katja 16.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 dzień dobry ... i znowu poniedziałek Jerzysio witaj po przerwie Jeszcze Marcel gdzieś zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.01.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 dzień dobry, a właściwie prawie wieczór ... bo ten ponidziałek powoli się kończy a u nas mocno przymroziło... brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Grupo, nie marudzić proszę tylko zapisywać się listę uczestników muratorowego spotkania w dniu 4 marca na ul. Kamionkowskiej w Warszawie. Wszyscy mają stawić się w komplecie w strojach organizacyjnych. Wiem, że Katja dokonała już obywatelskiego, patriotycznego obowiązku. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.01.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 W tym roku grupa olsztyńska na pewno nie zawiedzie Aneska też się szykuje ... tylko te stroje organizacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.01.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 W tym roku grupa olsztyńska na pewno nie zawiedzie Aneska też się szykuje ... tylko te stroje organizacyjne otóż to... czy można zrealizować pomysły z zeszłego roku? ... bo ja najchętniej okutałbym się w białe prześcieradło i owinęła taśmą izolacyjną czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 W tym roku grupa olsztyńska na pewno nie zawiedzie Aneska też się szykuje ... tylko te stroje organizacyjne otóż to... czy można zrealizować pomysły z zeszłego roku? ... bo ja najchętniej okutałbym się w białe prześcieradło i owinęła taśmą izolacyjną czarną Ja miałem nie prześcieradło tylko biały ręcznik frotte przypięty do marynarki agrafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.01.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 ale białe, duuuuże prześcieradło, rozwiązałoby u mnie problem "w co się ubrać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.01.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 myślę, że i ręcznik, w którym wyszłaś z Tomka sauny, też by sprawę rozwiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.01.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 ha ha ha nie ma sprawy... o ile w piwnicach muratora jest sauna ... bo ja zmarźlak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 W "kazamatach" Muratora sauny nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 16.01.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 skoro nie ma, to barchany obowiąkowe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Radzieckie slipki. Czasami się przecierają na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeziorka 17.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witajcie nadal pieknie oszadzone drzewa...Sławku - co w Twojej piwniczce bedziesz trzymać? Zastanawiałam się kiedyś nad czymś takim u nas.Tomku - kiedy wybierasz się na Mazury? My się poważnie zastanawiamy nad najbliższym weekendem. Ale do naszego gospodarza do Kruklanek, oczywiście. Da radę przejechać? Mam trochę wyrzuty sumienia, bo prawie niczego wewnątrz nie zabezpieczylismy przed mrozami. O parkiet już się pytałam. A jak wygląda sprawa z farbami i klejem do parkietu? Będą na wiosnę do wyrzucenia czy po rozpuszczczeniu jeszcze do użytku? Workowe sprawy typu klej do gresu czy fugi - chyba mrozy im nie zaszkodzą? Chyba została nam tam jeszcze butelka czy dwie wina... Winne lody? Czemu nie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.01.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 dzień dobry, ciekawy tamat te stroje . Komtur ma swój ręcznik, brodę etc. ok Ale może jakiś bardziej dyskretny "znak rozpoznawczy" grupy dla bardziej nieśmiałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.01.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Jeziorka, wiem, że mróz nie służy preparatom na bazie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeziorka 17.01.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Nooo, dlatego wino spisałam już na straty... Nie zostały tego jakieś wielkie wilości - wiadro farby elewacyjne, wiadto farby do środka, wiaderko farby do kuchni i łazienek itp. Bardziej się zastanawiam, czy debatować wiosną nad tymi wiaderkami, czy od razu do lirua po nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.01.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 dzień dobry, ciekawy tamat te stroje . Komtur ma swój ręcznik, brodę etc. ok Ale może jakiś bardziej dyskretny "znak rozpoznawczy" grupy dla bardziej nieśmiałych a masz jakieś propozycje Kasiu? ... mi się tylko czarny krzyż na czole tłucze po głowie ale to raczej wyglądałoby jakbyśmy przybyli z torunia, z kopalni moheru ps. poprawiono literówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.01.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 w tym sęk, że nie mam dla Ciebie strój prześcieradlany jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 O rany, ile pytań! Sprawa wyjazdu. Planowaliśmy, planujemy wyjazd w ten piątek przed południem, ale jak zobaczyłem prognozy pogody na weekend to trochę ochota mi odchodzi. W piątek ma mocno sypać, w sobotę i niedzielę mróz do -20 stopni Jak pług nie odśnierzy to ostatnie 5 km może być nieprzejezdne nawet z łańcuchami na kołach. Mamy jechać z 5 letnim wnukiem. Decyzję pewnie podejmiemy w ostatnim momencie po kolejnym przestudiowaniu prognozy pogody i telefonie do mazurskiego sąsiada. Chałupa wymrożona. Zostawiliśmy też wino, ale w kartonie. Takie na grzańca. Tylko trzeba je będzie najpierw rozmrozić. Butelkowe to na 100% butelka by pękła - wino zamarza w temp. ok. - 4 stopni. Farby wodne (emulsyjne), możesz Jeziorko wyrzucić bez otwierania. Sypkie kleje w zamkniętych workach wytrzymają mrozy, pytanie tylko czy termin przydatności do użycia nie minął jesienią. Mogą być trochę słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Jeśli chodzi o strój to może jakieś dwa nagie miecze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts