aneska 27.04.2006 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dzień dobry faktycznie z ekipami kicha... Kofi, jeśli chodzi o ogrodzenie, to proponuję żebys napisała na priva do Sebastiano. On zdaje się kogoś wyhaczył, a ponieważ na razie sam ogrodzenia nie stawia, to może facet ma wolne siły przerobowe... Krisker, rozejrzę się za ekipą (ekipami), ale nic nie obiecuję - sezon budowlany w pełni . ludzie rezerwowali sobie ekipy na wiosnę, jeszcze jesienią zeszłego roku, albo i wcześniej. jakby co dam znać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.04.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Krisker ...ja za 3 dziury pod Wwą płaciłem 600,- pln, tysiak to chyba cosik za drogo .... MD4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 27.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Krisker ...ja za 3 dziury pod Wwą płaciłem 600,- pln, tysiak to chyba cosik za drogo .... MD4ewry1 J Firma z Olsztyna tyle sobie liczyła. 4 otwory w rogach budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 27.04.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dzień dobry faktycznie z ekipami kicha... Krisker, rozejrzę się za ekipą (ekipami), ale nic nie obiecuję - sezon budowlany w pełni . ludzie rezerwowali sobie ekipy na wiosnę, jeszcze jesienią zeszłego roku, albo i wcześniej. jakby co dam znać na priva Niestety Ugadałem się z ekipą na początku tego roku, ale bez umowy, bo wszystkie kopie projektów oddałem i nie mieli jak zrobić wyceny (ale dostałem na nich namiar z polecenia, więc na 99% byłem zdecydowany). Czekałem na pozwolenie i "powrót" projektów będąc przekonany, że wykonawca nie zrobi mnie w balona. Tymczasem po moim telefonie okazało się, że znaleźli sobie inną robotę http://www.mbp.olsztyn.pl/~krisker/img/emoty/rant.gif http://www.mbp.olsztyn.pl/~krisker/img/emoty/sick.gif Jednak widzę, że jeszcze się jacyś ludzie ogłaszają w mediach, więc nie wszystko stracone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.04.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzień dobry! Ekipy też rezerwowaliśmu jesienią (do ogrodzenie i bruku), teraz się facet odezwał, ale jak poprosiliśmy o wycenę, to powiedział, że właściwie to nie ma kto pracować i milczy. To my też milczymy, bo źle to wróży współpracy jak już na samym początku znikł. Cały czas namawiam męża, żeby może spróbował sam te słupki ogrodzeniowe wymurować, ale jakoś nie ma takich ambicji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.04.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dzień dobry co robicie w dłuuugi weekend? ... bo ja nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 27.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dzień dobry co robicie w dłuuugi weekend? ... bo ja nic Coś się zawsze znajdzie na działeczce do podłubania http://www.mbp.olsztyn.pl/~krisker/img/emoty/mlotek.gifhttp://www.mbp.olsztyn.pl/~krisker/img/emoty/palacz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witaj Krisker, bardzo ładny Twój domek. Życzę bezproblemowej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.04.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Tomku, co porabiasz?wyjeżdzasz, wróciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.04.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zrobiliśmy sobie kilka dni wspaniałego urlopu. Takie trochę przedłużony "miodowy weekend" Trochę zwiedzania, ale bez przymusu, trochę szwendania się wyłącznie dla przyjemności, ponad 200 zdjęć, komórki wyłączone - miodzio. Było super. Wróciliśmy dziś nad ranem. Jutro, lub sobotę pojedziemy na Mazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.04.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ... ale Wam dobrze Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.04.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Kasiu, jako bezrobotny podobno mam dużo wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 28.04.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 dzień dobry co robicie w dłuuugi weekend? ... bo ja nic wypuszczamy się na wybrzeże, gdańsk, sopot... trochę się jodu nawdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.04.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ..też bym trochę powdychał ....a tak, to raczej pracowicie się zapowiada, bo trzeba piniądze kochane zarabiać ....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.04.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A my uczymy syna do matury. Tzn. pilnujemy, żeby robił testy, sprawdzamy i ... wyganiamy z kuchni i z łazienki (gdzie się dekuje z gazetą komputerową). Okropnie niewdzięczne zadanie Bawcie się lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.04.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 mówię dzień dobry i zmykam, bo komputer coś szwankuje Aneska, zazdraszczam tego morza Kofi, wcześniej czy później trzeba przeżyć maturę dziecka, ja mam to na szczęście za sobą. ... pod pretekstem donoszenia różnych smakołyków można mieć wzgląd Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.04.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A my uczymy syna do matury. Tzn. pilnujemy, żeby robił testy, sprawdzamy i ... wyganiamy z kuchni i z łazienki (gdzie się dekuje z gazetą komputerową). Okropnie niewdzięczne zadanie Bawcie się lepiej! Córek nie musieliśmy pilnować. Syna... oczywiście tak Katja dobrze radzi. "Dokarmiaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 28.04.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A my uczymy syna do matury. Tzn. pilnujemy, żeby robił testy, sprawdzamy i ... wyganiamy z kuchni i z łazienki (gdzie się dekuje z gazetą komputerową). Okropnie niewdzięczne zadanie Bawcie się lepiej! Córek nie musieliśmy pilnować. Syna... oczywiście tak Katja dobrze radzi. "Dokarmiaj" Kiedy on się sam tak dokarmia, że już lepiej nie można. Chyba, że będę wchodziła po naczynia, że niby zabrakło kubeczków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.04.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ....to kiedy maturę zdajecie ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 28.04.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ....to kiedy maturę zdajecie ? J my Zuzia chyba za tydzień. za to na jutro mam zakłożyć garnitur (Moja Moja kazała), bo na zakończenie roku będą jakieś niespodzianki ..., czasem fajnie być tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts