Sebastiano 20.11.2005 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 próba Star Wars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 20.11.2005 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 próba Star Wars ja tez czuwam i cosik tam wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.11.2005 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 czas na sen - do miłego wszystkim nocnym markom którzy wytrzymali i tym kórzy nie wytrzymali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 20.11.2005 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 nie umiem jeszcze wstawiać wszystkiego - ale to do Aneski - mam nadzieje, że pogoda dopisze do naszego Komtura - być może i znasz hej spoglądnij na " kto mnie nauczy wklejania zdjęć " tam zbych i invx dokładnie wszystko opisują . ja też zarwałem parę nocy . i ---- potrafię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.11.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 hej spoglądnij na " kto mnie nauczy wklejania zdjęć " tam zbych i invx dokładnie wszystko opisują . ja też zarwałem parę nocy . i ---- potrafię . dzięki serdeczne- małymi kroczkami do przodu ale skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 20.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 hej spoglądnij na " kto mnie nauczy wklejania zdjęć " tam zbych i invx dokładnie wszystko opisują . ja też zarwałem parę nocy . i ---- potrafię . dzięki serdeczne- małymi kroczkami do przodu ale skutecznie i znowu muszę się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.11.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 i ja też znowu popsułem wklejanie - już nigdy nie będę kombinował po alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 20.11.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 i ja też znowu popsułem wklejanie - już nigdy nie będę kombinował po alkoholu nie przejmój się też ciągle walczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 20.11.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 i ja też znowu popsułem wklejanie - już nigdy nie będę kombinował po alkoholu masz jeszcze jeden adres dla zdjęć http://www.sgal.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 20.11.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 i ja też znowu popsułem wklejanie - już nigdy nie będę kombinował po alkoholu masz jeszcze jeden adres dla zdjęć http://www.sgal.org dzięki serdeczne - muszę w końcu trochę czasu wygospodarować i coś pomieszać z fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 i ja też znowu popsułem wklejanie - już nigdy nie będę kombinował po alkoholu nie przejmój się też ciągle walczę . Z fotkami, czy z alkoholem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Z tymi fotkami to i ja muszę powalczyć na stare lata bo dziennik jest bez ilustracji. W ostatnim czasie cierpię na brak czasu i nie jestem pewien czy w jakiejś przewidywalnej przyszłości bedę miał go więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 20.11.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Z tymi fotkami to i ja muszę powalczyć na stare lata bo dziennik jest bez ilustracji. W ostatnim czasie cierpię na brak czasu i nie jestem pewien czy w jakiejś przewidywalnej przyszłości bedę miał go więcej. z obojgiem na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.11.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 ...i znowu poniedziałek ..... i KOMU ???? przeszkadzało, że był łykent !?? J ...i jeszcze ta szarówa za oknami......brrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 21.11.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 dzien dobry ... ... dawno dawno temu - bosman na bazie zeglarskiej w ilawie mawial o mnie spadochroniarz ... bo wpadalem ... zamieszanie ... plywanie ... i znow mnie nie bylo ... ten tydzien chyba spokojniejszy aczkolwiek nastepny znow rzuci mnie na slask .. ten gorny ... brrrrr... i dolny i Niemcy zobacze ...i zaraz gwiazdka .... a ja jescze nie oznakowalem choinek do ciecia ...... a pare ich bedzie komu komu ????? ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.11.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 dzien dobry ... ... dawno dawno temu - bosman na bazie zeglarskiej w ilawie mawial o mnie spadochroniarz ... bo wpadalem ... zamieszanie ... plywanie ... i znow mnie nie bylo ... ten tydzien chyba spokojniejszy aczkolwiek nastepny znow rzuci mnie na slask .. ten gorny ... brrrrr... i dolny i Niemcy zobacze ...i zaraz gwiazdka .... a ja jescze nie oznakowalem choinek do ciecia ...... a pare ich bedzie komu komu ????? ... pozdrawiam ja, ja, ja taką sliczną, niezadużą, niezamałą a najchętniej to sosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 21.11.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Anesko .... masz jak w banku ... tylko nie w takim polskim banku tylko u mnie zaklepana jest dla Ciebie sliczna niezaduza niezamala a w sam raz "akcja " choina przed samymi swietami mam nadzieje ze bedzie trzeba najpierw snieg zsypac z drzewka, pozniej przytne i z zyczeniami ... na barszcz i koleda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.11.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Marcel ja mogę osobiście... z własną siekierką nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 22.11.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 )) nie ma problemu .... zaklepana. szykuj bombki i inne wieszadelka : szyszki pomarancze cuksy ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.11.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 szykuję szykuję ... anielskie włosy też, i światełka i list do Świętego Mikołaja się juz pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts