Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

dzień dobry

faktycznie z ekipami kicha...

Kofi, jeśli chodzi o ogrodzenie, to proponuję żebys napisała na priva do Sebastiano. On zdaje się kogoś wyhaczył, a ponieważ na razie sam ogrodzenia nie stawia, to może facet ma wolne siły przerobowe... :roll:

Krisker, rozejrzę się za ekipą (ekipami), ale nic nie obiecuję - sezon budowlany w pełni 8) . ludzie rezerwowali sobie ekipy na wiosnę, jeszcze jesienią zeszłego roku, albo i wcześniej. jakby co dam znać na priva

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

faktycznie z ekipami kicha...

Krisker, rozejrzę się za ekipą (ekipami), ale nic nie obiecuję - sezon budowlany w pełni 8) . ludzie rezerwowali sobie ekipy na wiosnę, jeszcze jesienią zeszłego roku, albo i wcześniej. jakby co dam znać na priva

Niestety :( Ugadałem się z ekipą na początku tego roku, ale bez umowy, bo wszystkie kopie projektów oddałem i nie mieli jak zrobić wyceny (ale dostałem na nich namiar z polecenia, więc na 99% byłem zdecydowany). Czekałem na pozwolenie i "powrót" projektów będąc przekonany, że wykonawca nie zrobi mnie w balona. Tymczasem po moim telefonie okazało się, że znaleźli sobie inną robotę http://www.mbp.olsztyn.pl/~krisker/img/emoty/rant.gif http://www.mbp.olsztyn.pl/~krisker/img/emoty/sick.gif

Jednak widzę, że jeszcze się jacyś ludzie ogłaszają w mediach, więc nie wszystko stracone :)

Dzień dobry!

Ekipy też rezerwowaliśmu jesienią (do ogrodzenie i bruku), teraz się facet odezwał, ale jak poprosiliśmy o wycenę, to powiedział, że właściwie to nie ma kto pracować i milczy. To my też milczymy, bo źle to wróży współpracy jak już na samym początku znikł. :evil:

Cały czas namawiam męża, żeby może spróbował sam te słupki ogrodzeniowe wymurować, ale jakoś nie ma takich ambicji. :roll:

Pozdrawiam :)

Witaj Krisker, bardzo ładny Twój domek. Życzę bezproblemowej budowy.

Zrobiliśmy sobie kilka dni wspaniałego urlopu. Takie trochę przedłużony "miodowy weekend" :wink: :D Trochę zwiedzania, ale bez przymusu, trochę szwendania się wyłącznie dla przyjemności, ponad 200 zdjęć, komórki wyłączone - miodzio.

Było super. Wróciliśmy dziś nad ranem. Jutro, lub sobotę pojedziemy na Mazury.

Kasiu, jako bezrobotny podobno mam dużo wolnego czasu :wink: :D

A my uczymy syna do matury. Tzn. pilnujemy, żeby robił testy, sprawdzamy i ... wyganiamy z kuchni i z łazienki (gdzie się dekuje z gazetą komputerową). Okropnie niewdzięczne zadanie :-?

Bawcie się lepiej! :)

Córek nie musieliśmy pilnować. Syna... oczywiście tak :D

Katja dobrze radzi. "Dokarmiaj"

A my uczymy syna do matury. Tzn. pilnujemy, żeby robił testy, sprawdzamy i ... wyganiamy z kuchni i z łazienki (gdzie się dekuje z gazetą komputerową). Okropnie niewdzięczne zadanie :-?

Bawcie się lepiej! :)

Córek nie musieliśmy pilnować. Syna... oczywiście tak :D

Katja dobrze radzi. "Dokarmiaj"

Kiedy on się sam tak dokarmia, że już lepiej nie można. Chyba, że będę wchodziła po naczynia, że niby zabrakło kubeczków.

Pozdrawiam :)