szadź też by się przydała.

Nad Olsztynem są teraz chmury, ale i tak życzymy Wam miłego i słonecznego weekendu. Na niedzielę przepowiadam słońce ( to się sprawdzi :wink: ).

P.S. Jerzysio! Ja jeszcze jestem mieszkanką Zatorza. Czy Ty widziałeś, co robią teraz z ul. Limanowskiego ?

Tak, kiedyś to mogłem balować trzy doby a czwartego dnia iść na egzamin :D

Musiałem go zdawać jednak ponownie. :(

Dziś bym już na egzamin nie poszedł :wink:

Ma się to doświadczenie :)

Mam nadzieję, że to nie jest grypa (ptasia). Kuruj się i zaglądaj na forum.