katja 16.12.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 doszło, dzięki bardzo mi się podoba, okolica jak moja serio pozdrów swoją uroczą żonę i dawaj jeszcze a w ogóle to załóż album, niekoniecznie na onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.12.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 ... takom pienknom sosne siekierom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.12.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Właśnie doszły pierwsze dwa zdjęcia! Choinkę już macie, tylko udekorować na święta łoj - Tomku - po choinkach to już niestety wspomnienie - stały w salonie przyszłym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.12.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 ... takom pienknom sosne siekierom wiem - ale musiałeh - rosły w kuchni i salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.12.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 doszło, dzięki bardzo mi się podoba, okolica jak moja serio pozdrów swoją uroczą żonę i dawaj jeszcze a w ogóle to załóż album, niekoniecznie na onecie oglądaliśmy wokoło olsztyn - jak były ładniejsze to niestety ceny z marsa - ale w końcu znaleźliśmy jakiś kompromis i mam nadzieję, że będzie oki Katarina dziękuje za pozdrowienia i pozdrawia dalsze zdjęcia w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.12.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 czekam na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.12.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 łooo matko - na tym onecie to najpierw muszą zaakceptować czy coś dawajcie maile to podeślę ja też poproszę jakieś zdjątko bardzo proszę - już wysyłam...już wysłałem....już obejrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.12.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 fajowo, ale gdzie te bale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.12.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 fajowo, ale gdzie te bale? no już już - właśnie szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 piękne drewno będziecie ocieplać od wewnątrz? tak połączonych bali już się chyba nie uszczelnia? będzie super chatka, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.12.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Doszły następne. Tempo fantastyczne. Piękny dom się buduje. I ten zapach Pozdrawiam Was Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.12.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 piękne drewno będziecie ocieplać od wewnątrz? tak połączonych bali już się chyba nie uszczelnia? będzie super chatka, gratuluję dziękuję. sosna z finlandii - bal typ klejony. Oczywiście ocieplamy i regipsy. Widoczna ściana z bala będzie ta główna na środku, uszczelnienia już się nie robi przy tym rodzaju. jak pochodziłem dziś w środku to aż mi się szkoda zrobiło zakrywać - tak pachnie i tak ładnie wygląda - no ale niestety- za chudy bal żeby nieocieplać - poza tym znając katarinę - będzie chciała przemalowywać i kombinować zdecydowanie za często więc na regipsach będzie miała pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.12.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 A później regipsy można będzie zdjąć, wstawić do galerii sztuki i będzie kasa na resztę prac wykończeniowych, a i bal będzie odsłonięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.12.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Doszły następne. Tempo fantastyczne. Piękny dom się buduje. I ten zapach Pozdrawiam Was Tomek dziękuję Tomku - wspaniałe to uczucie widzieć, jak w końcu wychodzi sie z ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 16.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 A później regipsy można będzie zdjąć, wstawić do galerii sztuki i będzie kasa na resztę prac wykończeniowych, a i bal będzie odsłonięty. hmmm - niegłupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.12.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 łooo matko - na tym onecie to najpierw muszą zaakceptować czy coś dawajcie maile to podeślę ja też poproszę jakieś zdjątko bardzo proszę - już wysyłam...już wysłałem....już obejrzałaś bardzo mi się podobało wrażenie robi tempo budowy ps. pozdrowienia dla Katariny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 18.12.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 łooo matko - na tym onecie to najpierw muszą zaakceptować czy coś dawajcie maile to podeślę ja też poproszę jakieś zdjątko bardzo proszę - już wysyłam...już wysłałem....już obejrzałaś bardzo mi się podobało wrażenie robi tempo budowy ps. pozdrowienia dla Katariny dzięki - Katarina pozdrowiona...jak mija weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.12.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 dzięki - Katarina pozdrowiona...jak mija weekend? u nas pada mocno śnieg a u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 18.12.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 dzięki - Katarina pozdrowiona...jak mija weekend? u nas pada mocno śnieg a u was? oj pada jak.....znaczy mocno sypie. Spędza mi sen z oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.12.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 oj pada jak.....znaczy mocno sypie. Spędza mi sen z oczu no tak rozumiem napadało wam do salonu i do kuchni... bim bom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts