Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Musiałem wczoraj i dziś do pracy. :evil: Efekt jest taki, że wróciłem do domu całkiem chory. "Telepie" mną, a w piatek MUSZĘ na Mazury. SAUNA!

Przykra sprawa :(

Może spróbuj sposobu z wełnianym swetrem. Zakładasz go na gołe cialo i zdejmujesz dopiero jak wyzdrowiejesz . Przez ten czas wypacanie, lipa z miodem, mleko z czosnkiem i z miodem. Witamina C i aspiryna, czy tym podobne. Mojego męża odchwyciło na trzeci dzień. Niekiedy wymagane odseparowanie od rodziny. Oby nie było powikłań :-? .

Powodzenia.

Najpierw zapadła moja żona, w piątek, więc się odseparowałem. Niepomogło. Założyłem grubego palara i telepie dalej.

W czwartek muszę być zdrowy bo w piatek Mazury. Trzymajcie kciuki.

A tak nawiasem mam pytanie do mazurskich Mazurów. Ile śniegu spadło ostatnimi czasy?

Kochani, napiszcie jak ze śniegiem. Zwłaszcza na bocznych drogach. Czy tworzyły sie zaspy?

dzień dobry.

wczoraj, czyli w środe mocno padało, ale dziś znów lekko topnieje. nie wiem jak na bocznych drogach, ale podejrzewam, że tak jak u mnie na osiedlu - straszne koleiny: na wierzchu śnieg, a pod spodem zamarznięty lód :-? . generalnie ślisko... ale przeciez masz łańcuchy :D

pozdrawiam i życzę miłego dnia

Dzień dobry wszystkim,

w Warszawie pada fajny śnieg, lepki, świetny na bałwana :roll:

Pomarudzę Wam jeszcze o oknach. Znam kilku, wydaje sie solidnych, lokalnych producentów okien nowoczesnych, jednoramowych. Ale wciąż chodzą za mną takie tradycyjne / chałupa jest z bali, wygląda starawo 8) /. Gdybyście znali jakigoś stolarza ..., to proszę o namiary.

Katju, mogę polecić mojego majstra, ale to okolice Giżycka. Jeziorka też u niego zamówiła. Ja mam okna skrzynkowe. W końcu to stara wiejska chałupa, a nie pałac.

Anesko, dzięki za meteo. Wyjazd się przesuwa o kilka dni. Może do tego czasu śnieg stopnieje?