tomek1950 01.01.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Własnie szykuję sobie lekarstwo. Czerwone grzane wino z cynamonem i imbirem. Dopisałem trochę o komturii. Takie sylwestrowe wspominki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 01.01.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 zaraz sobie poczytamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Nie jest to najlepsza moja proza, qrcze, piszę prozą ale jestem usprawiedliwiony "francą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.01.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 dzień dobry grupo chyba wszystkich zasypało, bo pusto ostatnio tutaj ... Tomku mam nadzieję, że juz wyzdrowiałeś pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Grzaniec postawił mnie na nogi. Dużo goździków, cynamonu i imbiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 I śpiewałem "Balladę o smutnym królu" na poprawienie gardła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.01.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 miło słyszeć, że masz się lepiej a reszta grupy?? jednak pewnie zapadła w zimowy sen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Albo śnieg ich przysypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.01.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 a wiesz... to możliwe u nas ciągle pada... i już martwi mnie jutrzejsze poranne odśnieżanie samochodu (trzeba będzie wcześniej wstać) a jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 U nas trochę pruszy ale temperatura powyżej zera. Na parkingu błoto pośniegowe takie, że trudno wyjechać. Główne - ulice mokry asfalt, ale osiedlowe tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.01.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 to u nas jest trochę chłodniejale błoto posniegowe stanowi ten sam problem za to las wygląda przepysznie...drzewa cudownie uginają się pod ciężarem sniegu, biało czysto i cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.01.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 nie śpię, nie śpię Pozdrowienia ze Świdnika Wracam jutro, jeszcze Kazimierz nad Wisłą po drodze. Tutaj pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 o rany!!! a co cię tam wywiało? fajnie że sie odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.01.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 widzę, że grupa czuwa Odwiedzam rodzinne strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.01.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 pa, pado czwartku chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.01.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 aaa jak tak to życzę przyjemnej rekreacji czuwa grupa czuwa, jedno lub dwuosobowo (chyba założę sobie jakis dodatkowy nick i włącze go do grupy - bedzie jeszcze więcej chętnych do rozmowy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.01.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 (chyba założę sobie jakis dodatkowy nick i włącze go do grupy - bedzie jeszcze więcej chętnych do rozmowy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.01.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam wszystkich w NOWYM ROKU! Oby był udany, czego Wam (i sobie) życzę. Uprzejmie donoszę, że mieszkam już u siebie, internet w domu prawie mam (coś modem nie działa, ale teoretycznie powinien ), więc na razie tylko w pracy. Widzę, że wszyscy się rozjechali, pochorowali (zdrowiej Tomku!), siedzą zasypani, albo zajęli budowaniem. Sebastiano, z jakiej głównej drogi widać Twój dom? Tej w stronę Słup? Dzisiaj rano miałam wrażenie, że go widziałam, ale szyby były zaparowane (w samochodzie). Tych spoza Olsztyna informuję, że śniegu peeełno, widoki przecudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.01.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Pod koniec stycznia wybieramy się "do siebie" czyli w okolice Giżycka i to z małym dzieckiem (5,5 roku). Ciekawe czy uda się dojechać. Łańcuchy mam, łopatę też. Ale ostatnie 5 km to droga przez las. Teoretycznie odśnieżana, ale z doświadczenia wiem, że to może być teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 04.01.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Dobry wieczór Grupo Olsztyńska. Ja dzisiaj pierwszy raz TO robię , ale tylko dlatego się ośmieliłem, że kiedyś Tomek1950 raczył mnie do Was zaprosić. Ponadto spieszę uspokoić Tomka. Latosia zima nietypowa. Na wschodzie śniegu prawie ni ma, a w wielkim świecie - (Stolica, Śląsk, MałaPolska) widzę i czytam, że z pół metra. Tak więc Tomku , jeśli dzisiaj byś ruszał na Mazury obawiaj się wyłącznie lodu na bocznych drogach... w sobotę będę w Wielkim Lesie, jak wrócę to założę speckomisję i napiszę Raport co na drogach w Puszczy Piskiej piszczy. tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts