Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czekamy i trzymamy kciuki. :D

Tomku, ty kciuków nie trzymaj tylko do pisania dziennika marsz :D

wszyscy czekają :roll:

Napiszę, napiszę :D Wróciłem niedawno z pracy i uzupełniam bilans kaloryczny :wink: spogladając co sie dzieje na Forum.

Czekamy i trzymamy kciuki. :D

Tomku, ty kciuków nie trzymaj tylko do pisania dziennika marsz :D

wszyscy czekają :roll:

Napiszę, napiszę :D Wróciłem niedawno z pracy i uzupełniam bilans kaloryczny :wink: spogladając co sie dzieje na Forum.

nooooo dobraaaaa, zjedz trochę cobyś siłę miał do pisania

... ale tylko trochę :D :D

Witaj Sebastianie :D

...Katja - reku działa :D :D :D , ale nie mam jeszcze wszystkich anemostatów :( ( podobno tylko jedna firma wew Polszcze to ściąga :o )

i nie można tego wyregulować + muszę opanować programator :-?

( co to daje tysiącpięćsetdwadziewięćset możliwości )

....a dzisiaj do łazienki przyplątało nam się stado zebr, słoni i 2 nosorożce :D

i pozdro4ewry1

J

pisz Tomku pisz - żeby mnie jednym ciągiem całą noc zajęło - nie krócej :D

Moi drodzy - może znacie jakąś stronę poza onetem gdzie można albumik założyć?

witam sebastiano . nie przejmój się pierwszym śniegiem . już nie takie przeżyliśmy . a co do albumu , to spójż na mój , tam też jest adres . tylko anglijskij troszku nużna znać . pozdrawiam i jeszcze raz witam na forum .

grupa olsztyńska : moja praca nie pozwala mi na to żeby być na codzień na forum . :( :( . pozdrawiam wszystkich :wink:

Witam i pozdrawiam :)

to zaczynamy, a jak skończymy - tego nie wie nikt, a my najmniej!

dzisiaj byłem u klijenta (stolarkę u niego w domu robiłem ponad rok temu ) , mam teraz mu zrobić szafy i szafki jako zabudowę wnętrz .) ale to nie to . spodobał mi się styl w jakim robi podjazd do domu . bruk i kostka jest z reseysklingu (czy jak mu tam się po polsku zowie ) . a co wy na to ??

coś zdjęcia ni wychodzą :( :( :( ale próbuję

http://www.republika.pl/slawkowo/P1010133.JPG

widziałam, przeczytałam, zamarłam

...jednak świadomość, że twoje domostwo stoi i ma się nieźle pozwala przetrzymać chwile grozy, które nam fundujesz

z tym prądem to odważny byłeś, chylę czoła

Ci co byli na zlocie to widzieli, że chałupa stoi. Troszkę dramaturgii jeszcze będzie, obiecuję. Takie życie.

A jeśli chodzi o prąd... z wykształcenia jestem mechanikiem, ale kiedyś, dawno, dawno temu zrobiłem uprawnienia elektryczne do 1 kV. Wprawdzie nie polskie SEPu, ale zdawałem sobie sprawę z istniejącego zagrożenia i odpowiednio się zabezpieczyłem. Ryzyko jakieś było, jednak trzeba było spróbować bo inaczej gliniane ściany odkształciłyby się od stojącej w chałupie wody.

Tomaszu! Jesteśmy pod wrażeniem i czekamy na c.d.n.

Sławomirze, spróbuj wkleić te zdjęcia. Może to nas zainspiruje? :D

A może tylko u nas się nie wyświetlają? :o

Jerzysio, my z Sybiraków ( d. Gagarina )? A czemu nie LO3? :o

A czy ktoś miał "zaszczyt" z LO 3 ? :wink:

nie , nie , nie moi kochani :) jakosik się nie udaje . 25 lat mistrz stolarski z Gdańska , 13 lat mistrz stolarski w berlinie . 3-y tygodnie , czy coś , udało się mi raz wkleić zdjęcia !!. a teraz ... co ... :( :( plama . człek jest za durnowaty na jakieś tam komputery . a może już za stary . jutro znowu będę próbował .a nuż uda się . :-? :-?

Sławku, ja Cię rozumiem z tymi komputerami. Trochę świata zwiedziłem, głupi podobno nie jestem, dom (prawie) wyremontowałem, ale tej cholery, koputera, nie pojmuję.

PS Moje pierwsze kolonie letnie to były w jakiejś dużej szkole niedaleko jeziora Długiego. W tamtych latach nadawało się ono do rekreacji. To było chyba lato 1958 roku(?)