Jerzysio 07.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ...nooooooooooooooooooooooooooooooooooo i bardzo dobrze !!! i miłego wypoczynku przy wiosennych porządkach J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.04.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 i ja życzę wszystkim miłego odpoczywania i sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.04.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ...ja to najchętniej to będę sprzątał kapselki ze stołu .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.04.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Duża przyczepka. Dwa i pół m długa, z wysoką plandeką, wyładowana po brzegi. Zlikwidowała się firma w której pracowałem ostatnie 19 lat Została duża lodówka 2 m wysoka w niezłym stanie i pięć szafek przy pomocy których chcę sobie "umeblować" przyszły warsztat w chlewiku. Mam nadzieję, że lodówka dojedzie i ruszy. Jerzysiu, a wiesz ile do tej lodówki wejdzie "Tata fruitów" czyli soku chmielowego? Ruszam jutro rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.04.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ...ja to najchętniej to będę sprzątał kapselki ze stołu .... J kapselkami to sie kiedyś w Wyścig Pokoju grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.04.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Duża przyczepka. Dwa i pół m długa, z wysoką plandeką, wyładowana po brzegi. Zlikwidowała się firma w której pracowałem ostatnie 19 lat Została duża lodówka 2 m wysoka w niezłym stanie i pięć szafek przy pomocy których chcę sobie "umeblować" przyszły warsztat w chlewiku. Mam nadzieję, że lodówka dojedzie i ruszy. Jerzysiu, a wiesz ile do tej lodówki wejdzie "Tata fruitów" czyli soku chmielowego? Ruszam jutro rano. chociaż nie łatwo będzie wynieść tę lodówkę Tomku, szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.04.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Lodówka już na przyczepie najemnymi "ręcami". Rozładunek, ja z synem. Nie wiem, czy leżą na Mazurach jeszcze resztki śniegu, czy jest błoto, czy uda się dojechać pod chałupę czy nosić trzeba będzie wszystko wszystko od drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 07.04.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Tomku życzę przyjemnego wekendu z meblowaniem i wszystkim innym również, za tydzień święta więc żeby poczuć klimat kupiłam dzisiaj nowy koszyczek do święconki i palemkę i owieczki na szpikulcu do doniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.04.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 To już za tydzień święta... Będzie można odpocząć i nie pędzić. Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 I Wam wszystkim miłego odpoczynku ...... aaaaaaaaaaaaaaaa i Tomek po włączeniu lodówki koniecznie na próbę wrzuć parę buteleczek do środeczka, coby potem elektrolity w organiźmie uzupełnić .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.04.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 To już za tydzień święta... Będzie można odpocząć i nie pędzić. Miłego weekendu ciekawe, co Tomek chce pędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 To już za tydzień święta... Będzie można odpocząć i nie pędzić. Miłego weekendu ciekawe, co Tomek chce pędzić chyba Komturówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.04.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ...wew tim chlewiku, co to te szafki ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ...wew tim chlewiku, co to te szafki ... J 25 kroków na wschód i 2 stopy w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.04.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 ...a potiem jeszcze ze 2 wiorsty lasami ....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.04.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam grupę Czytałam na tym wątku ...że ktoś zastanawiał się którego kominkarza z poleconych zatrudnić ....pamiętam jeszcze że było coś o Tarnawie....i nie mogę się do tego przekopać Czy ten kominkarz zrobiłby projekt rozprowadzenie ciepła Mogę namiarki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.04.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Dagbuilder, poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Wróciłem. Lodówka dojechała wprawdzie, ale nie ruszy. W drodze obluzował się agregat i pękła jedna rurka Jestem wściekły. Nie wiem, czy magik może to naprawić, uzupełniając olej który się wylał i czynnik chłodniczy R134a, czy trzeba będzie wymienić agregat. A na Mazurach śniegu praktycznie zero, żurawie drą się w niebogłosy bociany poprawiają gniazda. WIOSNA na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.04.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ...no to szczerze wspólczuje, człowiek targa coś przez 1/2 Polski i kicha Aaaaaa widoku bocianów to zazdraszczam ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.04.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 dzień dobry Tomku, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts