Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Grupo olsztyńska, nie spotkamy się 5 marca? Proponuję każdy inny termin u mnie lub czekam na inne propozycje.

Dzieki za info sniegowe. Pojadę pewnie w połowie przyszłego tegodnia. Dziś dowiedziałem się, że ukradziono mi drewno do kominka :evil:

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mazurzy, Krzyżacy z Warmii, Mazur, Warszawy i całej Polski!

Kto z Was będzie 5 marca na Kamionkowskiej?!!!!!!!!!!!!

Szlag człowieka trafia na to złodziejstwo :evil:

Tomek, to Ciebie też nie będzie na Kamionkowskiej?

Twoja propozycja spotkania grupy jest do rozważenia :D

Pozdrawiam

Kasiu, będę na 100% na spotkaniu w Redakcji, a spotkanie grupy u mnie jest jak najbardziej realne. Pokój narad (sauna) będzie gotowy w najbliższym czasie :D Termin trochę się obsunął z powodu grypy.

Jeśli chodzi o drewno, to mam nadzieję, że coś zostało, ale było pocięte porąbane i suche! :evil:

Nie byłem w chałupie dwa tygodnie. Z powodu przedłużającego się remontu :evil: od września jeździłem tam praktycznie w każdy weekend. Brakuje mi tych mazurskich klimatów i przestrzeni. Będę jeździł. Najbliższy wyjazd to na montaż sauny. Termin zależy tylko od wykonawcy którego zmogła grypa. Spotkanie jak najbardziej możliwe, termin sobotnio niedzielny jak najbardziej odpowiedni. Jak mrozy puszczą to może jakiś grill na tarasie, a jak śniegu będzie dużo, to wybieg z sauny w zaspę :D

:D :D

Serdecznie zapraszam.

Czy będziecie na zjeździe?

Grupo mazurska, kto będzie 5 marca na Kamionkowskiej?!!!!!!!!!!

dzień dobry

Tomku, dziekujemy za zaproszenie :D

niestety, mnie nie będzie na Kamionkowskiej 5 marca :cry: , al eżycze wam super imprezy :D

pozdrawiam

Anesko, Jerzysiu ogladajcie nas na Forum. Pewnie jak w zesłym roku będzie transmisja w internecie. Pomachamy Wam :)