selimm 30.11.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Fajna ta hacjenda duzo miejsca wokoło jesli chodzi o samcow to zdjecia mi sie okociły i nawet nie wiem jakim cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.11.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 (...) jesli chodzi o samcow to zdjecia mi sie okociły i nawet nie wiem jakim cudem właśnie... zaśmigało mi przed oczami myślałam, że trzeba szukać szczegółow, którymi się róznią ale nie chciało mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 http://blueballfixed.ytmnd.com/ specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.11.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 http://blueballfixed.ytmnd.com/ specjalnie dla Ciebie super teraz kulki mi się kulają wszędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 01.12.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 dzien dobry porannie ze slaskiego zabrza brrrrrrrr.... szaro ale lepsze to niz wczorajsza mgla od czeladzi do zabrza byla mgla ktorej jeszcze nigdy nie widzialem gesta jak mleko przy predkosci 5 km/h nie widzialem pasa srodkowego jezdni to bylocos niesamowitego stalem przed firma i nie wiedzialem gdzie ona sie znajduje no i temperaturka - 7 oC nie napawale optymizmem dzis juz bez mgly i tylko -1 poranne dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 01.12.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Marcel, wcześnie budzisz... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 01.12.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Anesko: to Ty jush tesh ???? w pracy ????brrrrr .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 01.12.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 teszzz dobudzam się nad aromatyczną kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 01.12.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 ja juz po 2 .... ale i tak malo .... ale zaraz zaskoczy jakias adrenalinka zawodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 01.12.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 poczekaj, zaraz cię dogonię z tymi kawami... u mnie zapowiada się spokojny dzień ale nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 poranne bry widze ze tu sami swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 01.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 poranne bry widze ze tu sami swoi bry, bry ciesze się, że nasza grupa zatacza coraz szersze kręgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.12.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 http://www.ebaumsworld.com/fishy.html głupawka do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelwindsurfer 01.12.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 .... kto rano wstaje temu .... wiec moge pedzic do domku a zaraz potem popedze poogladac gorki w dolnoslaskim ale to za dobre pare godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.12.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 dzień bry Marcel na Śląsku aneska w pracy, selimm na wyspie coraz szersze kręgi, coraz szersze wpływy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 01.12.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 dzień bry Marcel na Śląsku aneska w pracy, selimm na wyspie coraz szersze kręgi, coraz szersze wpływy dobry wieczor i coraz wyzsze - ja obserwuje wszystko z 7-go piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 01.12.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 dzień bry Marcel na Śląsku aneska w pracy, selimm na wyspie coraz szersze kręgi, coraz szersze wpływy dobry wieczor i coraz wyzsze - ja obserwuje wszystko z 7-go piętra dobry wieczór . u was bryy , a w berlinie była dzisiaj piękna pogoda tylko co to dało jak trzeba było pracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.12.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 .....a Wy co ..służby meteo czy cóś ....witajcie, witajcie i na łykent zapraszajcie MD4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 02.12.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 pogoda jak pogoda - nieważne jaka ważne, że już weekend dzień dobry grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.12.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 dzień dobry... i znowu piątek a mnie się marzy na weekend taki biały, puszysty bim-bom wszystkim wesołej Barbórki życzę PS. Poprawiłam ortograficznego byka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts