tomek1950 31.01.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Serdeczne dzięki za pozdrowienia. Jedyne czego tu brakuje to WAS. Jutro o tej porze powinienem być w Warszawie więc napiszę więcej. Pozdrawiam i dziękuję za SMSowe wsparcie śniezno pogodowe i gorące myśli które podgrzały chałupę i wszystkie SMS które potwierdzały, że gdzieś w Warszawie, Stargardzie, Olsztynie, Jeleniej Górze, Śląsku, na pokładzie statku w brazylijskim porcie i w paru innych miejscach jest ktoś kto o nas myśli - Przyjaciel z Forum. Dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 01.02.2006 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 wracam po długim restarcie kompa . myslę , ze robaki mnie nie zjedzą . a na rozgrzanie to polecam coś ciepłego . http://img3.imagecash.net/files666/543906021.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 01.02.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 no i troszku się rozmarzyłam... dzięki Sławku dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.02.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 .... niiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! ..to cios poniżej pasa pokazywać takie widoczki J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.02.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 01.02.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 dobry wieczór widoczek śliczny - pozwala zapomnieć o przykrych rzeczach i brzydkiej zimie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.02.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Czołem Brygada Sławek fajna fota - ehhh...gdzie tam do lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 ..to ja chciałem powiedzieć, że pod środkową skałką, pierwszy z prawej to JAAAAAAA J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 01.02.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witajcie! Zniknęliśmy ledwo na ok. miesiąc, a tu się działo, oj działo . Szkoda, że nas tu nie było . Na swoje usprawiedliwienie mamy tylko tyle, że po przeprowadzce pozbawiono nas dostępu do sieci. Teraz wracamy i pozdrawiamy Was wszystkich bardzo, bardzo serdecznie i bardzo ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 02.02.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 dzien dobry wszystkim..czwarteczek, jutro piateczek i upragniony kolejny weekendzik. Slawomiro - dawaj znow jakas plaze bo sie zimniej znow robi na dworzee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Witajcie! Zniknęliśmy ledwo na ok. miesiąc, a tu się działo, oj działo . Szkoda, że nas tu nie było . Na swoje usprawiedliwienie mamy tylko tyle, że po przeprowadzce pozbawiono nas dostępu do sieci. Teraz wracamy i pozdrawiamy Was wszystkich bardzo, bardzo serdecznie i bardzo ciepło. Wiedźmo to Ty? Witajcie po przerwie Ważne, że przeprowadzkę macie już za sobą. Pozdrawiamy. Pokażcie ten swój domek , jakąś fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 02.02.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Popieram Katję, zdjęcia poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.02.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Witajcie kochani, trochę spóźnione jestem, ale pobyt mi się przedłużył niespodziewanie. Było super, chociaż brak świeżego śniegu trochę popsuł przyjemność korzystania z sauny. Tyle, że nie musiałem śniegu odgarniać i zakładać na koła lańcuców. Pewien problem miałem z wjechaniem na swój teren. Jest troszkę pod górkę, bagażnik załadowany dobrem wszelakim i przednionapędowa "knedliczka" zaczęła się slizgać. Cofnąłem by nabrać rozpędu, pomogło ale nie do końca. do szczytu górki zostało trochę. Cofnąłem jeszcze raz by rozpędzić się mocniej i... o jeden metr zbyt daleko Tylnymi kołami wjechałem w łąkę (swoją). Tylne koła na łące, przednie prawie w powietrzu, środek samochodu podparty na zwałach śniegu, ciemno, temperatura - 20 stopni, sąsiad do którego miałem telefon, a który jest uczynny i ma traktor nieobecny. Śmiać się czy płakać? Postanowiłem wyjechać o własnych siłach co udało mi się już po 2 godzinach. Ogrzałem się w chałupie w której rozpalony kominek podniósł temperaturę w międzyczasie do - 10. Grzaniec był potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.02.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 ..łoj, to rzeczywiście potrzeba grzańca .....http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56034&highlight=&sid=0cd73a5ad934944727c26ae9b1548c49PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.02.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 dzień dobry ...u Tomka jak zwykle z przygodami, ważne, że dobrze się skończyło długo nagrzewaliście chałupę do temperatury dodatniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.02.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 ... i jeszcze udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.02.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 również życzę wszystkim udanego łykendu ten tydzień był ciężki bardzo należy się odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.02.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 dzień dobry ...u Tomka jak zwykle z przygodami, ważne, że dobrze się skończyło długo nagrzewaliście chałupę do temperatury dodatniej? Kasiu, jak przyjechaliśmy w piątek 0 20 na dworze było - 20, a w chałupie chyba tyleż samo. Zarza rozpoliliśmy kominek + 3 termowentylatory. Po jednym w łazience i jeden w kuchni około 22 jak udało mi sie podjechac było już tylko - 12. Rano było + 10 a wieczorem kiedy dowieziono nam wnuczka + 18, + 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.02.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 również życzę wszystkim udanego łykendu ten tydzień był ciężki bardzo należy się odpoczynek Współczuję Ci Anesko. Mróz, śnieg, a Ty musisz ganiać po dworze. Zaraz jadę do chałupy po trzeba ją przygotować do kolejnego zimowego snu. Kiedy odjeżdżaliśmy nie było na to czasu. Trzeba spuścić wodę z rur i wyłączyć ogrzewanie podłogowe. A dodatkowy, nieplanowany wcześniej weekend w chałupie bardzo miła rzecz. Bolące kolano można będzie wygrzać. Spadło podobno trochę śniegu. Zasp chyba nie powinno być. Jutro w nocy ma być - 22 Pozdrawiam i do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.02.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 znowu wyjeżdżasz Tomku... miłej podróży śniegu nie spadło aż tak dużo, przynajmniej u nas zaledwie parę płatkow... chyba -22 to nie będzie, ale może tam u ciebie... mam nadzieję, że chałupa nie zdąrzyła się wychlodzić a co do ganiania po dworze - to nie jest takie złe, gdyby nie ta ogólnonarodowa nagonka teraz na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts