tomek1950 15.11.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Czekamy i trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.11.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Czekamy i trzymamy kciuki. Tomku, ty kciuków nie trzymaj tylko do pisania dziennika marsz wszyscy czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.11.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Czekamy i trzymamy kciuki. Tomku, ty kciuków nie trzymaj tylko do pisania dziennika marsz wszyscy czekają Napiszę, napiszę Wróciłem niedawno z pracy i uzupełniam bilans kaloryczny spogladając co sie dzieje na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 15.11.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 pisz Tomku pisz - żeby mnie jednym ciągiem całą noc zajęło - nie krócej Moi drodzy - może znacie jakąś stronę poza onetem gdzie można albumik założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.11.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Czekamy i trzymamy kciuki. Tomku, ty kciuków nie trzymaj tylko do pisania dziennika marsz wszyscy czekają Napiszę, napiszę Wróciłem niedawno z pracy i uzupełniam bilans kaloryczny spogladając co sie dzieje na Forum. nooooo dobraaaaa, zjedz trochę cobyś siłę miał do pisania ... ale tylko trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.11.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Anesko, już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.11.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 widziałam, przeczytałam, zamarłam ...jednak świadomość, że twoje domostwo stoi i ma się nieźle pozwala przetrzymać chwile grozy, które nam fundujesz z tym prądem to odważny byłeś, chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.11.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witaj Sebastianie ...Katja - reku działa , ale nie mam jeszcze wszystkich anemostatów ( podobno tylko jedna firma wew Polszcze to ściąga ) i nie można tego wyregulować + muszę opanować programator ( co to daje tysiącpięćsetdwadziewięćset możliwości ) ....a dzisiaj do łazienki przyplątało nam się stado zebr, słoni i 2 nosorożce i pozdro4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.11.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 (...) ....a dzisiaj do łazienki przyplątało nam się stado zebr, słoni i 2 nosorożce czy twój strop to wytrzyma ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 15.11.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 witaj Jerzysio czy ja dobrze widziałem w jakimś wcześniejszym poście żeś Ty z Zatorza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.11.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ...sercem..... ...bom w '82 emigrował do Wwy Grunwaldzka, Katowicka, IV LO, etc..... PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.11.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jerzysio, to ty aż z Zatorza poginałeś do czwórki??? ja też IV LO, a jeździłam ze Słonecznego Stoku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 15.11.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 pisz Tomku pisz - żeby mnie jednym ciągiem całą noc zajęło - nie krócej Moi drodzy - może znacie jakąś stronę poza onetem gdzie można albumik założyć? witam sebastiano . nie przejmój się pierwszym śniegiem . już nie takie przeżyliśmy . a co do albumu , to spójż na mój , tam też jest adres . tylko anglijskij troszku nużna znać . pozdrawiam i jeszcze raz witam na forum . grupa olsztyńska : moja praca nie pozwala mi na to żeby być na codzień na forum . . pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 15.11.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam i pozdrawiam to zaczynamy, a jak skończymy - tego nie wie nikt, a my najmniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 15.11.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam i pozdrawiam to zaczynamy, a jak skończymy - tego nie wie nikt, a my najmniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 15.11.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam i pozdrawiam to zaczynamy, a jak skończymy - tego nie wie nikt, a my najmniej! dzisiaj byłem u klijenta (stolarkę u niego w domu robiłem ponad rok temu ) , mam teraz mu zrobić szafy i szafki jako zabudowę wnętrz .) ale to nie to . spodobał mi się styl w jakim robi podjazd do domu . bruk i kostka jest z reseysklingu (czy jak mu tam się po polsku zowie ) . a co wy na to ?? coś zdjęcia ni wychodzą ale próbuję http://www.republika.pl/slawkowo/P1010133.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.11.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 widziałam, przeczytałam, zamarłam ...jednak świadomość, że twoje domostwo stoi i ma się nieźle pozwala przetrzymać chwile grozy, które nam fundujesz z tym prądem to odważny byłeś, chylę czoła Ci co byli na zlocie to widzieli, że chałupa stoi. Troszkę dramaturgii jeszcze będzie, obiecuję. Takie życie. A jeśli chodzi o prąd... z wykształcenia jestem mechanikiem, ale kiedyś, dawno, dawno temu zrobiłem uprawnienia elektryczne do 1 kV. Wprawdzie nie polskie SEPu, ale zdawałem sobie sprawę z istniejącego zagrożenia i odpowiednio się zabezpieczyłem. Ryzyko jakieś było, jednak trzeba było spróbować bo inaczej gliniane ściany odkształciłyby się od stojącej w chałupie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 15.11.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Tomaszu! Jesteśmy pod wrażeniem i czekamy na c.d.n. Sławomirze, spróbuj wkleić te zdjęcia. Może to nas zainspiruje? A może tylko u nas się nie wyświetlają? Jerzysio, my z Sybiraków ( d. Gagarina )? A czemu nie LO3? A czy ktoś miał "zaszczyt" z LO 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 16.11.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Tomaszu! Jesteśmy pod wrażeniem i czekamy na c.d.n. Sławomirze, spróbuj wkleić te zdjęcia. Może to nas zainspiruje? A może tylko u nas się nie wyświetlają? Jerzysio, my z Sybiraków ( d. Gagarina )? A czemu nie LO3? A czy ktoś miał "zaszczyt" z LO 3 ? nie , nie , nie moi kochani jakosik się nie udaje . 25 lat mistrz stolarski z Gdańska , 13 lat mistrz stolarski w berlinie . 3-y tygodnie , czy coś , udało się mi raz wkleić zdjęcia !!. a teraz ... co ... plama . człek jest za durnowaty na jakieś tam komputery . a może już za stary . jutro znowu będę próbował .a nuż uda się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Sławku, ja Cię rozumiem z tymi komputerami. Trochę świata zwiedziłem, głupi podobno nie jestem, dom (prawie) wyremontowałem, ale tej cholery, koputera, nie pojmuję. PS Moje pierwsze kolonie letnie to były w jakiejś dużej szkole niedaleko jeziora Długiego. W tamtych latach nadawało się ono do rekreacji. To było chyba lato 1958 roku(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts