Jerzysio 03.11.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 ...aleć, za to słoneczko mile promykami swemi grzeje.... I dobrego dnia 4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 ..może prognozy angielskich meteorologów się nie sprawdzą jeszcze złotopolskojesienne dzień dobry Aneska, ładnie o tych liściach napisałaś. Jerzysio, pomyślnego instalowania rekuperatora. Tomku, co za awarię miałeś w chałupie, już po kłopocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.11.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Kasiu, a co mówią te prognozy? ... trochę nie zorientowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 ... zapowiadają wyjątkowo srogą zimę , tylko dla nich sroga zima, to moze być już -5 zobaczymy, w zeszłym roku prawdziwy mróz przyszedł pod koniec stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.11.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 no jeśli ma być sroga według nich, to ja się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.11.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Byle śniegiem nie dowaliło zbytnio bo do chałupy nie dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.11.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 dzień dobry tradycyjnie, jak co tydzień, życzę wszystkim miłego, pogodnego weekendu. Katarina, co u Ciebie? Zaczęliście już? Wiedźmo, Tomaszu, odezwijcie się, napiszcie coś o swoim domku. Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 05.11.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Dzień dobry! Dziękujemy za miłe przywitanie i pozdrawiamy wszystkich budujących, wybudowanych i zamierzających się wybudować . My jesteśmy na etapie wykończenia. Mamy nadzieję, że nasz dom przed Gwiazdką będzie w stanie na tyle wykończonym, aby w nim spędzić Święta. Na razie wzruszyłam się widząc pierwszy ogień palący się w naszym niewykończonym kominku. Co do pogody: nie mam nic przeciwko zimie, ale na razie czaruję i odczyniam uroki, żeby pogoda się utrzymała w stanie niezmienionym, bo musimy jeszcze wylać schody przed drzwiami wejściowymi. Ale taka zima: min. - 5, słoneczko i trochę śniegu nie byłaby chyba zła. Jak myślicie? Takie ośnieżone drzewa, jeziora skute lodem, no i jakaś szadź też by się przydała. Nad Olsztynem są teraz chmury, ale i tak życzymy Wam miłego i słonecznego weekendu. Na niedzielę przepowiadam słońce ( to się sprawdzi ). P.S. Jerzysio! Ja jeszcze jestem mieszkanką Zatorza. Czy Ty widziałeś, co robią teraz z ul. Limanowskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.11.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 mgliste dzień dobry wszyscy zdrowi? wiedźmo, życzę Gwiazdki w nowym domu. Też lubię taką zimę -5, słonko, lekki śnieżek Olsztyn pobudka!!! http://hipokrates.am.lublin.pl/garfield/paski/ga000304.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.11.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 .... a ja dzis naprawdę zaspałam i zieeeeew garfilda mię prześladuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 balowało sie do późna, co? http://www.gify.biz/gify%20%20postacie/gify%20muzyka/muzyka__27_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.11.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 ... troszkę tak ale to było w sobotę i wcale nie tak długo, a trzyma do dziś ... z wprawy człek wyszedł, albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.11.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Tak, kiedyś to mogłem balować trzy doby a czwartego dnia iść na egzamin Musiałem go zdawać jednak ponownie. Dziś bym już na egzamin nie poszedł Ma się to doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.11.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam Ttomasz ...wstyd przyznać aleć wew Olsztynie dawno nie byłem ...a reszta grupy jak widać w szampańskich nastrojach, tylko bale, tańce, przytupańce, korowody i s.... i inne szaleństwa Pozdro 4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.11.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 ... my tylko tak, żeby nie wyjść z wprawy przed Andrzejkami http://www.gify.biz/gify%20%20postacie/gify%20dzieci/bail0001.gif dzień dobry, u nas piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.11.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 dzień dobry, dzień dobry a u nas niebo zwaliło się na głowy i pogoda iście barowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 08.11.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Ale bym sobie pobalowała. A tu zamiast tańców, hulanek i swawoli łóżeczko + antybiotyk + herbatka z lipy + soczek z malin . Dobrze, że chociaż pogoda łóżkowa . No, ale niech no tylko nadejdą Andrzejki ... . Dobranoc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.11.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Mam nadzieję, że to nie jest grypa (ptasia). Kuruj się i zaglądaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.11.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 dzień dobry kuruj się Ttomaszu, duuuuużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.11.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 ...drobiowa już przeleciała ....... Zdrówka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts