katja 13.02.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 ... ale musi siem chłopak oswajać, przy takiej sąsiadce to będzie codzienność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.02.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Sebastiano poskarż na babę, że jej kogut pieje zbyt wcześnie, a spacerujący po osiedlu drób stwarza zagrożenie zdrowotne. Ptasia grypa. i na dodatek zanieczyszcza chodniki. już ja coś wymyślę... swoją drogą - jej kilka psów chasa sobie luzem, obskakały i wystraszyły niedawno po raz kolejny dzieciaki mojej sąsiadki, więc poszła i postraszyła policją - i może się babie pomyliło z donosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.02.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 ... ale musi siem chłopak oswajać, przy takiej sąsiadce to będzie codzienność na szczęście parę domów od niej będę mieszkał - ale "przerażają" mnie tacy - jeszcze człowiek nie mieszka a już obrzydzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.02.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 biedna psina a Ty Sebastianie zdjęcia zrobił, a? a zrobił zrobił - zgrać musi i zmniejszyć na forum - no i Kasia musi coś tam popisać i jej wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.02.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Pewnie zrobił, ale poruszone bo ręce mu drżały. Z emocji po wizycie dzielnicowego eee tam - dzielnicowych to ja zjadam na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.02.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A na wsi to też się nazywa dzielnicowy??? Dobry wieczór. Też się rozchorowałam, więc zaraz idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.02.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 to jest dzielnicowy dojeżdżający z większej wsi - no ale mają tam jakiś posterunek to musi być znaczy dzielnicowy - a niech ma.... kuruj się Kofi i wygrzewaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.02.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Kofi, pod pierzynę i grzać się! Masz być zdrowa.Do mnie też w tym roku do "komturii" podjechał dzielnicowy. Przedstawił się, że jakby co, to mogę do niego zadzwonić. Wstawiłem nr do komórki. Oby się nigdy nie przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.02.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 dzień dobry zima nie odchodzi pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Myślałam, że dzielnice to są tylko w mieście, a na wsi to się jakoś inaczej nazywa. Np posterunkowy... Ale małe mam doświadczenie w byciu wieśniakiem i dzielnicowego, czy jak go tam zwał nie zdążyłam poznać. Ja nawet oficjalnie to tym wieśniakiem jeszcze nie jestem, bo urząd gminy za wcześnie zamykają i nie mam szans się tam udać. (No i pewnie wkrótce odwiedzi mnie dzielnicowy w towarzystwie komornika, bo jakieś zaległości podatkowe mi sie tworzą ). O pierzynce to tylko mogę pomarzyć. Cierpię w pracy w skrytości ducha, i wstydzę się ludziom pokazać, taka jestem dzisiaj "pociągająca"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeziorka 14.02.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 snieg cudownie pada, az by sie chcialo byc gdzie indziej, niz w biurze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.02.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ...no to wew sobotę kulig z ogniskiem robimy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.02.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 ...no to wew sobotę kulig z ogniskiem robimy J ... to chyba ostatni dzwonek, bo odwilż idzie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A śnieg sypie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 14.02.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 a u nas przestał padać, podobno idzie odwilż, czekam jak na zbawienie aż odmarznie ziemia, bo inaczej ogrzewania nie będzie, a przydałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Jak już zamieszkam u siebie to pierwszym niezbędnym do przeżycia nabytkiem będzie dobry sprzęt do odśnieżania. Inaczej sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 14.02.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 a co ja mam powiedzieć. W czwartek jadę na wieś, a tam już w połowie stycznia było 30cm śniegu i nie mogłem do siebie wjechać. Od tamtej pory napadało drugie tyle, a będę miał sporo do rozładowania... ... no i ma jeszcze dopadać, dlatego nic odgarniać nie będę , najwyżej co nieco ubijać. Ale, ale. Sanki - to jest to. 100m od drogi do domu, 5-6 kursów i jesteśmy w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Moja żona chciała by mieć parę koników - tarpanów. Łąki mamy ponad hektar, stajni nie potrzebują. Sanie można zrobić. Tomku, to jest rozwiązanie! Jeszcze na kuligu dla miastowych zarobić można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.02.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Katja ..śniegiem ma sypnąć jeszcze następnej nocy ( a ja wczoraj łopatować musiałem, bo dosypało ), na wsi to śnieg trzyma ( chyba żeby lać zaczęło ) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.02.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 ... to co z tym kuligiem? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts