Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Sławku, ja Cię rozumiem z tymi komputerami. Trochę świata zwiedziłem, głupi podobno nie jestem, dom (prawie) wyremontowałem, ale tej cholery, koputera, nie pojmuję.

PS Moje pierwsze kolonie letnie to były w jakiejś dużej szkole niedaleko jeziora Długiego. W tamtych latach nadawało się ono do rekreacji. To było chyba lato 1958 roku(?)

wiesz ja toże potrafię oszklić okna, zrobić fundament , wybudować ściany , i scinać RKM-em sosny na mierzei wiślanej (ale to były 70-te) , mam też papiery na prąd i na szambonurka . ale to tylko pomaga w ..... budowie własych posiadłości . przecierz na miejscowych , wogóle nie można polegać . wyobraż sobie , dzisiaj dzwoniłem do Wilna . (potrzbuję stróża na włościach ), (moja cała rodzina z tamtąd pochodzi ) i nie mają takowego . " wyjechali do angliji " i co ty na to :cry: :cry: :cry: ?>??

przepraszam ?? a te jezioro Długie może to Jeziorak (Ostróda ) , moze wyspa Wieprz .??

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aneska

..odwiedzasz stronkę ; http://www.4lo.pl ?

Ttomasz

...a, no bo nie było matfizu...

...a wszystkim po przerwie technicznej

MD

J

Jerzysio, nie odwiedzam, nie wiedziałam, że istnieje :roll:

ale teraz juz wiem i zajrzę tam sobie

... i ja też własnie ze względu na matfiz, 4 lata dojeżdżałam na drugi koniec miasta :D :roll:

Witam i pozdrawiam :)

to zaczynamy, a jak skończymy - tego nie wie nikt, a my najmniej!

dzisiaj byłem u klijenta (stolarkę u niego w domu robiłem ponad rok temu ) , mam teraz mu zrobić szafy i szafki jako zabudowę wnętrz .) ale to nie to . spodobał mi się styl w jakim robi podjazd do domu . bruk i kostka jest z reseysklingu (czy jak mu tam się po polsku zowie ) . a co wy na to ??

coś zdjęcia ni wychodzą :( :( :( ale próbuję

http://www.republika.pl/slawkowo/P1010134.JPG.JPG

wreszcie udało się . :D :D :D

... coraz cieplej :wink: , teraz tylko roczniki siem muszą zgadzać :roll:

ale nie koniecznie 8)

...z Jerzysiem to chyba JAAS chodził do tej samej klasy

rocznik nie ten sam :(

...ale już znam powód tajemniczego :wink: przyjazdu Jerzysia do Olsztyna wiosną tego roku (o ile dobrze pamiętam) - miałam wtedy wieszać transparent na Wysokiej Bramie, ale mi zwiało :roll: :wink:

Jakoś mi to Anesko umknęło. Albo mnie nie było, albo skleroza :o

... coraz cieplej :wink: , teraz tylko roczniki siem muszą zgadzać :roll:

ale nie koniecznie 8)

...z Jerzysiem to chyba JAAS chodził do tej samej klasy

rocznik nie ten sam :(

...ale już znam powód tajemniczego :wink: przyjazdu Jerzysia do Olsztyna wiosną tego roku (o ile dobrze pamiętam) - miałam wtedy wieszać transparent na Wysokiej Bramie, ale mi zwiało :roll: :wink:

...zaraz, zaraz, czy to ...lecie matury? :D

na liście absolwentów widziałam Jaasa 8)

Ty też jesteś, ale trochę później :D