Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

kurdę - może coś bliżej jednak?..... :-?

przecież tak długo to można p.....dostać

Małe szanse w mojej specjalności. Między 360 km i 320 różnica niewielka.

A oddział ma być w Warszawie.

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Sławku. Sądzę, że ktoś z Olsztyna Ci doradzi. Ja jestem, podobnie jak znaczna część grupy Mazurem z doskoku :D

Leszku, praca będzie w większości w Warszawie, czytaj na wyjazdach. Znam to. Przerabiałem jako młody człowiek pracując w service. W tym czasie byłem częstym i ... długotrwałym gosciem na Śląsku. Teraz, dzieci dorosłe, samodzielne. Przypomną się młode lata. :D

Leszku, praca będzie w większości w Warszawie, czytaj na wyjazdach. Znam to. Przerabiałem jako młody człowiek pracując w service. W tym czasie byłem częstym i ... długotrwałym gosciem na Śląsku. Teraz, dzieci dorosłe, samodzielne. Przypomną się młode lata. :D

Witaj Tomku,

Własnie czytałam z przerażeniem czytałam o Twoich przyszłych dojazdach. Jesteś Wielki, że tak spokojnie do tego podchodzisz... :D

Edziu, uwielbiam jeździć. Długie trasy mnie nie przerażają. :D Warszawa - Petersburg, Warszawa - Berno, Warszawa - Florencja. A dojazdy do firmy bedą pewnie tylko kilka razy w miesiącu.

Czyli jak Leszek napisał bedę dojeżdżał zostając w domu. :D

Witam grupę Olsztynską Jestem nowym forumowiczem i szukam solidnej i niedrogiej ekipy do wybudowania domu w Nikielkowie k/Olsztyna domek jest mały i prosty w budowie /116 użytkowej i 15o całkowitej z garażem/Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam Sławek

:D

Witaj Sławku :D

Oj ciepło, czuć juz wiosnę, u nas +17

Mam nadzieję, że w piatek nie będzie gorzej, bo otwieramy sezon na Mazurach :D

Przeczytałem. Nietety takich mamy "fachowców" :evil:

Trzymaj się Kasiu

Bry wieczór wszystkim

Wiosny jak nie było to nie było, ale jak sie pojawiła to wejście miała mocne, nawet słońce zaćmiło :D

Ja w związku z nadejściem wiosny lansuję modę na trendy butki - kaloszki we wściekle zielonym kolorze ( to zamiast trawy, której nie mamy :( )

Katarino, widok z Waszego ( jeszcze ) okna jest nam dziwnie znajomy, czyżbyśmy byli do niedawna sąsiadami :o