Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przypominam, że zgodnie z wytycznymi wszystkie ptaki należy trzymać po kluczem. :wink:

a jaki jest przewidywany okres karencji ?

Cztery do pięciu lat. :D

Przesympatyczna Grupo Olsztynska, a w szczegolnosci ekipo ze spotkania u Tomkow na Mazurach!

Chcialem sie ladnie z Wami pozegnac przed kolejnym wyjazdem w swiat daleki, ale akurat Forum nie dzialalo tego dnia.

Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie z ... lotniska w Bogocie po 11 godzinach lotu z Paryza :(

A przedtem 2.5 godz z Wawy i za pol godziny wsiadam do lokalnych linii kolumbijskich :o , aby doleciec do Cartageny, gdzie w koncu nastapi kres udreki mej i wsiade na swoj nowy ´dom´ :roll:

Wyglada on tak:

http://www.navalis-ship.de/html_engl/fleet/vessels.htm#

nazwa Mareno.

I na kilka miesiecy bez Forum... i bez Was :cry:

Gdyby mi sie nie udalo dopasc jakiejs kafejki, to juz teraz Wszystkim: Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku

Cpt_Q

A Tomek na Mazurach grzeje sie przy kominku (i w saunie) - eeeh, taki to pozyje :wink:

Miałem okazję porozmawiać z Qbą przez telefon, gdy był już na lotnisku na Okęciu. Ja w tym czasie właśnie dojechałem na Mazury. Prosił by wszystkich pozdrowić, co niniejszym czynię, mimo, że z Bogoty osobiście pozdrawiał.

Będzie Cię Qbo brakować przez 4 miesiące.

A domek masz okazały, ledwo by się zmieścił na mojej działce.

Stopy wody pod kilem i wracaj w marcu szczęśliwie do rodziny i do nas.