tomek1950 18.02.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Grupo olsztyńska, nie spotkamy się 5 marca? Proponuję każdy inny termin u mnie lub czekam na inne propozycje. Dzieki za info sniegowe. Pojadę pewnie w połowie przyszłego tegodnia. Dziś dowiedziałem się, że ukradziono mi drewno do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.02.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Katiu, na miary na majstra wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.02.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Szlag człowieka trafia na to złodziejstwo Tomek, to Ciebie też nie będzie na Kamionkowskiej? Twoja propozycja spotkania grupy jest do rozważenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.02.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Tomek, w takim razie, do zobaczenia 5 marca Grupo, kto jeszcze będzie u Muratora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.02.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Mazurzy, Krzyżacy z Warmii, Mazur, Warszawy i całej Polski!Kto z Was będzie 5 marca na Kamionkowskiej?!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.02.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Szlag człowieka trafia na to złodziejstwo Tomek, to Ciebie też nie będzie na Kamionkowskiej? Twoja propozycja spotkania grupy jest do rozważenia Pozdrawiam Kasiu, będę na 100% na spotkaniu w Redakcji, a spotkanie grupy u mnie jest jak najbardziej realne. Pokój narad (sauna) będzie gotowy w najbliższym czasie Termin trochę się obsunął z powodu grypy. Jeśli chodzi o drewno, to mam nadzieję, że coś zostało, ale było pocięte porąbane i suche! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.02.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 ukradziono mi drewno do kominka a u nas właśnie chycił tegi mroz... dzis w nocy było -13 spotkanie grupy u mnie jest jak najbardziej realne. Pokój narad (sauna) będzie gotowy w najbliższym czasie bardzo miła propozycja... może na wiosnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.02.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witajcie w nowym tygodniu, ten mróz ma jeszcze trzymać do końca lutego, tak mówili na TVN. Na ich 16-dniowym wykresie marzec był na plusie. Mnie pasuje któraś wiosenna sobota lub niedziela u Tomka na naradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Nie byłem w chałupie dwa tygodnie. Z powodu przedłużającego się remontu od września jeździłem tam praktycznie w każdy weekend. Brakuje mi tych mazurskich klimatów i przestrzeni. Będę jeździł. Najbliższy wyjazd to na montaż sauny. Termin zależy tylko od wykonawcy którego zmogła grypa. Spotkanie jak najbardziej możliwe, termin sobotnio niedzielny jak najbardziej odpowiedni. Jak mrozy puszczą to może jakiś grill na tarasie, a jak śniegu będzie dużo, to wybieg z sauny w zaspę Serdecznie zapraszam. Czy będziecie na zjeździe? Grupo mazurska, kto będzie 5 marca na Kamionkowskiej?!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.02.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 dzień dobry Tomku, dziekujemy za zaproszenie niestety, mnie nie będzie na Kamionkowskiej 5 marca , al eżycze wam super imprezy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.02.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 I ja dziękuję za zaproszenie Tomek, jak tylko zima odpuści wybiorę się w Twoje strony, rozmawiałam wczoraj z panem Romanem Pozdrawiam wtorkowo. Nie mogę się otrząsnąć po wiadomości o zamordowaniu Zdzisława Beksińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.02.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Jestem uziemiony i z wyjazdami kicha, a na spotkanie się nie wybieram, bo nie podoba mi się to jak redakcja potraktowała Barda trzynastego. Pozdro J .. a i nawet sobie nie będę wyobrażał zimy nad jeziorami, bo chyba zgryzota zdołowała by mnie kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.02.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Czy chodzi o konkurs na emblemat Co tam redakcja, forumowicze będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.02.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Skasowali temat, a nas przegonili na 4 strony świata , a jak gospodarz sie tak zachowuje, to znaczy, że Cię nie szanuje! Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.02.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 To przykre , ale nie jestem w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 dzień dobry Tomku, dziekujemy za zaproszenie niestety, mnie nie będzie na Kamionkowskiej 5 marca , al eżycze wam super imprezy pozdrawiam Anesko, Jerzysiu ogladajcie nas na Forum. Pewnie jak w zesłym roku będzie transmisja w internecie. Pomachamy Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.02.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Jak się uda to będziemy patrzeć pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.02.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Tylko jak nas rozpoznacie Tomek może przebrać się za komtura krzyżackiego . A ja? Za nimfę jeziorną, Świteziankę jakąś nie przymierzając ? Dzień dobry w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.02.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 dzień dobry Katja, będziecie do nas z Tomkiem OKA puszczać , no i przebranie - to tez niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.02.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Z tego co pamiętam z zeszłego roku obraz był lekko drżący, więc z OKIEM może nie wypalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts