aneska 29.11.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 hmmmmm no dobra, ale ty pamiętaj o krzynce piwka ...albo dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 2 krzynki bedą w sam raz ..od przybytku głowa nie boli -podobno ale nie kazdy lubi piwo ! wiec Wy wezcie ze 2 krzynki wodki ...no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.11.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 oszalałeś??? tylko tyle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 oszalałeś??? tylko tyle?? no dobra , wezcie przynajmniej z 5 ..ino zeby markowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 oszalałeś??? tylko tyle?? no dobra , wezcie przynajmniej z 5 ..ino zeby markowa była ja juz temu nie podołam odpadam ... i spadam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 29.11.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 dobry wieczor ... niniejszym krotko sie zalogowawszy informuje ze od dzis dnia posiadam stale lacze internatowe .... w zwiazku z powyzszym pozwoli mi to nieco pilniej sledzic co dzieje sie na grupie .... pozdrawiam nocnie z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.11.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 witam andrzejkowo widać, że my już znani na całe forum z imprezowania wróżby były? Marcel, to dobra wiadomość Kofi, my Ci pomożemy siem rozpakowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.11.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 dobry wieczor ... niniejszym krotko sie zalogowawszy informuje ze od dzis dnia posiadam stale lacze internatowe .... w zwiazku z powyzszym pozwoli mi to nieco pilniej sledzic co dzieje sie na grupie .... pozdrawiam nocnie z domku bardzo się cieszymy Marcelu mroźne acz słoneczne dzień dobry warmińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 30.11.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ... dzien dobry dzis pozdrowienia nie z domku ... lecz z biura .... zaraz zobacze co slychac na slasku ... podobno biale niedzwiedzie na stale tam zagoscily troszeczke szarosc zabrza bialym puchem rozweseli snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.11.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzień dobry! Dzisiaj przeżywam strasznie sprzedaż mieszkania (akt not. za kilka godzin). Dopiero teraz dopadły mnie wszystkie stresy i wątpliwości. I pytania "w co ja się pakuję", "po co mi to było" i "co będzie jak nie spłacę kredytu". A moje mieszkanie jest takie piękne, wspaniale się tam mieszka, w dobrym miejscu, mili sąsiedzi... Tyle, że trochę małe. Ale nie najmniejsze... Łaaaa, co ja robię? Eee tam, nie będę truć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.11.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kofi, to normalny objaw.Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.11.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kofi, to normalny objaw. Trzymaj się. Szczerze mówiąc, tak mi się zdawało. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 30.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kofi : mieszkanie rzecz nabyta dzis takie jutro inne .... nie wolno przywiazywac sie do rzeczy poczytaj Thoreau w zalaczeniu link ... warto !!! "... (...)bogactwo człowieka proporcjonalne jest do liczby rzeczy, z których potrafi zrezygnować." http://www.active.most.org.pl/Filozofia/thoreau.html a do kredytu da sie przywyknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzięki Marcel, to bardzo fajny cytat, biorę na niego licencję, jeśli pozwolisz (tzn. zaczynam rozpowszechniać). Z tym kredytem to racja, już raz udało mi się spłacić mieszkaniowy... Może rzeczywiście przestanę się stresować. Albo chociaż spróbuję przestać. Jeszcze raz dzięki wszystkim za wsparcie duchowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.11.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 nie ma za co my tu albo imprezujemy, albo wspieramy nawet tak głębiej... filozoficznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.11.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 nie ma za co my tu albo imprezujemy, albo wspieramy (...) a jedno i drugie robimy z olbrzymim zapałem i zaangażowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.11.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ... i albo jesteśmy przed albo po ...imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 30.11.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Dzień dobry! Dzisiaj przeżywam strasznie sprzedaż mieszkania (akt not. za kilka godzin). Dopiero teraz dopadły mnie wszystkie stresy i wątpliwości. I pytania "w co ja się pakuję", "po co mi to było" i "co będzie jak nie spłacę kredytu". A moje mieszkanie jest takie piękne, wspaniale się tam mieszka, w dobrym miejscu, mili sąsiedzi... Tyle, że trochę małe. Ale nie najmniejsze... Łaaaa, co ja robię? Eee tam, nie będę truć. Pozdrawiam kofi - głowa do góry - nie ma tego złego.... ja po swojej kolejnej przeprowadzce pomieszkałem ok. 2 lata. Wychuchaliśmy mieszkanie, mieliśmy większe i ładniejsze niż wcześniejsze, sąsiadów takich ze świecą szukać itd itd - same plusy.... Po dwóch latach prawie przymusowa przeprowadzka - 540 km dalej... załamka....ceny mieszkań kosmiczne... i w sumie wyszło na to, że po wielu latach mieszkania w blokach rzuciliśmy się na domek i czekamy jak wyjdzie dalej...tak, że głowa do góry - będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 30.11.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 to kiedy ta impreza? ja chce !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.11.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ... Selimm możesz sobie wyspę na Wadągu ( na pn. od Olsztyna ) kupić ...a kiedy ta parapetówa i czy można z kolorową czy czystą J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts