aneska 09.11.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 jedna drobiowa przeleciała, ... a druga nam miłościwie panować będzie przez nastepnych parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 dzień dobry z zamglonej Warszawy jutro wybieram się do chałupy Dla wszystkich zdrowego, pogodnego długiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.11.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 jedna drobiowa przeleciała, ... a druga nam miłościwie panować będzie przez nastepnych parę lat ...ta pierwsza może wrócić z wiosną ta druga - szkoda słów totalna kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 09.11.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 nie tylko nie ptasia ale w ogóle nie grypa jenoć pospolita angina dziękujemy za życzenia powrotu do zdrowia . dla wszystkich chorujących na grypę: leczona trwa 2 tygodnie nieleczona 14 dni . pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.11.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Przypominam, że zgodnie z wytycznymi wszystkie ptaki należy trzymać po kluczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 09.11.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 a jaki jest przewidywany okres karencji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.11.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 a jaki jest przewidywany okres karencji ? Cztery do pięciu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.11.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Przesympatyczna Grupo Olsztynska, a w szczegolnosci ekipo ze spotkania u Tomkow na Mazurach! Chcialem sie ladnie z Wami pozegnac przed kolejnym wyjazdem w swiat daleki, ale akurat Forum nie dzialalo tego dnia. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie z ... lotniska w Bogocie po 11 godzinach lotu z Paryza A przedtem 2.5 godz z Wawy i za pol godziny wsiadam do lokalnych linii kolumbijskich , aby doleciec do Cartageny, gdzie w koncu nastapi kres udreki mej i wsiade na swoj nowy ´dom´ Wyglada on tak: http://www.navalis-ship.de/html_engl/fleet/vessels.htm# nazwa Mareno. I na kilka miesiecy bez Forum... i bez Was Gdyby mi sie nie udalo dopasc jakiejs kafejki, to juz teraz Wszystkim: Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku Cpt_Q A Tomek na Mazurach grzeje sie przy kominku (i w saunie) - eeeh, taki to pozyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Kapitanie, pozdrawiamy!!! Okazały ten Twój nowy 'dom' Szczęśliwego powrotu. Czekamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.11.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Miałem okazję porozmawiać z Qbą przez telefon, gdy był już na lotnisku na Okęciu. Ja w tym czasie właśnie dojechałem na Mazury. Prosił by wszystkich pozdrowić, co niniejszym czynię, mimo, że z Bogoty osobiście pozdrawiał. Będzie Cię Qbo brakować przez 4 miesiące.A domek masz okazały, ledwo by się zmieścił na mojej działce.Stopy wody pod kilem i wracaj w marcu szczęśliwie do rodziny i do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.11.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 dziekujemy za pozdrowienia kapitanie Q wracaj caly i zdrowy witaj grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 14.11.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 dzien dobry ... anesko o 7 rano ????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.11.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 widzisz jakie ciężkie mam życie od 7 w pracy, od 5 na nogach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.11.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ...aleć za to "nasz" wilk morski wew kręgle grać może , bez nijakiej przeszkody .... Pozdro4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.11.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 dzień dobry jesiennie, ponuro i na dodatek wnętrza zamknęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.11.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 (...) i na dodatek wnętrza zamknęli właśnie.... przez cały długi łykend nie dotknęłam komputera... w poniedziałek rano zaglądam, a we wątkach znowu raban wielki że też ludziskom czasu nie szkoda jest tyle ciekawszych rzeczy do robienia ...wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.11.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ... i nocami, TO się przeważnie nocami działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.11.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ... o nocach wstydziłam sie napomknąć w każdym razie, próbowałam to czytać, ale też mi się juz nie chciało... szczególnie dochodzić kto jest winien, a kto nie, i po której stronie stoi racja, kto prowokator , kto trol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.11.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 z tego się już nawet zrobiła afera międzynarodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.11.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ....drogie Panie.... obyśmy zdrowi byli ..... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts