Sebastiano 06.12.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 i tej wersji będę się trzymał - dzięki Katja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.12.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 będzie, nie będzie ale w lutym, a może w marcu chcę Was wszystkich widzieć na zjeździe forumowiczów w Warszawie , myślę, że redakcja nie nawali Zlot grupy warmińsko-mazursko-warszawskiej w Redakcji Będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.12.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 będzie, nie będzie ale w lutym, a może w marcu chcę Was wszystkich widzieć na zjeździe forumowiczów w Warszawie , myślę, że redakcja nie nawali Zlot grupy warmińsko-mazursko-warszawskiej w Redakcji Będzie pięknie byłoby miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.12.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 już się cieszę na to spotkanie cieszę się podwójnie , bo wczoraj "upolowałam" św. Mikołaja i mam dostać kubek... Muratora a poza tym to pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.12.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 już się cieszę na to spotkanie cieszę się podwójnie , bo wczoraj "upolowałam" św. Mikołaja i mam dostać kubek... Muratora a poza tym to pada deszcz gratuluję kubka i na spotkanie też sie cieszę, i mam nadzieję, że termin bedzie akuratny (o ile bedzie) u nas też pada... ...brudno, szaro i smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.12.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 ja też ja też chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.12.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 ja też ja też chce.... hmmmm na kubek o ile wiem to już za późno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.12.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 cześć Anesko na kubki nigdy nie jest za późno - niech żyją kubki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.12.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 cześć Anesko na kubki nigdy nie jest za późno - niech żyją kubki !!! szczególnie te co są pełne aromatycznej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.12.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 tiaaa - dobry np. zielony lub czerwony kubek wypełniony pachnącą kawą to jest to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Kiedyś były żółte, teraz są czerwone. Kawa smakuje z nich nadzwyczajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.12.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 witaj Tomku - jak zdróweczko i pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Dzięki Sebastianie. Zdrowie końskie, a pogoda pod psem zimno, deszcz ze śniegiem. Pracy dużo, dobrze że jest. Niestety kolejny weekend zajęty i z wyjazdu na Mazury nici. Może na Sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.12.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 pogoda faktycznie w nos..... sam czekam już na odrobinę mrozu..jak lałem fundament to chciałem plusa - teraz jak czas na ściany - to chcę mrozu a nie ma...diabelstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.12.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 pogoda faktycznie w nos..... sam czekam już na odrobinę mrozu..jak lałem fundament to chciałem plusa - teraz jak czas na ściany - to chcę mrozu a nie ma...diabelstwo na koniec tygodnia mają być spore opady śniegu i mróz ... czyli to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.12.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 dzieki Aneska - troszkę mnie pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 To jest złośliwość losu. W tym przypadku pogody proszę o łagodne opady śniegu i bez nawiewania bo będę miał problem z dojechaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 07.12.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 To jest złośliwość losu. W tym przypadku pogody proszę o łagodne opady śniegu i bez nawiewania bo będę miał problem z dojechaniem. witam ponownie na forum . konie trojańskie wyłączyły mnie na kilka dni . tomek nie jesteś sam . u nas też często zimą tak jest . http://www.republika.pl/slawkowo/zima.JPG jak zawieje to 2.5 km na piechotę i to ładnie pod górę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.12.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 bardzo ładnie zasypało...chociaż niewesoło tak na pieszo daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 07.12.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 bardzo ładnie zasypało...chociaż niewesoło tak na pieszo daleko... to było dokładnie rok temu . ale psy za to miały ubaw . http://www.republika.pl/slawkowo/psy.zima.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts