aneska 23.02.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 przy drżacym obrazie bedzie nam się wydawało, że wszyscy do nas OKA puszczają...i tez bedzie nam miło. pozostaje wam przebranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.02.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 witam porannie czwartkowo Tomku, daję ci link do fajnej stronki z pogodą dla olsztyna - na razie wszystko sie sprawdza http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php?x=18&y=16&lang=0&ver= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.02.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Przednia myśl z tymi przebierankami Pozdrowienia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.02.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Cześć wszystkim! Aneska, super link. Już sobie prześledziłam pogodę i nie tylko na Mazurach. Jak donoszą służby specjalne Tomek trfił wczoraj czwórkę w Lotka Gratulacje! Ja miałam tylko trójkę Idę szyć strój na spotkanie forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.02.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Katja GRATULACJE!!!!!! Tomku - dla Ciebie również Ale zdradzisz co to bedzie, znaczy kim będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.02.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Aneska, dziękuję, ale to tylko 10 zł Wczoraj padły dwie szóstki, czyli po 6,5 mln, uff. Co do przebrania, to na razie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Katja, 10 nie 10, ale wygrałaś! Może będziesz miała tendencję zwyżkową i w końcu do 6 dojdziesz, czego życzę serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ze mnie to taki gracz, co kolekturę Lotka odwiedza tylko przed dużą kumulacją, na razie bez skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz kACZYŃSKI 24.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam serdecznie wszystkich z grupy OLSZTYŃSKIEJ , Obecnie jestem na etapie załatwiania projektu , mam nadzieję rozpocząć IV –V , potrzebuje namiaru na dobrych i rzetelnych wykonawców Prawdopodobnie tacy jeszcze istnieją Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witamy nowego członka. Napisz gdzie budujesz, moich fachowców nie polecam, ale na pewno ktoś z grupy kogoś takiego zna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Odebrałem wygraną! całe 141 zł 80 gr + kwitek z napisem "Gratulujemy wygranej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam mazurskiego Mazura Gdzie bedziesz budował? Mogę polecić dobrego, solidnego cieślę i stolarza w jednej osobie i ekipę od wykończeniówki. Wszyscy z okolic Giżycka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Z tym strojem na zlot forumowiczów to będzie trochę roboty. "Krawcowaty" nie jestem, a jako samozwańczy komtur warszawski chyba powinienem mieć 15 m biały płaszcz z czarnym krzyżem i syrenką Może coś wymyślę. Komtur, rycerz... A mój "zakuty" łeb nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.02.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A po czym nas rozpoznają nasi współgrupowicze? Ciebie to może po brodzie . Tylko to tez nic pewnego, bo moga Cię pomylić z moim mężem A obraz z kamerki niewyraźny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.02.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Tomek, ładna cyferka 2222. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A po czym nas rozpoznają nasi współgrupowicze? Ciebie to może po brodzie . Tylko to tez nic pewnego, bo moga Cię pomylić z moim mężem A obraz z kamerki niewyraźny. Katju, przecież Twój mąż też komtur z drugiego krańca Mazur, to i brodę mieć musi. Widziałas komtura bez brody? Wielcy Mistrzowie zakonu NMP też mieli brody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.02.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Popatrz, o tym nie pomyślałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Pozdrawiam brodatego, jak należy, Komtura z drugiego końca Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.02.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Dziękuję, pozdrowienia przekazałam . Też Cię pozdrawia, ale póki co poszedł do Łazienek szukać pawich piór do hełmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.02.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam serdecznie wszystkich z grupy OLSZTYŃSKIEJ , Obecnie jestem na etapie załatwiania projektu , mam nadzieję rozpocząć IV –V , potrzebuje namiaru na dobrych i rzetelnych wykonawców Prawdopodobnie tacy jeszcze istnieją Pozdrawiam Witamy w grupie! Napewno jeszcze jacys wolni fachowcy sie dla Ciebie znajdą A zdradzisz nam gdzie chałupke zamierzasz postawić? Katju, Tomku podziwiam wasze zaangażowanie w kompletowanie stroju . Do jego uzupełniania doskonale będa nadawaly się wiadra blaszane (jako krzyżackie chełmy) Na pewno sie wam jakies po budowie walają. Oczywiście nie nakładam obowiązku noszenia przebrania przez cały czas, bo nie będziecie mogli do nas mrugać (ale sie uczepiłam co?). Tomku! biały płaszcz to żaden problem! bierzesz od żonki dwa biale prześcieradla, zszywaczem zszywasz dwa ich krótsze brzegi, następnie tasme klejącą (taką czarną) i wyklejasz krzyż ....i gotowe! a o wiadrze juz wspominałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts