Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jerzysiu, whiskacz? To jest napitek z suszu (torfowego) godny mężczyzny :D Nieprawdaż?

cześć Sebastian, w weekendy nasza grupa przeważnie śpi :roll: hrrr

Pozdrów żonę :D

Jak Wasze ściany?

...ja wpadłam na chwilę

oglądałam dzisiaj na żywo wkłady Tarnavy i siem zdecydowaliśmy, będzie comfort 16. Okazało się również, że taniej będzie kupić u dystrybutora w Tarnowie, rabat 15% bez proszenia i transport gratis na terenie całego kraju, niż w Warszawie, tu najlepszy rabat to 10%. Samemu trudno to przewieźć, bo bydle waży 190 kg i takie jakieś nieporęczne :D

Tomek, i z nieskończonym DGP było ciepło.

czesc Katja - dzieki za pozdrowionka- na sciany czekamy - moze w tym tygodniu cos zaczna bo takie mieli plany...mysle, ze plyta juz ostygla wystarczajaco na rozpoczecie.pozdrawiam

Hej grupo miasto Ełk ogłasza przetarg na sprzedaż zamku krzyżackiego z przyległościami. Wybudowany na przełomie XIV i XV w. cena wywoławcza 1.000.000 zł. Informaca z radia. Może zrobimy zrzutkę i kupimy? :D

ja też chcę zamek...i jeszcze ten w Malborku kupmy :D

tylko w przyszłym tygodniu - w tym już nie dam rady :p

Seb, nie wymiękaj, ten tydzień się dopiero zaczął (niestety)

... robimy zrzute i gramy :D

cześć Aneska - nie wymiękam- myślisz, że to tak fajnie w tydzień kupić siedem zamków krzyżackich? :D

ja też chcę zamek...i jeszcze ten w Malborku kupmy :D

tylko w przyszłym tygodniu - w tym już nie dam rady :p

Seb, nie wymiękaj, ten tydzień się dopiero zaczął (niestety)

... robimy zrzute i gramy :D

cześć Aneska - nie wymiękam- myślisz, że to tak fajnie w tydzień kupić siedem zamków krzyżackich? :D

spoko, my ci pomożemy :D

nawet więcej zamków się przyda

my są liczna grupa i każdemu po jednym się należy...

Dobry wieczór! Widzę, że tu między imprezami zamki kupujecie :lol:

A ja się pakuję. Jutro przeprowadzka. Usiadłam tylko na chwilę, żeby odsapnąć. Góra kartonów rośnie: Wiosenny ogród, Romantyczny ogród, Historia, Global, Rajski ogród, sztuki, Płyn do zmiękczania, słowniki językowe :roll: Gala: Twoja ulubiona, Poezja (zgadza się) :-? Niech już będzie za dwa tygodnie... :roll: Pozdrawiam towarzystwo zamkowe, chwilowo nie licytuję :wink:

Dobry wieczór! Widzę, że tu między imprezami zamki kupujecie :lol:

A ja się pakuję. Jutro przeprowadzka. Usiadłam tylko na chwilę, żeby odsapnąć. Góra kartonów rośnie: Wiosenny ogród, Romantyczny ogród, Historia, Global, Rajski ogród, sztuki, Płyn do zmiękczania, słowniki językowe :roll: Gala: Twoja ulubiona, Poezja (zgadza się) :-? Niech już będzie za dwa tygodnie... :roll: Pozdrawiam towarzystwo zamkowe, chwilowo nie licytuję :wink:

oj kofi strasznie zapracowana jesteś

trzymaj się

najważniejszy plus przeprowadzek to mozliwość dokonania gruntownych porządków w trakcie wypakowywania

powodzenia

:D :D