Jerzysio 12.12.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ...jak mnię jaśniutki szlaczek wcześniej nie trafi zez tej złości J ...kompocik dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.12.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ... a co, może nie lubisz kompotu z suszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.12.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 ...kompociki zez susza ... ..aleć mnię ony susz napełnia niejakim mdłościami, tedy z chęcią wielką odstępuję go innym amatorom J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Jerzysiu, whiskacz? To jest napitek z suszu (torfowego) godny mężczyzny Nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.12.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 i ja się zgadzam z przedmówcą dobry wieczór ale jak co roku, mam zamiar tego "susu" wypić choć jeden łyk, żeby trdycji stało się zadość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.12.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 dobry wieczór w końcu mnie to forum zaczęło działać - a tu widzę, że mnie impreza cośik chyba ominęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Sebastianie impreza dopiero się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.12.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 cześć Sebastian, w weekendy nasza grupa przeważnie śpi hrrr Pozdrów żonę Jak Wasze ściany? ...ja wpadłam na chwilę oglądałam dzisiaj na żywo wkłady Tarnavy i siem zdecydowaliśmy, będzie comfort 16. Okazało się również, że taniej będzie kupić u dystrybutora w Tarnowie, rabat 15% bez proszenia i transport gratis na terenie całego kraju, niż w Warszawie, tu najlepszy rabat to 10%. Samemu trudno to przewieźć, bo bydle waży 190 kg i takie jakieś nieporęczne Tomek, i z nieskończonym DGP było ciepło. czesc Katja - dzieki za pozdrowionka- na sciany czekamy - moze w tym tygodniu cos zaczna bo takie mieli plany...mysle, ze plyta juz ostygla wystarczajaco na rozpoczecie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.12.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 dzień dobry mroźno dzisiaj... coś ktos mówił o imprezce?? ..bo zaspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.12.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 dzień dobry ...wtedy to była zima 24 lata, a tak jakby wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.12.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Hej grupo miasto Ełk ogłasza przetarg na sprzedaż zamku krzyżackiego z przyległościami. Wybudowany na przełomie XIV i XV w. cena wywoławcza 1.000.000 zł. Informaca z radia. Może zrobimy zrzutkę i kupimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.12.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Bardzo chętnie Jutro kumulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 13.12.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Bardzo chętnie Jutro kumulacja w niemczech też . 9.000.000.eu. ja na pewno gram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.12.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 ja też chcę zamek...i jeszcze ten w Malborku kupmy tylko w przyszłym tygodniu - w tym już nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.12.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 ja też chcę zamek...i jeszcze ten w Malborku kupmy tylko w przyszłym tygodniu - w tym już nie dam rady Seb, nie wymiękaj, ten tydzień się dopiero zaczął (niestety) ... robimy zrzute i gramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.12.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 ..to ja proszę 2 komnatki z dostępem do łyski...... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.12.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 ja też chcę zamek...i jeszcze ten w Malborku kupmy tylko w przyszłym tygodniu - w tym już nie dam rady Seb, nie wymiękaj, ten tydzień się dopiero zaczął (niestety) ... robimy zrzute i gramy cześć Aneska - nie wymiękam- myślisz, że to tak fajnie w tydzień kupić siedem zamków krzyżackich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.12.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 ja też chcę zamek...i jeszcze ten w Malborku kupmy tylko w przyszłym tygodniu - w tym już nie dam rady Seb, nie wymiękaj, ten tydzień się dopiero zaczął (niestety) ... robimy zrzute i gramy cześć Aneska - nie wymiękam- myślisz, że to tak fajnie w tydzień kupić siedem zamków krzyżackich? spoko, my ci pomożemy nawet więcej zamków się przyda my są liczna grupa i każdemu po jednym się należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.12.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Dobry wieczór! Widzę, że tu między imprezami zamki kupujecie A ja się pakuję. Jutro przeprowadzka. Usiadłam tylko na chwilę, żeby odsapnąć. Góra kartonów rośnie: Wiosenny ogród, Romantyczny ogród, Historia, Global, Rajski ogród, sztuki, Płyn do zmiękczania, słowniki językowe Gala: Twoja ulubiona, Poezja (zgadza się) Niech już będzie za dwa tygodnie... Pozdrawiam towarzystwo zamkowe, chwilowo nie licytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.12.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Dobry wieczór! Widzę, że tu między imprezami zamki kupujecie A ja się pakuję. Jutro przeprowadzka. Usiadłam tylko na chwilę, żeby odsapnąć. Góra kartonów rośnie: Wiosenny ogród, Romantyczny ogród, Historia, Global, Rajski ogród, sztuki, Płyn do zmiękczania, słowniki językowe Gala: Twoja ulubiona, Poezja (zgadza się) Niech już będzie za dwa tygodnie... Pozdrawiam towarzystwo zamkowe, chwilowo nie licytuję oj kofi strasznie zapracowana jesteś trzymaj się najważniejszy plus przeprowadzek to mozliwość dokonania gruntownych porządków w trakcie wypakowywania powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts