Sebastiano 12.01.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 kominek i owszem - ale może dopiero pod koniec roku albo i później...wcześniej raczej marne szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.01.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 dzień dobry Sebastianie, ale jak chcecie zrobić DGP, to teraz najlepiej, jak jeszcze niezakryte stropy macie, chyba Na dworze ponuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.01.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 rozumiem, 13-tego i na dodatek piątek, dlatego takie puchy miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 13.01.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 rozumiem, 13-tego i na dodatek piątek, dlatego takie puchy miłego weekendu ej , ej , weekend naprawdę się zacznie jutro po 15-tej. ale pieski już wykąpane . http://www.republika.pl/slawkowo/po.kapieli.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.01.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 dzień dobry Sebastianie, ale jak chcecie zrobić DGP, to teraz najlepiej, jak jeszcze niezakryte stropy macie, chyba Na dworze ponuro Nie będziemy robić DGP. Zamierzaliśmy ale jednak stawiamy na płaszcz wodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.01.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 rozumiem, 13-tego i na dodatek piątek, dlatego takie puchy miłego weekendu puchy, bo pluchy dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.01.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ...a u mnie wreszcie działa neostrada na wsi, albowiem dnia Pańskiego 30 grudnia A.D. 2005 stałem siem : - wieśniakiem ( choć hektarów nijakich nie zaposiadowywuje ) i pozdro Grupo ma ULUBIONA Jerzysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.01.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 witaj Jerzysiu cieszymy się, że jesteś z nami znowu... ... no i gratulacje, że przeprowadzkę masz już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 hej Jerzysiu - gratulacje i z powodu neostrady też ja niedługo będę na swojej wsi musiał myśleć o tepsie "kochanej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 13.01.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 gratulacje , gratulacje . będę też musi z tepsą pogadać o przyłączu kablowym . inaczej z mojego monitoringu nic nie wyjdzie . na dzisiejszy stan techniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 14.01.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 ...tia - to jest właśnie polska tepsa....no comments.szczerze żałuję, że nie mam alternatywy w postaci kablówki - i jeszcze sobie uzurpują prawo do narzucania abonamentu telefonicznego żeby dostać neozdradę...kiedy w końcu nastąpi jakaś normalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Ja mam monitoring drogą radiową. W chałupie tepsy nie mam mimo, że się pchała. Narazie starczają komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 15.01.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Ja mam monitoring drogą radiową. W chałupie tepsy nie mam mimo, że się pchała. Narazie starczają komórki. ja chcę założyć monitoring z obserwacją przez kamery . a niestety nawet SKYdsl , który jest już w całej Polsce dostępny , nie będzie fuynkcjonował a gprs przez operatora komórek jest za drogi , żeby przesyłać dane 24 godz. na dobę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 15.01.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 witajcie no a co sądzicie o monitoringu kamerowym poprzez strony internetowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 15.01.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 witajcie no a co sądzicie o monitoringu kamerowym poprzez strony internetowe? a co to takowe i z czym to jeść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.01.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 ..... żem słyszał duuuuuuużo dobrego, alem nie widział onego cuda na wewłasne łoczy... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 15.01.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 kontrolowanie swojego domku przez kamerę -y, sterowanie nimi z każdego miejsca poprzez internet - ponoć dużo opcji i możliwości w zależności od ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 15.01.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 kontrolowanie swojego domku przez kamerę -y, sterowanie nimi z każdego miejsca poprzez internet - ponoć dużo opcji i możliwości w zależności od ceny to wiem . tylko jest w tym jeden haczyk . podłącze do internetu ! musi być kablowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 15.01.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 kontrolowanie swojego domku przez kamerę -y, sterowanie nimi z każdego miejsca poprzez internet - ponoć dużo opcji i możliwości w zależności od ceny to wiem . tylko jest w tym jeden haczyk . podłącze do internetu ! musi być kablowe . no ale chyba tylko jeśli chodzi o sterowanie kamerami - czy w ogóle o odbiór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 15.01.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 w tym jest pies pogrzebany . do wioski , w której są media jest 2,5 km . a internet 2-wu kanałowy potrzebuje podłącze kablowe ? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts