tomek1950 01.03.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 PODAJ DATE PRZYJAZU STOP WYSLE KONIE NA STACJE STOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.03.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Katju, a jak Wy tego konia po schodach sprowadzicie? Czy koń został zgłoszony, bo lista już zamknięta. Chyba nie zostawicie biedaka w taki mróz na strzeżonym parkingu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.03.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 PODAJ DATE PRZYJAZU STOP WYSLE KONIE NA STACJE STOP To były piękne czasy, teraz sesemesa Ci wyślę. Patrząc za okno, prędko to nie nastąpi. Zimo idź precz! Konia zostawimy w szatni , bedzie mu cieplej i będzie miał do kogo pysk /co ma koń?/ otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.03.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Katju, ale o obroku dla konia nie zapomnijcie (albo chos wiązka siana i garstka owsa)! Wy sie bedziecie bawić, to i jemu cos się od życia należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.03.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Dzień dobry, Aneska, spokojna głowa Aneska, czy do realizacji Waszych marzeń budowlanych trochę bliżej? Dobrego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.03.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 dzień dobry Katju, niestety, ani troszkę, a nawet jakby coraz dalej, ale nie chce się w to zagłębiać, żeby się nie zdołować (dzieki za pamięć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.03.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Aneska, trzymaj się. Tutaj się nie dołujemy. Będzie dobrze Gdzie ci wszyscy olsztynianie, co tu zaglądali? Malusia ta nasza grupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.03.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 własnie tez sie dziwię, że taka mała a naprawdę dużo się u nas, w okolicach olsztyna znaczy, buduje... i z dostępem do netu też nie jest najgorzej. a poza tym, może nie jest zbyt liczna ta grupa, ale za to jakościowo to ho ho ho (nie ma to jak samokrytyka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.03.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Prawdziwa samokrytyka, cnoty się nie boi. Czy ja czegoś nie przekręciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.03.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Prawdziwa samokrytyka, cnoty się nie boi. otóż to Tomku, otóż to.... dzień dobry nieliczna, ale fantastyczna grupo (niepojmuje jak mi sie rymuje ) u nas zima w pełni, wczoraj napadało śniegu, a w nocy zmroziło brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.03.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Dzień dobry, liczna, nieliczna ważne, że humory dopisują mimo braku przesłanek rychłego nadejścia wiosny. W sumie taka pogoda usprawiedliwia brak działania z mojej strony. Siedzę sobie i myślę, okna takie albo takie, kolor okiennic taki, a może taki. Drzewo posadze tu albo tu. Wizualizacja jest całkiem przyjemna. Do działań przystąpię z nadejściem ocieplenia , ale wtedy to trzeba będzie podjąć decyzję i wziąć się do roboty. Pozdrawia Was, pogrążona w błogim lenistwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agana 03.03.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Halo. halo! Odpowiadam, że są tu i olsztynianie . Może zajęci są swoimi budowami, albo przygotowaniami do niej. Ja od wczoraj mam swój projekt. Teraz zacznie się jego adaptacja, a uwieńczeniem będzie pozwolenie. Pewnie potrwa to z 2 m-ce (tak mówi architekt, który się tym zajmie) albo i dłużej . I co dalej będzie? . Muszę znaleźć dobrą i nienajdroższą ekipę. Pozdrawiam wszystkich słonecznie . W Olsztynie piękna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.03.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Cześć Agana Fajnie, że sie odezwałaś. Gratuluję wyboru projektu. I mało wyboistej drogi do celu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.03.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 a dzień dobry, dzień dobry, miło ze sie odezwałaś Agana faktycznie jeszcze trochę biegania po urzędach przed Tobą, ale bedzie dobrze . A budujesz sie na terenie miasta, czy powiatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.03.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witaj Agano, Ta nasza grupa to taka mieszanina prawdziwych Mazurów i tych przyszywanych, takich jak Katja i ja. Fajnie, że grupa rośnie. Zyczę Ci dobrej, taniej ekipy, (ekip) od fundamentów po dach. Szybko, tanio i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agana 03.03.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Oby te życzenia się spełniły. Dziękuję. A budowa ruszy w gminie Stawiguda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.03.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Będziemy trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.03.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Stawiguda, Stawiguda... coś mi to mówi. Aneska, Tobie też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.03.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Katju, Agana to prawie Twoja sąsiadka. Taki lepszy rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.03.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 To też. Jak się chce nadwyrężyć zawieszenie, to całkiem blisko przez Podlejki. Pasłęką jeszcze bliżej Oprócz tego w Stawigudzie jest dobry producent okien, tyle, że tych nowoczesnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts