Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduję sie po powrocie z komturii i wizyty w Olsztynie. Fajnie było :D

Jerzysiu, byłem w Olsztynie nie tylko pół, ale całe 4 godziny :D

a ten sadolin to był do stosowania wewnątrz, czy na zewnątrz i czy mocno śmierdziało :o

pytam bo chcemy kupić drzwi wewnętrzne z surowego drewna i czymś je pomalować, najlepiej najmniej toksycznym, kiedyś odnawiałam stół i krzesła lakierobejcą, zapach był nie do wytrzymania, ale robiłam to w sypialni w lecie, drzwi zamkniete, okno otwarte cały czas i właściwie nie było problemu, a teraz nie wiem czy zdążymy pomalować przed przeprowadzką. Podoba mi się lakierobejca bo daje ładny połyski kolor, ale nasz kierownik polecił nam właśnie sadolin

Melduję sie po powrocie z komturii i wizyty w Olsztynie. Fajnie było :D

Jerzysiu, byłem w Olsztynie nie tylko pół, ale całe 4 godziny :D

Tomku, duzo śniegu w komturii?

dzień dobry

WIOSNA! :D :o :roll: :-?

Śniegu dużo. Na długo wystarczy :evil:

Ostatnie 4 km, od szosy do komturii pokonywałem na I biegu i jechałem ponad pół godziny. W sobote była odwilż i błota śniegowego ze 20 cm. Samochód jechał jak chciał. Pod górkę - tragedia. Nie założyłem łańcuchów, a trzeba było. Na polach śniegu ponad pół m. Niektóre zaspy grubo ponad dwa. Zaparkowałem na drodze, bo o wjechaniu do siebi nie było mowy. Na dachu zwały śniegu, na mojej drodze - po kolana.

Dziś byłem w Poznaniu. Nie lubie pociągu. :evil:

a ten sadolin to był do stosowania wewnątrz, czy na zewnątrz i czy mocno śmierdziało :o

pytam bo chcemy kupić drzwi wewnętrzne z surowego drewna i czymś je pomalować, najlepiej najmniej toksycznym, kiedyś odnawiałam stół i krzesła lakierobejcą, zapach był nie do wytrzymania, ale robiłam to w sypialni w lecie, drzwi zamkniete, okno otwarte cały czas i właściwie nie było problemu, a teraz nie wiem czy zdążymy pomalować przed przeprowadzką. Podoba mi się lakierobejca bo daje ładny połyski kolor, ale nasz kierownik polecił nam właśnie sadolin

To ten http://www.sadolin.pl/extra.html, nie śmierdzi, malowaliśmy w pomieszczeniu i bez problemu.

Jest tyle lakierobejc, że trudno wybrać, z tej jestem zadowolona, daje właśnie lekki ładny połysk.