katja 20.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 przykro mi, jakieś dobre firmy, czy co? Dagbuilder, szukaj dalej, nie rzucaj się, wszystkie już obleciałaś na trasie Olsztyn - Stawiguda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 20.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ..........raczej na trasie budowy znajomych i znajomkówna razie skupiam się na fachurach których dzieła mogę popodziwiać naoczniechyba muszę obrać inną taktykę i urządzić casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 20.03.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Dzień dobry ..........jutro to ja się chyba rzucę z mostu zamiast tej Marzanny..... wszystkie ekipy których namiary dostałam mają już zajęte terminy ....nawet na dwa lata w przód (( W takim razie to chyba dobre ekipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.03.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Melduję sie po powrocie z komturii i wizyty w Olsztynie. Fajnie było Jerzysiu, byłem w Olsztynie nie tylko pół, ale całe 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.03.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzień dobry To której nadejdzie (a może już "nadejszła wiekopomna chwila") wiosna? Prognozy dzisiaj mało optymistyczne, ale rachunek za gaz niższy... I jak tam Olsztyn Tomku? Nie "do twarzy" mu w błocku i roztopach, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Melduję sie po powrocie z komturii i wizyty w Olsztynie. Fajnie było Jerzysiu, byłem w Olsztynie nie tylko pół, ale całe 4 godziny Tomku, duzo śniegu w komturii? dzień dobry WIOSNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzień doby jaka wiosna.......... kiedy nowy śnieżek ozdabia widoczek z mego okna i zimno że brrrrrr to koszmar a nie wosna JA CHCE SŁONECZKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tomek ....no to Ci zazdraszczam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.03.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Melduję sie po powrocie z komturii i wizyty w Olsztynie. Fajnie było Jerzysiu, byłem w Olsztynie nie tylko pół, ale całe 4 godziny cieszę się Tomku, że moglismy cię gościć ale szkoda, że tylko podczas tak krótkiego postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.03.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ... no to teraz rozumiem stwierdzenie Tomka: "Fajnie było " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 21.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Ja też się załapałam na trochę tego "fajnego" i fajny śnieg nam poprószył tej wiosny, to jakaś kara? Kajta jaki kolor okiennic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.03.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 hmm, czyli spotkanie na szczycie grupy olsztyńskiej Katarina, kolor okiennic to rozjaśniony teak, na razie pomalowane dwa razy Sadolinem ekstra. Jutro planujemy je machnąć jeszcze raz, malujemy u mamy na strychu Pozdrowienia dla Sebastiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 21.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 a ten sadolin to był do stosowania wewnątrz, czy na zewnątrz i czy mocno śmierdziało pytam bo chcemy kupić drzwi wewnętrzne z surowego drewna i czymś je pomalować, najlepiej najmniej toksycznym, kiedyś odnawiałam stół i krzesła lakierobejcą, zapach był nie do wytrzymania, ale robiłam to w sypialni w lecie, drzwi zamkniete, okno otwarte cały czas i właściwie nie było problemu, a teraz nie wiem czy zdążymy pomalować przed przeprowadzką. Podoba mi się lakierobejca bo daje ładny połyski kolor, ale nasz kierownik polecił nam właśnie sadolin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Melduję sie po powrocie z komturii i wizyty w Olsztynie. Fajnie było Jerzysiu, byłem w Olsztynie nie tylko pół, ale całe 4 godziny Tomku, duzo śniegu w komturii? dzień dobry WIOSNA! Śniegu dużo. Na długo wystarczy Ostatnie 4 km, od szosy do komturii pokonywałem na I biegu i jechałem ponad pół godziny. W sobote była odwilż i błota śniegowego ze 20 cm. Samochód jechał jak chciał. Pod górkę - tragedia. Nie założyłem łańcuchów, a trzeba było. Na polach śniegu ponad pół m. Niektóre zaspy grubo ponad dwa. Zaparkowałem na drodze, bo o wjechaniu do siebi nie było mowy. Na dachu zwały śniegu, na mojej drodze - po kolana. Dziś byłem w Poznaniu. Nie lubie pociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 W Poznaniu wiosna 0 śniegu. Jak oni to robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 21.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 sama sobie odpowiedziałam-jak okiennice to przecież do stosowania na zewnątrz to przez ten ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 a ten sadolin to był do stosowania wewnątrz, czy na zewnątrz i czy mocno śmierdziało pytam bo chcemy kupić drzwi wewnętrzne z surowego drewna i czymś je pomalować, najlepiej najmniej toksycznym, kiedyś odnawiałam stół i krzesła lakierobejcą, zapach był nie do wytrzymania, ale robiłam to w sypialni w lecie, drzwi zamkniete, okno otwarte cały czas i właściwie nie było problemu, a teraz nie wiem czy zdążymy pomalować przed przeprowadzką. Podoba mi się lakierobejca bo daje ładny połyski kolor, ale nasz kierownik polecił nam właśnie sadolin To ten http://www.sadolin.pl/extra.html, nie śmierdzi, malowaliśmy w pomieszczeniu i bez problemu. Jest tyle lakierobejc, że trudno wybrać, z tej jestem zadowolona, daje właśnie lekki ładny połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Dzień dobry grupo olsztyńska! Już po południu, a Wy jeszcze śpicie? A może tak pilnie pracujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 dzień dobry, dzień dobry ostatnio rzeczywiście coś długo śpimy wiosenne osłabienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 22.03.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Dzień dobry ..........jutro to ja się chyba rzucę z mostu zamiast tej Marzanny..... wszystkie ekipy których namiary dostałam mają już zajęte terminy ....nawet na dwa lata w przód (( Jeśli nadal szukasz, daj znać Pzdr Darp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts