slawomir potecki 16.11.2005 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Sławku, ja Cię rozumiem z tymi komputerami. Trochę świata zwiedziłem, głupi podobno nie jestem, dom (prawie) wyremontowałem, ale tej cholery, koputera, nie pojmuję. PS Moje pierwsze kolonie letnie to były w jakiejś dużej szkole niedaleko jeziora Długiego. W tamtych latach nadawało się ono do rekreacji. To było chyba lato 1958 roku(?) wiesz ja toże potrafię oszklić okna, zrobić fundament , wybudować ściany , i scinać RKM-em sosny na mierzei wiślanej (ale to były 70-te) , mam też papiery na prąd i na szambonurka . ale to tylko pomaga w ..... budowie własych posiadłości . przecierz na miejscowych , wogóle nie można polegać . wyobraż sobie , dzisiaj dzwoniłem do Wilna . (potrzbuję stróża na włościach ), (moja cała rodzina z tamtąd pochodzi ) i nie mają takowego . " wyjechali do angliji " i co ty na to ?>?? przepraszam ?? a te jezioro Długie może to Jeziorak (Ostróda ) , moze wyspa Wieprz .?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.11.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 dzień dobry o poranku - ponoć mamy dziś z Katariną urlop - jak to fajnie - który spędzimy w urzędach, gminach, bankach - mniej fajnie za to zajedziemy na działeczkę - i znów trochę fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.11.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Aneska ..odwiedzasz stronkę ; http://www.4lo.pl ? Ttomasz ...a, no bo nie było matfizu... ...a wszystkim po przerwie technicznej MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.11.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 dzień dobry Jerzysio, zaraz się okaże, ze do jednej klasy z Aneską chodzileś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.11.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Aneska ..odwiedzasz stronkę ; http://www.4lo.pl ? Ttomasz ...a, no bo nie było matfizu... ...a wszystkim po przerwie technicznej MD J Jerzysio, nie odwiedzam, nie wiedziałam, że istnieje ale teraz juz wiem i zajrzę tam sobie ... i ja też własnie ze względu na matfiz, 4 lata dojeżdżałam na drugi koniec miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.11.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 ... coraz cieplej , teraz tylko roczniki siem muszą zgadzać ale nie koniecznie ...z Jerzysiem to chyba JAAS chodził do tej samej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 16.11.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam i pozdrawiam to zaczynamy, a jak skończymy - tego nie wie nikt, a my najmniej! dzisiaj byłem u klijenta (stolarkę u niego w domu robiłem ponad rok temu ) , mam teraz mu zrobić szafy i szafki jako zabudowę wnętrz .) ale to nie to . spodobał mi się styl w jakim robi podjazd do domu . bruk i kostka jest z reseysklingu (czy jak mu tam się po polsku zowie ) . a co wy na to ?? coś zdjęcia ni wychodzą ale próbuję http://www.republika.pl/slawkowo/P1010134.JPG.JPG wreszcie udało się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.11.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 no i po wyjazdach - oczywiście w mojej gminie obsuwa - jednak przyzwyczajony po wystawianiu decyzji nr 1 i warunków przyłączy wody i kanalizacji - fajna jazda była wtedy w Starostwie za to bardzo miło i przyjemnie - zwłaszcza jak są czasem dobre dusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Sławku, gratulacje. Udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 16.11.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Sławku, gratulacje. Udało się. dziękuję . a teraz to co było wczoraj szlagierem na budowie . nazwaliśmy : " afrykańskie drzwi " . a może to bardziej pasuje do tej następnej kadencji rządowej . http://www.republika.pl/slawkowo/drzwi.JPG to jest dolna krawędż drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Słoma wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.11.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 ... coraz cieplej , teraz tylko roczniki siem muszą zgadzać ale nie koniecznie ...z Jerzysiem to chyba JAAS chodził do tej samej klasy rocznik nie ten sam ...ale już znam powód tajemniczego przyjazdu Jerzysia do Olsztyna wiosną tego roku (o ile dobrze pamiętam) - miałam wtedy wieszać transparent na Wysokiej Bramie, ale mi zwiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Anesko, zwiało Ci bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.11.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Anesko, zwiało Ci bramę? o bramie i zwianiu tu jest co nieco http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=9429&postdays=0&postorder=asc&start=780&sid=21a0065c11d780959fe3f8d1f04143dd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Jakoś mi to Anesko umknęło. Albo mnie nie było, albo skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.11.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Jakoś mi to Anesko umknęło. Albo mnie nie było, albo skleroza poprostu ci zwiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Dzięki Anesko, uratowałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 ... coraz cieplej , teraz tylko roczniki siem muszą zgadzać ale nie koniecznie ...z Jerzysiem to chyba JAAS chodził do tej samej klasy rocznik nie ten sam ...ale już znam powód tajemniczego przyjazdu Jerzysia do Olsztyna wiosną tego roku (o ile dobrze pamiętam) - miałam wtedy wieszać transparent na Wysokiej Bramie, ale mi zwiało ...zaraz, zaraz, czy to ...lecie matury? na liście absolwentów widziałam Jaasa Ty też jesteś, ale trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.11.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.11.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Katja ...z Jajackiem si, si...... i mieliśmy takie, już 25 matury ...a Brama jak stała tak stoi ! ...a wew piwniczce na dole dają pizze czy inne żarełko ? MD 4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts