Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie grupę olsztyńską

Wprawdzie to mój pierwszy wpis - ale od dosyć dawna obserwuję sytuację w domkach z bala i grupę olsztyńską :D

Razem z Żonką która już tu się trochę udziela (serdecznie pozdrawiam Katarinę Ols :wink: ) walczymy z papierologią i urzędnikami wszelkiej maści i mamy nadzieję, że w końcu walka się zakończy i wbijemy pierwszą łopatę na naszej działce.

Witaj Sebastianie. Trzymam kciuki by papierkologia się skończyła.

Witajcie :D

Właśnie oderwałam się od pracy i rozejrzawszy się stwierdziłam ze zdziwieniem, że pracuję w nocy :o . Dopiero rzut oka na zegarek uświadamia, że to jeszcze dzień :D

I tak ma być jeszce kolejne dwa miesiące :( . Brr. :cry:

Catarino i Sebastiano: śnieżkiem się nie przejmujcie, pojawi się i zaraz zniknie, zresztą jak przetrwaliście papierkologię to przetrwacie wszystko :D

Pozdrawiamy wszystkich

witam drogie Forumowiczki i Tomasza :D

dziękuję serdecznie za słowa otuchy - też mam nadzieję, że te opady to tylko kontrolne na zdenerwowanie :D

jak to mówią - pierwsze koty za płoty- co nas nie zabije to nas upije - czy jakoś tak :D

poruszanie się w gąszczu tego wszystkiego to naprawdę meksyk - mam nadzieję, że przy 3cim (hahaha) domku będę wprawiony.

aneska....a nie piszę - Ty wiesz co.... :wink:

Katarino i Sebastianie trzymajcie się i możecie liczyć na wsparcie od grupy. Śnieg nawet jak spadnie to stopnieje.

dzięki Tomku - miło miec oparcie - :D

jak to fajnie widzieć, że coś się zaczyna dziać...o wykonawcy nie piszę żeby nie zapeszyć - zobaczymy dalej. Myślę, że o jakiś dziennik budowy się wkrótce z Katariną pokusimy

teraz to juz tylko może być do przodu 8)

... no i czekamy na dziennik, zdjęcia "i wogóle" :D