tomek1950 06.03.2005 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Fajnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.03.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Witajcie, Tomek ujął to krótko. Ja dodam, ze było jeszcze miło, sympatycznie i wesoło Niewątpliwą atrakcją było wejście naszego komtura na salę . Otóż lekko spóźniony wparadował w białej pelerynie z czarnym krzyżem, wg pomysłu Aneski. Pod strojem wierzchnim, również białe wdzianko z czarnym krzyżem. Mówie Wam, strój był super. Było piwo, smaczne jedzonko. Tekściki Jerzysia czytał sam Komtur krzyżacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.03.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 TOMKU!!!!!! jestem pod wrażeniem (jak mawiał wielki brat), mam nadzieję, że nie zniszczyłeś żonie świątecznego obrusu? Załuję, że mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 To był biały ręcznik, ale frote. Gruby, ciężki i ciągnął mnie w tył Matka jednego z dzieci mówiła mi, ze kiedy się pojawiłem na sali przybiegło do niej z sensacyjną wiadomością: "Mama jest prawdziwy Krzyżak!" To było wejście. Krzyże zrobione były z czarnej taśmy izolacyjnej. Dzięki za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.03.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 czyli zaznałeś jakie katusze przeżywali rycerze krzyżowi dźwigając swoje płaszcze... i ta odwaga no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.03.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Tomek ..to Ciebie wrobili w czytanie moich wypocin Wspólczuje Pozdro J ..no przeca zem mówil zem bedem uczestniczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Jerzysiu, już w szkole średniej na lekcjach historii byłem etatowym lektorem. Widać jest to mi pisane A że Twoje "wypociny" napisane były dowcipnie i z nerwem to czytało się przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.03.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Znaczy siem zem my w grupie choc w podlej ilosci jestemy to jakosciom bijem reszte na glowe I tak trzymiem, i jak powolac to nie PD na wybory, ale Olsztyn Wiwat ( OW ) Pozdro J Krzyzaki Wiwat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Jestem za, a nawet przeciw Krzyżaki "górom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Nawet warszawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 ominęły mnie "tekściki" Jerzysia uchylcie choc rombka (żeby nie powiedziec płaszcza krzyżackiego) tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Anesko, to trzeba poprosić Jerzysia - autora. Wprawdzie czytałem osobiście przed licznie zgromadzoną publicznością, ale nazwisk i nagród wszystkich nie pomnę. Platynowe grabki, platynowa lornetka, kurs komputerowy dla admina, wczasy z własnym dojazdem i wyżywieniem... Jerzysiu, prosimy o tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.03.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 teraz to juz mnie do gruntu zaciekawiłeś.... Jerzysiu, choć małą próbkę pliiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Jerzysiu Bo będę głosował na Klewki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.03.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 ja wiem, ze ciekawość to pierwszy stopień do piekła.... ale DLACZEGO NA KLEWKI????????????? Katju! pooooomoooooocyyyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.03.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Oto tekst : Witam serdecznie wszystkich uczestników tegorocznego spotkania :FORUM MURATORUM 2005 W imieniu Tajnej i Niezawisłej Rady Uczestników Forum ( jest tak tajna, że sam nawet nie wiem, kto do niej należy ) ................ po stronniczych, burzliwych i utajnionych obradach przyznajemy następujące nagrody.I tak : 1. W kategorii : „Piszesz, piszesz a i tak tego nikt nie czyta” za prace herkulesowe dla całej rzeszy piszących bezimiennych współpracowników przyznajemy - „platynowe tabliczki imienne” 2. W kategorii : „Budowle kamienne” za ciężką prace w kamieniołomach „platynowe młoty” dla Iwony Suchockiej i Tomasza Świętosławskiego 3. W kategorii : „Walt Disney presents” dwie równorzędne nagrody ; 1. za szaty dla Henryka Gostyńskiego - „platynowa igła i nici”2. za kolorowanki dla Agnieszki i Marka Sternickich - „platynowy laptok” 4. W kategorii : „Zrobić to na wczoraj” za pracę zespołowądla ; Jerzego Dumnickiego, Marii Gadomskiej, Aleksandra Hoffmana, Joanny Jankowskiej, Piotra Laskowskiego, Małgorzaty Majkowskiej, Radosława Murata, Magdaleny Niezabitowskiej, Annie Okołowskiej, Iwonie Sysik i Annie Wojciechowskiejprzyznajemy - „platynowe długopisy” 5. W kategorii : „Jak opublikuje to Im w pięty pójdzie!” za nieustępliwość w poszukiwaniu tematów „platynowy nos” dla Andrzeja Paplińskiego 6. W kategorii :„MSWiA”za wytrwałe wyjaśnianie niuansów prawa, którego nie rozumieją nawet jego twórcydla Agnieszki Szajkowskiej - „platynowa toga” 7. W kategorii: „Ogrody Semiramidy” za ustawiczne przypominanie, że dom to nie tylko budynek Elżbiecie Borkowskiej - Gorączko przyznajemy „platynowe grabki” 8. A teraz czas na kategorie szczególnie mi bliską : „Dlaczego z tej rury nie leci woda?” za łopatologię stosowaną „platynowy klucz nastawny” dla ........ Małgorzaty Drobnik 9. W kategorii: „Rany co to za gargamel !!?” za wieczne poszukiwanie idealnego budynku „platynowa lornetka” trafia do Anny Wrońskiej 10. W kategorii: „Bez nas to wszystko się zawali” za sklejanie wszystkiego dla Agnieszki Janiszewskiej i Magdaleny Czerwińskiej „platynowe tubki na klej” 11. W kategorii : „Buduj, buduj a garb Ci sam wyrośnie” za prostowanie ścian, które są stawiane na oko „platynowa poziomnica vel waserwaga” dla Ewy Trusewicz 12. W kategorii : „Terminarz” za ustawiczne gonienie czasu „platynowy kalendarzyk” Bożenie Szymanowskiej 13. W kategorii : „Gry hazardowe” za kamienną twarz pokerzysty potrzebną przy prowadzeniu firmy Anna Kamińska otrzymuje „platynową talię kart” Ponad to Rada przyznała 2 wyróżnienia : 1. W kategorii: „Reklama” Biały Miś z podgrzewaczem gazowym nagroda - darmowy tydzień w Arktyce ( z własnym dojazdem i wyżywieniem ) 2. W kategorii: „Takie cudaaaaa !” tej pani co to jak admin pojechał na narty, to w serwerze wszystko pokiełbasiła - darmowe lekcje nauki obsługi serwera, ufundowane przez administratora. Wszystkie nagrody i wyróżnienia są nagrodami wirtualnymi, a laureaci mają nieograniczone prawa do ich użytkowania.W imieniu Tajnej i Niezawisłej Rady Uczestników Forum JerzysioW -wa 05 marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 07.03.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Jerzysiu!!!! Niniejszym w imieniu grupy (mam nadzieję że grupa sie ze mną zgodzi) przyznaję Ci: 1. platynową tabliczkę (glinianą przeciez nie uchodzi) 2. platynowy rylec 3. jedwabny sznureczek odpowiedniej długości (żedyś rylec do tabliczki przyczepił coby nie zginął i w razie potrzeby mógł swoim słowem pisanem nas wesprzeć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.03.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.03.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Zapomnialem napisac coby tekst czytac majac pod reka stopke redakcyjna Muratora J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts