Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Obawiam się, że mogę nie mieć czasu :evil: A po drugie trzon był zaplanowany do wykonania w... 2004 r. :oops:

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wielkiego wyboru nie mam jeśli chodzi o usytuowanie pieca. Będzie po lewej stronie od wejścia do kuchni, po drugiej stronie ściany jest kominek. Ograniczeniem jest komin. Mam jeden wolny kanał. W Domu Letnim był opis takiej zwykłej kuchni węglowej z piecem chlebowym. Czasu mi nie starczy by go wybudować i obawiam się trochę czy dam radę. Znaczy się, czy dam radę przekonać Majkę by mi dała go wybudować samemu. :wink: :D

Podpisuję się pod tym co napisała Katja wszystkimi kończynami :wink:

"Niech moc będzie z Wami" i da Wam siłę do sprzątania. :D

Rozmawiałem dziś w sprawie budowy pieca, ale niestety facet się nie podejmie. Zakaszę rękawy i zrobię sam. Bez łaski. Taniej wyjdzie, a jak wyjdzie źle to będę miał pretensje tylko do siebie. Nie święci... piece lepią :wink: :D

A wiesz Jerzysiu ile w trakcie murowania, przy obmyślaniu koncepcji i rozwiązań można piwa......... Może chcesz się wyuczyć nowego zawodu? W zespole raźniej :D

Rozmawiałem dziś w sprawie budowy pieca, ale niestety facet się nie podejmie. Zakaszę rękawy i zrobię sam. Bez łaski. Taniej wyjdzie, a jak wyjdzie źle to będę miał pretensje tylko do siebie. Nie święci... piece lepią :wink: :D

ma facet dużo roboty, a taki piec to ho ho :roll:

Moze napisz do Foresta-Natury albo Darka B

Witam szanowne gronko :)

U mnie słoneczko na horyzoncie powoli dochodzę do końca najważniejszej decyzji......... komu zawierzyć budowanie :)

Dziś zrobiłam dwie wielkie rzeczy załątwiłam prad na budowę i kupiłam spraya w celu naznaczenia drzew do uśmiercenia Czyli wszystko idzie całą parą

Aneska pozwoliłam sobie wysłać pytanko na priv

Dzieki bardzo za miłe powitanie w silnej olsztyńskiej grupie!!!!!!!!!

Dzisiaj własnie wróciliśmy z owocnego weekendu gdzie udało nam sie zakupić

kilka łopat i taczki oczywiscie bardzo dobre i w okazyjnej cenie :roll: :roll:

No i czekamy z utesknieniem na naszą POLSKĄ wiosne!!!!!!!!!!!!!!!!

Adam i Kasiunia widzę że razem startujemy Napisz coś więcej :)

pozdrawiam

wychylają, wychylają, najładniej bazylia, cząber długi cienki, majeranek i tymianek drobinki, wczoraj je poprzerywałam pincetą. Nie będę pikowała, bo bym przy tym osiwiała chyba :roll:

chyba racja, najwyżej jeszcze rak przerwiesz, jak podrosną :-? :D

a ja jednak zdecyduję się na kupne sadzonki :roll:

bo jak dotąd zdążyłam posiać nasturcję (uwielbiam jej zapach, a może uda mi się zebrać słoiczek na kapary), jakiś dzwonkowate (co by się pięknie zwieszały z balkonu) i bratki (pewnie zakwitną dopiero na drugi rok, bo to z własnoręcznie zebranych ziarenek, ale trudno)