Sebastiano 19.11.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 ufff - pozwolenie prawomocne, dziennik błyskawicznie przesznurowany i opieczętowany, zgłoszenie budowy zrobione....tylko żeby mrozu nie było a ja bardzo bardzo dziękuję pewnej dobrej duszy za pomoc w tym końcowym przejściu papierologicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.11.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 GRATULACJE> Teraz wszystko w rękach pogody Czy znamy tę duszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 19.11.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 ufff - pozwolenie prawomocne, dziennik błyskawicznie przesznurowany i opieczętowany, zgłoszenie budowy zrobione....tylko żeby mrozu nie było gratulacje . wielkich mrozów na pewno nie będzie . a dla wylania ławy przymrozek nie szkodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 19.11.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Ten weekend zostaję w Warszawie. Mam sporo zaległości domowych i pracowych. Może nadrobię. już zaległości nadrabiasz . mam nadzieję , że ci co pojechali na warmię i mazury powrócą szczęśliwie przecież tam już zima . a co do wody , to znam ten problem z dowozem a szczególnie zimą : do dzisiaj nie mam własnej wody . problem jest w tym , że woda jest ___ale na ok. 100 m . i to tylko 1,5 km od zalewu wislanego . do tego jeszcze dochodzi to , że buduję się w parku krajobrazowym " wysoczczyzny elbląskiej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 19.11.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 spotkania po latach to piękna sprawa niedawno jechałem specjalnie 540 km w swoje strony na taki zjazd klasowy - z podstawówki - to był dopiero odlot 540 km to pikus.. ja zrobilem prawie 600 w jedna strone i po 16 godzinach kolejne 600 spowrotem i bynajmniej nie bylem na spotkaniu klasowym, ale na wizytacji mazurskiej chałupy komtura :D pozdrowienia dla zaprzyjaznionej grupu olsztynskiej m. a ja co 3-tygodnie 600 km. berlin - elbląg . elbląg - berlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.11.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 ufff - pozwolenie prawomocne, dziennik błyskawicznie przesznurowany i opieczętowany, zgłoszenie budowy zrobione....tylko żeby mrozu nie było a ja bardzo bardzo dziękuję pewnej dobrej duszy za pomoc w tym końcowym przejściu papierologicznym a tu niestety wczoraj przysypało śniegiem i mrozik też chwycił.... ale pewna jestem, że zaraz pogoda się odwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.11.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 a ja co 3-tygodnie 600 km. berlin - elbląg . elbląg - berlin To masz dobrze Slawomir, 600 km to daleko,ale mozna jeszcze przejechac raz w miesiacu. My mamy 1000 km i dlatego jezdzimy rzadziej. Chcialabym przeniesc sie do Berlina, byloby blizej do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 19.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 a ja co 3-tygodnie 600 km. berlin - elbląg . elbląg - berlin To masz dobrze Slawomir, 600 km to daleko,ale mozna jeszcze przejechac raz w miesiacu. My mamy 1000 km i dlatego jezdzimy rzadziej. Chcialabym przeniesc sie do Berlina, byloby blizej do domu. a wy na pewno z z zagłębia "'ruherpott". witam na forum . może będzie rażniej , niż o 8.12 z warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.11.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Mieszkamy w okolicach Dortmundu, tu nas rzucilo, troche daleko. Wyjezdzajac z Polski 16 lat temu nie przypuszczalam, ze tak sie wszystko odwroci. Wtedy chcialo sie jak najdalej, teraz odwrotnie.Budujesz w Elblagu?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.11.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 nie umiem jeszcze wstawiać wszystkiego - ale to do Aneski - mam nadzieje, że pogoda dopisze do naszego Komtura - być może i znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Domyślałem się. Skrzypce. Na następnym spotkaniu, bo mam nadzieję, że będziecie, Wy u nas lub my u Was, zrozumiesz o co, a właściwie o kogo chodzi. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.11.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 żałuje, ze Katarina była zeszłym razem chora bo liczyła na ten wyjazd do Twojej komturskiej siedziby...a czemu ty jeszcze Tomaszu nie śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Jerstem tzw. nocnym markiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Wierzę, że na następne spotkanie to oboje będziecie zdrowi. Bardzo smutno było, że Was nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.11.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 no to witam w klubie nocnych marków ja pewnie spać pójdę jak zwykle ok. 4 albo i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2005 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 O nie Sebastianie, dla mnie najbardziej efektywne godziny to 22 - 02. Doceniam Twoją wytrwałość. Pozdrów koleżankę małżonkę. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.11.2005 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 chłopcy ja tez tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.11.2005 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 pozdrowię jak wstanie -dzieki ja jak mam wolne to każda noc jest moja - muza, filmy, ksiażki itd... cześć Anesko - jak mogliśmy Cię zaniedbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Anesko, wybacz. Zawsze jesteś mile widzianym gościem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.11.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ja wiem, że o tej porze to mnie tu raczej trudno spotkać ale cóż - nie spie - i troche was pomęczę zgoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts