tomek1950 08.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 O tym służeniu... książkę napisać, ale tylko dla dorosłych A z Mazur dziś same miłe wiadomości. Zabawie się we wróźkę, w końcu żona psycholog. WIELKANOCNE ŚNIADANIE U SIEBIE. I tego Wam życzę. A jeśli nie, to trochę później, kolacja przy świecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 08.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 fajnie, że Wielkanoc macie u siebie my z Katariną postanowiliśmy, że nawet jak się nie wprowadzimy to pojedziemy złożyć sobie życzenia na parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Może dojedziemy. O ile śnieg stopnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 08.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 nie - no do świąt to byłaby już przesada jakby nie stopniał aczkolwiek patrząc po tym co się działo przez ostatnie miesiące... ech - nie będę krakał zmykam poczytać i do wyra dobrej nocy Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Dobranoc Sebastianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.03.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 hieloł Witam ćwiartkowo i MD4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.03.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dzień dobry! (Myślałam, że będę pierwsza dzisiaj, ale nie udało się). Tak sobie poczytałam wieczorną rozmowę Tomka z Sebastianem i pomyślałam sobie, że widać, że nie tu urodzeni. Chłopaki, na północy zima w kwietniu to prawie normalka. Zwykle jeździliśmy na Wielkanoc do Słubic i bardzo to lubiłam, bo wyjeżdżaliśmy zimą, przyjeżdżaliśmy na wiosnę, a wracaliśmy znowu niestety do zimy. W Olsztynie śnieg, a w Słubicach - bratki na klombach. Dzisiaj tylko -11 Najwyżej jeszcze z miesiąc, co Tomku, do września nie wiem co się wydarzy, czy zamierzasz osiąść na Mazurach już na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Kofi, w zeszłym roku powstała "nowa świecka tradycja" wrześniowe spotkanie u komtura grupy olsztyńskiej. Dlatego pytam. Jeśli chodzi o moje zamieszkanie to jeszcze chyba nie w tym roku. Do emerytury zostało kilka lat. Byćmoże zamieszka tam już żona, ale to na razie nic pewnego. Ja bym dojeżdżał, lub kolejny raz zmienię zawód. Mazurskie zimy znam i mnie nie przerażają, ale wiosna jest taka piękna. A po drugie lubię ciepełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Czyżbym mogła czuć się zaproszona? Co do klimatu: "Olsztyn kocham, moją małą Amerykę" (że tak powiem Czerwonym Tulipanem) i ten klimat też jakoś pokochałam. Chociaż odgrażam się, że na emeryturze, to ja się przeprowadzę do Rabki... Jak spłacę ten dom, tzn. po 70-tce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 09.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dzień dobry! (Myślałam, że będę pierwsza dzisiaj, ale nie udało się). Tak sobie poczytałam wieczorną rozmowę Tomka z Sebastianem i pomyślałam sobie, że widać, że nie tu urodzeni. Chłopaki, na północy zima w kwietniu to prawie normalka. Zwykle jeździliśmy na Wielkanoc do Słubic i bardzo to lubiłam, bo wyjeżdżaliśmy zimą, przyjeżdżaliśmy na wiosnę, a wracaliśmy znowu niestety do zimy. W Olsztynie śnieg, a w Słubicach - bratki na klombach. Dzisiaj tylko -11 Najwyżej jeszcze z miesiąc, co Tomku, do września nie wiem co się wydarzy, czy zamierzasz osiąść na Mazurach już na stałe? Witaj Kofi ano urodzony w Słubicach, 100 lat tam mieszkał z małą przerwą - to i brakuje tamtego klimatu, króciutkiej zimy, wczesnych ociepleń i takich tam... Tutaj pogoda zimowa przeszkadza mi generalnie tylko pod jednym katem - opoznienia budowlane....zwlaszcza jesli chodzi o kopanie w ziemi... Aczkolwiek nie zaprzecze, ze powinna byc krotsza i zdecydowanie mniej mrozna To twoja druga polowka jest ze Słubic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Moja druga połówka. ale mieszkał tam z przerwami na szkołę średnią i studia. Tyle, że wszystko raczej w tej cieplejszej części kraju. Do tej pory nie może przeżyć, że jeszcze nic nie wygląga spod śniegu. Chociaż w naszym ogródku, to niestety wyjrzą tylko śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 dzień dobry śniegu ubywa, on chyba paruje, bo jakby się topił, to byłoby mokro, a nie jest ... ale odkrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 09.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 dzien dobry Katju - ja to chyba sobie miotacz ognia kupie i sam pojde topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 ... tylko tej swojej pięknej chałupy nie stop przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 09.03.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 tia - to może lepiej wysadzić albo co ten wykop jutro o 12 mają przywieźć zbiornik więc chociaż już tyle będzie a nasz człowieczek z GASPOLu pocieszył, że najpierw mogą zrobić instalację wewnątrz a jak odpuści i wykopiemy to przyłączą zewnątrz... zawsze to jakieś pocieszenie - ale z przeprowadzki w kwietniu to raczej nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Sebastianie, do kwietnia to jeszcze trochę zostało. Zdążycie. Bądźcie dobrej myśli. Trzymam kciuki, a moze przy okazji pobytu w Olsztynie zwizytuję Waszą budowę. Tylko proszę tę wiadomość trzymać w tajemnicy. Wróg nie śpi Trzeba być czujnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 .... i wystawić czujki na rogach J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 10.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Sebastianie, do kwietnia to jeszcze trochę zostało. Zdążycie. Bądźcie dobrej myśli. Trzymam kciuki, a moze przy okazji pobytu w Olsztynie zwizytuję Waszą budowę. Tylko proszę tę wiadomość trzymać w tajemnicy. Wróg nie śpi Trzeba być czujnym. spoko Tomku - wpadaj - nikomu nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.03.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 dzień dobry ciepłego i słonecznego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 jak jeszcze ktoś nie zagłosował, to proszę tu jest link: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66237 Sebastianie gratuluję słusznego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts