aneska 22.11.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Dzień dobry. Można wstąpić? Jestem z Olsztyna. A za chwilę spod Olsztyna (gmina Dywity), ale ciągle jestem lokalną patriotką. witaj kofi miło nam cie tu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.11.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 kofi, witamy i zapraszamy aneska, mądralińska do Stawigudy , Ty to masz blisko. Czuję, że jak byśmy zaczęły wycinać te choinki, to nowy rok by nas zastał, chyba, że zostało Ci jeszcze trochę tego bimberku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 22.11.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 ... zawsze moge zabrac pile lacuchowa ale to nie tak po swiatecznemu a poza tym jakby jakis lesnik uslyszal to by sie napewno w mig zjawil : " ... a Panie skad maja te krzaki .... ? " " ... koń jest pijany tak ???? ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.11.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 kofi, rozumiem, że wkrótce przeprowadzka. Dywity, to na północ od Olsztyna? Coś mi to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 ... zawsze moge zabrac pile lacuchowa ale to nie tak po swiatecznemu a poza tym jakby jakis lesnik uslyszal to by sie napewno w mig zjawil : " ... a Panie skad maja te krzaki .... ? " " ... koń jest pijany tak ???? ... " "Koń? To ona, małe piwko wypiła, jak rany. No, pół piwka! W poniedziałek idzie na odwykówę, wszyje sobie, będzie miała spokój..." "...to może pan weźmie choinkę, panie władzo? (...) ładny krzaczek..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 kofi, witamy i zapraszamy aneska, mądralińska do Stawigudy , Ty to masz blisko. Czuję, że jak byśmy zaczęły wycinać te choinki, to nowy rok by nas zastał, chyba, że zostało Ci jeszcze trochę tego bimberku bimberku juz nie ma ale na strychu winko dojrzewa Nowy Rok nad jeziorem hmmmmm ciekawe, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 22.11.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 katja : BRAVO !!! wygrala Pani krzak ladne drzewko jak malowane nie za duze nie za male .... [...] .... bo to jest sluszna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.11.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 kofi, witamy i zapraszamy aneska, mądralińska do Stawigudy , Ty to masz blisko. Czuję, że jak byśmy zaczęły wycinać te choinki, to nowy rok by nas zastał, chyba, że zostało Ci jeszcze trochę tego bimberku bimberku juz nie ma ale na strychu winko dojrzewa Nowy Rok nad jeziorem hmmmmm ciekawe, ciekawe , to w kwestii bimberku teraz nie ma nawet czym opić Twojego okrąglaczka, ...a winko dopiero dojrzewa , rany to nie tylko pierniczki dojrzewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.11.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 katja : BRAVO !!! wygrala Pani krzak ladne drzewko jak malowane nie za duze nie za male .... [...] .... bo to jest sluszna koncepcja z dostawą, czy odbiorem własnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Dywity to rzut beretem (na północny wschód) od Olsztyna. Przeprowadzka na Święta, być może na beton (tzn na śliczne wylewki). Ale jak patrzę przez okno (w nowym - przyszłym domku), to nic mi nie straszne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.11.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 ... o i Marcel chciał sie wymigać a dzisiaj, a może wczoraj , stuknęła mu setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.11.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 kofi, witamy i zapraszamy aneska, mądralińska do Stawigudy , Ty to masz blisko. Czuję, że jak byśmy zaczęły wycinać te choinki, to nowy rok by nas zastał, chyba, że zostało Ci jeszcze trochę tego bimberku bimberku juz nie ma ale na strychu winko dojrzewa Nowy Rok nad jeziorem hmmmmm ciekawe, ciekawe , to w kwestii bimberku teraz nie ma nawet czym opić Twojego okrąglaczka, ...a winko dopiero dojrzewa , rany to nie tylko pierniczki dojrzewają o popatrz, tak sie zagadałam, że nie zauważyłam ... i mam nadzieję, że bedzie cos z tego "jabłecznika", a w każdym razie, że cos zostanie na ewentualne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Dywity to rzut beretem (na północny wschód) od Olsztyna. Przeprowadzka na Święta, być może na beton (tzn na śliczne wylewki). Ale jak patrzę przez okno (w nowym - przyszłym domku), to nic mi nie straszne. Pozdrawiam. kofi, gratulaje ... i beton jest wygodny we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.11.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Dywity to rzut beretem (na północny wschód) od Olsztyna. Przeprowadzka na Święta, być może na beton (tzn na śliczne wylewki). Ale jak patrzę przez okno (w nowym - przyszłym domku), to nic mi nie straszne. Pozdrawiam. To super Życzę, żebyście się wyrobili z wykończeniem, ale świętować można i na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 22.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 katja: z dostawą, czy odbiorem własnym? ... moze byc z dostawa ... nic nie jest niemozliwe a z ta 100 ???? jestem niegrupowy (nieforumowy) wiec tak nie wiem za bardzo o co chodzi ... ze szampan jakis ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.11.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 katja ja to na te liczniki prawie nie patrzę... ale tereaz patrze i co widzę?? żes ty elyta, a ja nie zauważyłam (niedawno opijałysmy 900) ...miło znac kogoś z wyższych sfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.11.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 ostatnio to było opijanie 1000 , możliwe, że Cię nie było ? ale co tam dzisiaj opijamy Wasze /Aneski i Marcela/ GRATULACJE! http://www.info.poznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witam nowego grupowicza. Grupka nam się ładnie rozrasta, więc może na najbliższym zjeździe będzie więcej chorągiewek na Mazurach. Marcel gratulacje masz co raz bliżej do "Elyty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 22.11.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witajcie! Ależ tu świątecznie . Już prawie czujemy zapach choinki i pierniczków ( nam by się marzył świerczek, ale w doniczce coby pożył jak jego poprzednicy - ładny z nich żywopłocik). Kofi: witamy serdecznie i kibicujemy: nie tylko u nas Święta na betonie, ale w końcu przecież u siebie Marcel i Aneska: Gratularcje Aneska: a gdzie ten strych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 22.11.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Aneska i Marcel: GRATULACJE oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts