tomek1950 03.03.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Testowanie trwałości zawieszenia to najlepsze u mnie. Ostatnie 5 km przez las. Właśnie trwa wywózka drewna z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.03.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Koszmar mazurskich szos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.03.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Do tego dodać trzeba, jak w całej Polsce, pijanych kierowców, niesprawne samochody, bez przeglądów, bez ubezpieczenia. Ale nie narzekajmy. Mazury są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeziorka 03.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam Was ooooo, przygotowania do zjazdu baaardzo zaawansowane. Podziwiam szczerze Wasze zaangazowanie. Mnie niestety nie bedzie, bo: mam swieto osobiste, a ponadto bede siedziec w samolocie do Grecji.... Tak, ruszamy na tydzien tanim przewoznikem, w dodatku z Katowic (pobudka w sobote cos ok. 5.30, brrrr). Pewnie za to mozna byloby wykonczyc kawalek chalupki, ale musze zaatankowac troche sil do dalszego wyrywania pieniedzy z zycia:-)) Tomku, dobrze, ze majstrow juz zaklepalam, bo przy Twoich referencjach wszyscy byliby caly czas zajeci P. Roman dziala dalej w temacie moich okien, a Twoj od wykonczeniowki konczy u Ciebie i prawdopodobnie zacznie u mnie. Jedziemy zaraz po swietach i ustawiamy roboty. Eeeeeh, tez mi sie marzy taka chalpka w sniegu, mroz, kominek itp. Tomku, w zaspy przyjedziesz konikiem do nas na grzane wino, co???? Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.03.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Stawiguda, Stawiguda... coś mi to mówi. Aneska, Tobie też? oj mówi mówi.... i to nie tylko z powodu okien..... Pasłęką jeszcze bliżej dolina Pasłęki jest przepiękna. robiłam kiedys takie badania wartosci kulturowych jej dorzecza i miałam okazję poznać te tereny od źródeł do granic powiatu olsztyńskiego. nie powiem po jakich strasznych bezdrożach jeździlam. w każdym razie to było gorsze niz testowanie trwałosci zawieszenia mojego samochodu Tomku, ale było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.03.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 witaj Jeziorka byłaś 3 min szybsza wyjazd do grecji??? słoneczko, cieplutko - juz ci zazdroszczę. miłego pobytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.03.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Cześć w piatek, Jeziorka naładuj akumulatory, dobra pora na zwiedzanie Grecji, udanego urlopu oj mówi mówi.... i to nie tylko z powodu okien..... Aneska, co wydarzyło się w Stawigudzie? Dolinę Pasłęki podziwiam z okien samochodu . Kajaczek i Pasłęka -marzenie ściętej głowy, kondycja już nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.03.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 dzień dobry słonecznie Kajaczek i Pasłęka -marzenie ściętej głowy, kondycja już nie ta dlaczego ściętej nurt ma wartki, do wioseł aż tak przykładac sie nie trzeba. no a poza tym, od czego sa mężowie kobitka z przodu, jako szlakowa, buzia i nogi do słońca, widoczki podziwia a z moją kondycją też nie najlepiej - praca za biurkiem nie sprzyja rozwojowi kultury fizycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.03.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Katja.... no co Ty? W Stawigudzie buduje siem Agana A co do Zjazdu...... to czlonkowie mojej ulubionej Grupy od serca.... choc nie cialem to bede obecny na imprezie o czym obecni uslysza Pozdro J Agana A w gminie Stawiguda gdzie i czy jest ta sama knajpa, w której dawali pyszne schabowe ( i seta zimnej wódy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.03.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A co do Zjazdu...... to czlonkowie mojej ulubionej Grupy od serca.... choc nie cialem to bede obecny na imprezie o czym obecni uslysza Pozdro J Brzmi tajemniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.03.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 ...sam siem zaciekawilem zem... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.03.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 no to czekamy do jutra O rany to już jutro, a ja w lesie Fryzjer, kosmetyczka, solarium Lecę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.03.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Jerzysio, masz na mysli te knajpę w samym srodku Stawigudy? Bo ta jeszcze jest.... i goloneczke w piwie niezłą tez podają (o reszcie przyjemności nie wspominając... ) Katju!! faktycznie musisz się pospieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.03.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Jeszcze nie poleciałam do tego solarium, bo mnie ta goloneczka w piwie zainteresowała i te tajemnicze nie wspomniane przyjemności Proszę o dokładniejsze namiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agana 04.03.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 W Stawigudzie (jedna z najbogatszych gmin w Polsce. Zdaje mi się, że to Zyta Gilowska swojego czasu uciekła ze Stawigudy, bo wójt "sprzedał" działki sąsiadujące z jej terenem i tym samym Zyta miałaby zasłonięty widok na jezioro) jest taka duża knajpa, "w samym centrum", ale tam nigdy nie byłam. Trochę dalej nad j. Pluszne jest "Złoty Strug" i tam to dopiero można zjeść: okonek, linek, a w sezonie sos z kurek (np. do tego schabowego ) i naleśniki z jagodami. Ale jestem głodna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.03.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Si, si ......... goloneczka, palce lizac a na rybki to trza w prawo nad jezioro, czy gdzie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agana 04.03.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Od tej knajpy w Stawigudzie cały czas prosto i do j. Pluszne (parę kilometrów dalej), bo to na prawo to j. Wulpińskie. Też jest tam fajna knajpa -"Galeria" (Dorotowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.03.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Agana, wszystko sie zgadza - ja tez sie glodna zrobiłam:D (szczególnie w temacie rybek, ktore latem często spożywałam przy okazji kąpieli w Plusznem). A Zyta ma dom na granicy gminy Stawiguda i Gietrzwałd (za Tomaszkowem). Katja, mam nadzieję, że może zorganizujemy jakis spływ, zakończymy go w Stawigudzie, obejrzymy okna i zjemy goleneczke zaprawiając ją seteczką lub dwiema a potem skontrolujemy budowę Agany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.03.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Jerzysiu, za knajpą w lewo, minąć Stawigudę i 7 km przez las.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.03.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Katja, nieprzytomna jestem - przecież kończąc w Stawigudzie musiałybyśmy płynąć pod prąd.... Lepiej zacząć takim pozytywnym akcentem jak golonka, bo potem długo może sie nie przytrafić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts