Katarina Ols 01.03.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Zimno, śnieg zaczyna padać - zaczynam myśleć że tak będzie przez cały rok , powoli uzależniam się od internetu, dobrze że niedługo do pracy, tam też stresy ale innego rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 01.03.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Zimno, śnieg zaczyna padać - zaczynam myśleć że tak będzie przez cały rok , powoli uzależniam się od internetu, dobrze że niedługo do pracy, tam też stresy ale innego rodzaju żegnam grupę olsztyńską , Elbląg ma już teraz też swoich budowlanch . czasami was odwiedzę a jak u was pogoda ? w Berlinie cały dzień padał śnieg http://www.republika.pl/slawkowo/berlin.zima1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 02.03.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 dzień dobry grupo Olsztyńska chyba nie wszystkie marzanny utopione - na dworze sypie jakimś białym g.... i -5 miłej pracy kto pracuje (np. ja ), miłego urlopu kto urlopuje (np. Katarina ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 02.03.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Niech spływa. Dziś rano znów musiałem skrobać szyby w samochodzie witaj Tomku - dziś mamy powtórkę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.03.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 W Warszawie troszkę poniżej zera, czyli na ulicach posypanych solą chlapa, a z góry upłynniają zapasy śniegu. Nie tyle skrobanko, co zgarnianko. Brrrrrrrrrrr.Na lubelszczyźnie widziano pierwszego bociana. Co on biedak będzie jadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.03.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ...tak tylko troche postraszy i ma przestać ... chyba J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.03.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 dzień dobry, nic dodać nic ująć, nie chce sobie pójść precz ta zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 02.03.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 bo nikt nie utopił Marzanny, wobec tego mozna sobie utopić kogo sie chce - a kandydatów nie brakuje u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 W Warszawie znów zaczęło sypać śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 02.03.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 u mnie nie, jeszcze nie jak nastroje przed sobotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.03.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pani Prezez melduję : - wew piąteczek nastroje baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo miłe J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 03.03.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam, słońce świeci może być miły dzień, za chwilkę jedziemy na budowę i oczekuję samych dobrych wieści, po za tym zastanawiam sie jakież to atrakcje czekają nas na jutrzejszym spotkaniu ; czy ciepło jest w piwnicach Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 03.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 cieszem się, że nastroje dopisujom Katarina, jak mnie pamięć nie myli, zimno nie było. Męża zapytałam, odpowiedział: normalnie. Najlepiej na cebulkę sie ubrać, bo emocje, konkursy, wybory miss itp. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 03.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 dzień dobryyy w końcu weekendzik - jak ja kocham weekendziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.03.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 cieszem się, że nastroje dopisujom Katarina, jak mnie pamięć nie myli, zimno nie było. Męża zapytałam, odpowiedział: normalnie. Najlepiej na cebulkę sie ubrać, bo emocje, konkursy, wybory miss itp. Do jutra wbory miss?? łorany.... ale udział nie jest obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 03.03.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 obowiazkowy obowiązkowy - żadna się nie będzie wymigiwać czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 03.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale ja u fryzjera nie bywszy... o kosmetyczce nie mówiąc i innych takich tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 03.03.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ja to sobie myślę, że jak kobieta jest ładna to sama się obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 03.03.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a ja nic sobie nowego nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Niewidzieliśmy Cię w starym, więc będzie jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts