Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duża przyczepka. Dwa i pół m długa, z wysoką plandeką, wyładowana po brzegi. Zlikwidowała się :evil: firma w której pracowałem ostatnie 19 lat :evil: Została duża lodówka 2 m wysoka w niezłym stanie i pięć szafek przy pomocy których chcę sobie "umeblować" przyszły warsztat w chlewiku. Mam nadzieję, że lodówka dojedzie i ruszy.

Jerzysiu, a wiesz ile do tej lodówki wejdzie "Tata fruitów" czyli soku chmielowego? :D

Ruszam jutro rano.

Duża przyczepka. Dwa i pół m długa, z wysoką plandeką, wyładowana po brzegi. Zlikwidowała się :evil: firma w której pracowałem ostatnie 19 lat :evil: Została duża lodówka 2 m wysoka w niezłym stanie i pięć szafek przy pomocy których chcę sobie "umeblować" przyszły warsztat w chlewiku. Mam nadzieję, że lodówka dojedzie i ruszy.

Jerzysiu, a wiesz ile do tej lodówki wejdzie "Tata fruitów" czyli soku chmielowego? :D

Ruszam jutro rano.

chociaż nie łatwo będzie wynieść tę lodówkę :D

Tomku, szerokiej drogi

Lodówka już na przyczepie najemnymi "ręcami". Rozładunek, ja z synem. Nie wiem, czy leżą na Mazurach jeszcze resztki śniegu, czy jest błoto, czy uda się dojechać pod chałupę czy nosić trzeba będzie wszystko wszystko od drogi.

To już za tydzień święta...

Będzie można odpocząć i nie pędzić.

Miłego weekendu :D

Wróciłem. Lodówka dojechała wprawdzie, ale nie ruszy. :evil: :evil: W drodze obluzował się agregat i pękła jedna rurka :evil: Jestem wściekły. Nie wiem, czy magik może to naprawić, uzupełniając olej który się wylał i czynnik chłodniczy R134a, czy trzeba będzie wymienić agregat.

A na Mazurach śniegu praktycznie zero, żurawie drą się w niebogłosy :D

bociany poprawiają gniazda. WIOSNA na całego. :D